Off sizce ne yapsam? Birbirimizi çok seviyoruz ama ben daha iyi yaptım bilemedim yazsam mı aynı yerleri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle Sakın ama sakın Kendinden başka kimseye aldanma inanma Sen bir kız başına olarak emin ol En güzel yerlere gelebilirsin yemin ederim yarın bir gün pişman olursun sen en iyi puanı tuttuğu yerleri yaz Oku çalış mezun ol kendi işini yap Yemin ederim bu devirde kendine ait bir işin olması gerekli tamam sevebilirsiniz ama inan Sevgi karın doyurmuyor üniversiteniz bittikten sonra da yine sevebilirsin Ama emin ol bu okumanı asla engel olmasın daha iyi yerlere yazabilirsin inşallah sevgilini uyup ta ta yarın bir gün pişman olacağım bir şey yapmazsın Seven her türlü sever
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıralamana ve gönlüne uygun bir yeri yaz. YÖK Atlas'tan 15k-30k arası yerleri aratıp tercih listende yer verebilirsin. Sıralaman çok güzel, tebrik ederim. 😍😉Sevgilin istiyor diye ziyan etme bu güzel sıralamanı. Sevgilin seni gerçekten seviyorsa senin iyiliğini düşünür. En iyi okulda, en iyi bölümde, sıralamana uygun yerde okumanı ister. Aynı şehir farklı üniversite ya da aynı üniversitenin farklı bölümü denk gelebilir tercih yaparken. Ama kimse için sıralamandan baya düşük bir yer asla tercih etmemelisin. Ben çok gördüm öyle sevgilisiyle aynı üniversitede okumak için çabalayan;aynı üniversiteyi kazanınca gözleri başka kızlara takılan, araları bozulan, tanımıyormuş gibi yapan birbirini çok seven çiftler. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah sıralamana uygun bir yeri tercih edersin.🙏🏻😇
00 Yorumla
+1 yılgerçekten kararsız mı kalıyorsun bir de. seni sevse senin iyiliğini ister seni aşağıya çekmek istemez. sakın öyle bir enayilik yapma. yarın bir gün sevgilinden ayrılınca çok pişman olursun aynı yeri yazdığına. ayrıca o senin için aynı şeyi yapar mıydı bunu da düşün
00 Yorumla
+1 yıl- nereyi istiyorsan orayı yaz , seni gerçekten seven birisi senden böyle bir şey istemezdi emin ol , sizin yaşlarda olgun düşünemiyor insan , ikinizde olgun düşünemiyorsunuz, hedeflerinde sana destek olan insanlarla yürümelisin seni kendine çekenlerle değil
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
178
Cevap
161Cevap
Puanın tutan en iyi yeri yazmalısın. Sevginiz kalıcı ise uzaktan da devam eder ama daha çok bu yaşlardaki ve üniversite öncesi ilişkiler biter. Daha olgun olacaksın ve üniversite hayatında daha kalıcı dostluklar ve ilişkiler yaşayacaksın.
130 Yorumla
+1 yılGüzel arkadaşım SAKIN AMA SAKIN böyle bir hata yapma. Ayrılırsınız veya ayrılmazsınız orasını Allah bilir ama sen sakın kariyerini eğitimini tehlikeye atma. Okumak, kendini geliştirmek, meslek sahibi olmak çok önemlidir. Aşk, sevgi, sevgili her zaman olur. Karşındaki kişi seni gerçekten seviyorsa zaten senin için en iyisini ister ve senin istediğin üniversiteye gitmeni söyler. Karşıdaki kişi bencillik yapıyor diye kendini suçlu ve onun dediğini yapmak zorunda hissetme. Her şeyden önce kendini düşün ve oku kurtar kendini. Seni gerçekten seviyorsa zaten seni üzmeyecektir. Kimse için hayatından vazgeçme. Dediğim gibi sevgili olayı her zaman olabilir. Çok sevmen seni şaşırtmasın yolundan. KALBİNİ DEĞİL BEYNİNİ DİNLE!
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence üni hayatını yakma. Sevgi bir yere kadar lisedeki sevme hatalarını düşününce çok yanlış yaptığımı anladım. Çünkü daha iyisi çıkıyor. Ayrıca ben sana hocamın anlattığını anlatayım. Bizim üniversitede bir oğlan varmış erasmus a gitme hakkı kazanmış ama gitmemiş hoca sormuş sen niye gitmiyorsun diye sevgilim istemedi demiş tabi hoca bayağı bir üzülmüş bize dedi ki sakın eşiniz nişanlınız olmayan birinin sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Seni seviyor olsa takmazdı ya da daha fazla çalışırdı.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki de enayilik. İleride çoook pişman olursun. Sevgilin bencil seni düşünmüyor. Farklı bölümlerde okuyunca da sevgili olabilirsiniz. Onun egosunu tatmin etmek için emeğini ve başarını çöpe atman mantıklı değil. İleride ondan ayrılabilirsin. Her şey olabilir. O zaman çok pişman olursun.
20 YorumlaBas tekmeyi, sen ilk 20 bin yapmışsın. Senin kariyerin önce gelir. Zaten severse, tatillerde ve boş zamanlarda gelir. Ayrılırsan ne olacak 1 yıl sonra, üniversite burası bir sürü güzel erkek de olacak, kız da olacak. Kendi ayaklarınız üzerinde durun.
10 Yorumla
+1 yılSakın ola böyle bir ahmaklığı, bıdalalığı yapma. Ayrılan sevgililerin %70'i sırılsıklam aşıklardı, %20'si biraz aşıktı, %10'u ramak aşıktı, teyet geçme gibiydi ama çoğu ayrıldı. Her koyun kendi bacağından asılır. İstikbal bu şakaya gelmez, duygusallığa gelmez. Zaten ayrı üniversite ya da bölümlere başlayın zamanla tartışma, ayrılma vs aşkın kırıntısı kalmaz hatta nefret edersin. Ben bu herife nasıl aşık oldum dersin sonra.
00 Yorumla
+1 yılYarın öbür gün ayrılsanız pişman olabilirsin. Hem özlem iyidir. Farklı ülkelerde staj yapan sevgililer tanıdım ben. Özlemek iyidir. Birde ilerde farklı düşüncelerle birbirinizi tamamlayabilirsiniz. Senin ikna etmen lazım onu. Çok istiyorsa seneye o da seninle aynı puanı yapsın yanına gelsin
00 YorumlaEvet,20 k yapmışsın kolay mı? Herkes dökülüyor o sıralamayı yıllarca sınava girmesine rağmen yapamayanlar var. Bir erkek için emeğimi ve hak ettiğim üniyi ellerimle itemezdim sen de öyle yapmalısın. İlkokul çocuğu musunuz aynı yerde okuyacaksınız, herkesin kendi hayatı da olacak tabi
00 Yorumla
+1 yılKariyer en önemli şey olmalı senin için, kariyerin iyi olana kadar ilişkiyi önemseme. Zaten üniversitelisin, ilişkin er ya da geç biter. Çok seviyorsa senden ayrılmaz farklı üniversite için. Sen kariyerine odaklan, üniversiteni okuyup öğrenci değişim programıyla yurt dışına gitmeye çalış. Bir de Work and Travel yaparsan ohh miss ✈️🗺️ başka ne ister ki insann 🗽 kurtarırsın hayatını, taş gibi kızlar var zaten.
00 Yorumla20 bin çok iyi bir dilim bence aynı yeri yazmayın bu sizin geleceğiniz. Sonra çok birbirinize laf edersiniz. Hadi ayrıldınız diyelim ee sonra. Yani öncelikli işiniz iyi bir okulu bitirip iş sahibi olmak ki 20 bin çok iyi bir sıralama.
Tabi siz bilirsiniz yine ama dediğim gibi önce okul
00 YorumlaEnayiliğin daniskasıdır hatta. Yahu 2 günlük ilişkiler için ömürlük hayatını yakma. Ben çoook duydum böyle hikayeler. Sevgilim için şunu yaptım bu okuldan vazgeçtim. Sonuç ne diyordum. "ayrıldık" diyorlar. Sen puanının yettiği en iyi okulu hayalindeki bölümü yaz. Sevgili işleri için eğitiminden fedakarlık etme. Birbirinizi seviyorsanız zaten okuldan sonra evlenirsiniz. Ötesi aptallıktır net!
00 Yorumla
+1 yılEnayiliğin ta kendisi. O da senin gibi calissaydi hem ilerde hayatından çıkarsa onun için düşük yer yazdım diyip pişman olabilirsin. Ayrıca yaşın kucuk ergenliktesin diye şimdi anlamazsin ama emin ol lise asklari üniversite için terminale gelince bitiyor. Kız üniversitede zengin yakışıklı erkekleri görünce erkek de afeti devran gibi kızları görüp 300 500 300 500 diye moda girince aşk meşk kalmıyor. Seneye bu zamanlar biraz olgunlasmis olursun sözlerimi o zaman hatırla.
00 YorumlaBen de çok olumlu bakmıyorum. önce kendi kariyerini düşünmelisin. Birbirinizi seviyorsanız ayrı yerlerde bile olsanız ilişkiniz devam eder. Aynı üniversitenin farklı bölümlerini yazabilirsiniz. Sen daha yüksek puanlı, sevgilin de daha düşük puanlı bölümlerini yazabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılAynı şehrin farklı üniversitelerini yazabilirsiniz ya da farklı şehirlerde olsanız da olabilir bence. Kariyer ilk sırada olmalı ilişkiden önce. Uzak mesafe ilişki de gayette yürütülür iki kişi sevdikten sonra. Sıralaman iyi bence kendini düşün, yarın bir gün pişman olursun.
00 Yorumla- YKS2026 konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılO sizin istediğiniz yerde başka bölüm yazsın, sizden beklemesi bencillik.
30 Yorumla
+1 yılBende sevgilim için onun seçtiği üniyi yazacaktım. O 2 senelik gitti geçen sene. Onun için orayı yazmayı düşünürken. O yurt dışına çıktı. O üniyi yazma dedi bana çok sıkıcı orası dedi. şu an yurt dışında ayrıldık ve ondan asla haber alamıyorum bu sene üniversiteye gidiyorum ama tek başıma.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam yazardım. Sevgilimle aynı okuldayız çok keyifli oluyor birlikte ders çalışmak ders sonraları birlikte bişeyler yapmak 80binde kötü bi sıralama değil. Farklı okullarda yürütmeniz zor olur ortak alanlarınız çok az olucak. Vize final tarihleriniz farklı ders günleriniz farklı az görüşeceksiniz mecburen. Arkadaş ortamlarınız da farklılaşınca ister istemez birbirinizden koparsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek için kariyerimden asla vazgeçmem erkek nedir ki hepsi sapık kendi yirmi bin yapsa seni asla tınlamaz banane canım çalışsaydın der zaten erkek bu başka kız görünce seni yüz üstü bırakacak onla takılacak hem terk edileceksin hem de iyi bir kariyer fırsatını kaçıracaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomik olur bence aynı şekilde bi arkadaşım vardı sevgilisiyle aynı şehri aynı üniversiteyi yazdılar beraber okudular evlenceklerdi okul bitti ayrıldılar kızda başkasıyla evlendi 😁yani hiç gerek yok manita her yerde var dipdibe olmanıza çokta gerek yok üstelik iyi yapmışsın düşük bi yere gidersen pişman olursun ve aptallık olur böyle güzel bi sıralamayla 80 bindeki bi yeri yazmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevli olsanız ve çocuğunuz olsa bir düzeniniz olsa yine yazar mıydın? bence bu birliktelikten ayrı konu hayatını nasıl geçireceğini seçiyorsun kiminle geçireceğin gibi ikinci bir soruyu şu an karıştırma bence. o da direkt böyle isteyerek bencillik etmiş ben bunun üstüne bunu yazdım. yoksa üzücü gelirdi. direkt sana aynı yeri yazalım demesi ağır bencillik. oyuncak mı senin geleceğin. bu zamanda düşünmüyor seni. aklı yerinde mi acaba.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcanı sıkılmış da notuna seni teselli görüyor herhalde.
+1 yılÖnce kendini düşün. Kırk yıllık evliler bile kavga edip de boşanabiliyorken siz sevgilim diye kendi geleceğinizi feda etmeyin. Mademki sizi bu kadar seviyor, o halde çalışıp daha iyisini yapar ve yanınıza gelir.
10 Yorumla
+1 yılSevgi sevdiğin için en iyisini istemektir. Kusura bakma sevgilin bu olay ile feodal kafasını bencilliğin ortaya koymuş. Senin için hayırlı olan ondan ayrılıp kendi geleceğin için güzel olan yerleri tercih yap.
00 Yorumlaeğer gerçekten birbirinize çok aşıksanız oturun anlaşın senin için sıkıntı olmuyacaksa kabul et yani sen bilirsin kimse seni zorlayamaz senin kararın yani sağı solu boş ver sen kendin karar vericen
00 Yorumla
+1 yılBir sabah uyandığında sevgilin seni terk edebilir ama kariyerin asla terk etmez. Olur da bir gün ayrılırsanız çok pişman olursun. İyi bir tercih yap ve emeklerinin karşılığını al. Onun senden bunu istemesi de bencillik.
00 YorumlaSana bir şey diyim mi bak mezun olsanız ve atanacak kadar puan alsanız evet aynı yeri yazın derdim ama üniversite için aynı öneriyi veremeyecegim, sonuçta kaliteli bir unv ve bölüm sana geleceğini önüne sunacak ona göre davran
00 YorumlaBu soruyu sorman hata, kusura bakmasın o da yani, o kadar emek verdin, sakın böyle bir şey yapma. Seni düşünmesi lazım ilk başta, nasıl aynı yazalım diyor. İlişkiniz her türlü devam eder. Kendini düşün...
00 YorumlaSAKINNNNN! Bak abicim 3 gun sor aayrilir edersin, o gider baska birinle takilir biter iliskin omrune karoyerine yazik ettiginle kalirsin. Sakin ideallerinden bu yasta bi iliski icin vazgecme. sakinnn
00 YorumlaKendi tercihini kendin yap. İki gün sonra ayrılma ihtimalin olan bir velet için geleceğini, hayallerini yıkma. Ömür boyu pişman olursun istediğin bölüme gidemedin diye..
SAKIN ONU DİNLEME!
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle yazma, hemde büyük enayilik, o kadar büyük seviyorsa 4 sene katlansın ayrı kalmanıza, hayatını etkileyece bir meslek kalitesi ve seçimi için, henüz evlenip evlenmemeyeceğin belli olmayan biri için harcamaya değmez..
00 YorumlaSevgilinin zaten biraz aklı başında olsa senin ikilemde kaldığını fark edince aynı yeri yazmamanı önce kendisi söyler sevgilinin peşinde kuyruk mu olacaksın ömrün boyunca
10 YorumlaTabiki enayilik. Onun böyle bir şey istemesi de bencillik. Çok sürmez aranız bozulur. Geride kalacak birisi için hayatının kaymasına sebep olacak bir şey yapma.
10 YorumlaO ne biçim bir sevgili ki bugünü gönlünce yaşamak için senden hayatını etkilicek bir fedakarlık istiyo. Bencillik. Baştan belli zaten değmez..
20 YorumlaO çocuğu var ya yakalasam dümdüz ederim dayaktan ya sen enayi misin ayrıl şu ger zkalı sevgilinden yaa delircem soruya bak..
20 Yorumla
+1 yılLise aşkları genelde unide biter, ki bitmese bile sakın öyle bir enayilik yapma. Aynı şehir belki olabilir. Ama gidipte hakkettiğinden az bir bölüm e gitme asla
20 YorumlaHayır tabiki de. Hangi bölüm istiyorsanız onu yazın. Aynı şehri yazabilirsiniz en fazla bence. Bir sevgili için meslek seçimini değiştirmemelisin. Sevgiler. 😊🌸
00 YorumlaBence hayatının en önemli kararını kendin vermelisin sevgilin ile geleceğiniz ne olucak kimse hunu ön göremez ama olucak genelde aynı oluyor üniversite ortamı biraz değişik o yüzden kendi kararını kendin ver sevgilin istiyor diye kalitesi daha düşük üniversiteye gitmen saçma bence
00 Yorumla
+1 yılKariyerine öncelik vermelisin ve puanının tuttuğu en iyi yeri yazmalısın. Sevgilinle de ayda bir görüşürsünüz en kötü olarak bu şekilde hasret giderirsin iz
00 Yorumla
+1 yılPuanına göre tercih yap bu senin hayatını etkileyen bir konu. Sevgilinle uzlaşmak için yakın yerleri yazalım gibi fikirler sunarak orta yolu bulabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılsen o puan için popon çıkarttın , sevgilin yan geldi yattı. ya da her halükarda sen en iyisini yaptın. biriiçin geleceğini heba etme.
aynı yere gitsen ne olacak?
02 Yorumla- +1 yıl
Yani normalde kimsenin görüşüne karışmam aslında ama bu görüş gerçekten biraz benim garibime gitti amam kız kadar iyi yapmamış olabilir ama sayısal 80.000'e girmek de herkesin harcı değil kusura bakma.
- +1 yıl
@dynamiteee olsun ne farkeder? Mesele bu mu? Belki o ilk 80 bine girdi ama senin ilk 20 bin de ki seçeceğiniz yere yetmeyecek puanı. , Mesele bu.
Dersin ya boş ver ben görmezden gelir aşkı sevdayı seçerim eyv.
Yok çalışsaydi da kazansaydi dersen de ona da eyv.
+1 yılBirbirinizi çok seviyor olabilirsiniz ama asla Ayrılmayacağınız anlamına gelmez. Ayrılsanız onun yüzünden kendinden daha kötü bir yer yazdığın için pişman olursun. Sonuçta ömür boyu geçireceğin bir meslek. Ayrıca yazsan bile bir kaç yer yazarsınız muhtemelen ve ikinize farklı yer gelse yine kötü olacak. Kendin için en iyisini yap.
00 YorumlaAynı yerde farklı bölüm yazın o zaman puanınıza göre. Ya o iyi bir üniversite için daha iyi bir bölümden vazgeçecek, ya da sen daha iyi bir bölüm için iyi bir üniversiteden vazgeçeceksin.
01 Yorumla
+1 yılKendi istediğin bölümü yaz. Sevgilin ayrılır gider sen de istemediğin bi bölümü okumak zorunda kalırsın. Hayatının tamamını etkiler bu karar.. Bunda duygusallığa gerek yok
00 YorumlaYa yarın ayrılıp gideceksiniz zaten, puanına göre tercih yap. Şimdi itiraz edersin, yok seviyoruz falan ok, bişi demiyorum, ben de istemem, ancak ileride şu yazdığım ilk cümlemi hatırla.
00 Yorumla
+1 yılAre you serious :D
Terk et sevgilini kizim, hayat senin icin simdi başlıyor. Bitti ergenlik iliskin ayol. Bir de o zekasiz icin kotu yer mi yazcaksin delirme.
00 Yorumla
+1 yılTabiki enayipik şu an kimse senin gibi başarı puanı edememiş herkesin çok düşük hazır bu puanı almışsın başkasi için kötü üniversiteye gitmeye değer mi
00 Yorumlasakın ha sakın böyle bir şey yapma. seninle aynı yeri çok istiyorsa sen %100 tam burslu yaz o da ücretli gelsin aksi takdirde sakın kendini ona göre şekillendirme
00 Yorumla
+1 yılBirbirimizi seviyoruz demissin muhakkak oyledir ama seni seven birinin buna israr etmesi bana cok sacma geldi. Ben olsam sevdigim insanin en iyi yerlere gelmesini isterdim. Bence kesinlikle oyle bi hata yapmamalisin. Kim olursa olsun birine bagli olarak degil kendi gelecegini dusunerek vermelisin karari
00 Yorumla
+1 yılSakın kimse için o hataya düşüpte geleceğini riske atma. İnsanlar kırk yıllık eşlerini boşuyorlar. Sevgilide neymiş.
Senin geleceğini düşünmeyip kendi menfaati için istemesi yanlış.00 Yorumla
+1 yılEnayilik kesinlikle bak burada birsuru arkadaşım öyle yaptı geldiler ayrıldılar sakın biri için hayatını değiştirme. Sevgili olursanız uzaktan da olursunuz merak etme sen
00 Yorumla
+1 yılBaşlatmayın sevgisine aşkına.. O seni düşünüyor olsa zaten böyle bişey teklif dahi etmez. Geleceğine bak aklını kullan. Sonra çok pişman olursun. Enayilik hafif kalır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle puanına göre tercih yap ileride çok pişman olursun ilk gördüğü güzel kıza seni saklayacağının garantisi yok ve hep pişmanlık yaşarsın onun için yaptığın fedakarlığa seviyorsa o bekler
10 Yorumla
+1 yılboş ver iki gün sonra seni bırakabilir eğitimine odaklan en iyi nereyse orayı yaz ☺️bu hayatta hicbirseyin garantisi yok
10 Yorumla
+1 yılhadi ordan et sen iyi yerleri yaz seni kimsenin aşağı çekmesine izin verme o senin olduğun şehire gelmeye çalışsın
10 YorumlaSaçmalık tabi ki yama senin için iyi olanı seçeceksin okulun geri dönüşü yok ama ilişkinizi sürdürmenize engel değil.
10 Yorumla
+1 yılŞaka mı bu geleceğinle oynama aw.20 bin yapıcam ve hayatımda belki ilerde olmicak biri için hayatımi değiştircem asla
10 Yorumla
+1 yılEnayiligin bayraklisi hem de. cok gorduk oyle arkadaslari. baska erkekler/kizlar gorunce ortamlarda, uvdonusu yapiliyor. terkediliyorlar
10 Yorumla
+1 yılAnne babanı düşün öyle yaz tercihlerini, elin oğlunu değil.
20 YorumlaEnayilik tabi, üniversiteye başlayınca o taş gibi kızları görünce seni bırakıp gidecek sen elindeki istemediğin bölümle kalacaksın.
10 Yorumla
+1 yılBu enayilik ile nasıl bu sıralamayı yaptın?
20 Yorumlayazma bence zaten üniversiteye geçince ayrılacaksınız dkjssj
21 Yorumla- Devamını Gör (279)
Devamını Gör(324)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026