Abi mezuna bırakıp durmayın hem kendi içinizi hem ailenizin içini karartıyorsunuz önümüzde akıp giden bir hayat var kendi şehrinde yaz iki yıllık bir bölüm ordan dikey geçiş ile geçersin tamamlarsın 4 yıllığa ben geçen gün dikey geçişe girdim hiç çalışmadan mühendislik ve Bölge planlama geldi kasmayın bu kadar üni sınavını
Bir şey sorabilir miyim? Belki bilgin vardır benimde puanım düsük gelecek büyük ihtimalle 2 yıllık bi bölüme gidip seneye tekrar sınava girip oradan aldığım puanla büyük ihtimalle çok daha yüksek olur 4 yıllık bölüme geçebilir miyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abi mezuna bırakıp durmayın hem kendi içinizi hem ailenizin içini karartıyorsunuz önümüzde akıp giden bir hayat var kendi şehrinde yaz iki yıllık bir bölüm ordan dikey geçiş ile geçersin tamamlarsın 4 yıllığa ben geçen gün dikey geçişe girdim hiç çalışmadan mühendislik ve Bölge planlama geldi kasmayın bu kadar üni sınavını
Bir şey sorabilir miyim? Belki bilgin vardır benimde puanım düsük gelecek büyük ihtimalle 2 yıllık bi bölüme gidip seneye tekrar sınava girip oradan aldığım puanla büyük ihtimalle çok daha yüksek olur 4 yıllık bölüme geçebilir miyim?
Sadece sınav... seneye tekrar sınav olacak kendini bu kadar da üzme baktın beklediğin sonucu alamadın seneye bi daha girersin daha iyi hazırlanarak
Sinava girmekten cigerim soldu
Eğitim sistemi maalesef
ben de 3 kez girdim ve yine bi halt olduğu yok çok kötüyüm
Sınav dünyanın sonu değil ki, maalesef ülkemizde hayat meselesi gibi görülüyor
Bir sene daha çalışıp girersin
Sinava girmekten cigerim soldu
Ozaman aşçılık okuluna falan git ilgin varsa parayla aşçı ol
Tyt mi seni zorladi
Hepdi
Daha yaşın genç yeniden gir ben 28 yaşında girdim
3 senedir giriyorum cigerim soldu sinava girmekten
Ben universte terkim yeniden girdim vala
Sen niye terkettin karded
Vala canım ablamı ve babamı kaybettim biraz piskolojik sorunlar yaşadım devam edemedim tarih okuyordum zaten ataması yok
Allah sabir eylesin kardes. Allah yolunu açik etsin
Sağol canım sana da tavsiyem iki yıllık onu açık bir bölüm oku
Nasip kardrs