YKS2026 Hangi üniversiteyi hedefliyorsunuz? anyaozturk22 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 8 gün sonra sonuçlar açıklanıyor! Sizce kaç puan aldınız ve tahminen nereye gidiceksiniz? Hangi üniversiteyi hedefliyorsunuz? Cevapla Üniversite Soruları Nereye Gidilir Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. Marmara üniversitesi 0 0 Yorumla
ElHamid Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Marmara Üniversitesi hedefim bakalım seneye üniversite sınavına giricem. 0 0 Yorumla
Islataner Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Bitirdim ve argör oldum daha da hedef başka okul yok burada kalayım yeter 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İyi ki dedin, şu kategoriyi engelleyeyim 1 hafta sonra 0 2 Yorumla world000 +1 yıl Neden? Yorumla Nükleerteori +1 yıl Bana hitap etmeyen sorular oluyor Yorumla
Butterflyyss Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ya Hacettepe ya da Medipol 0 6 Yorumla culturebeyfendi +1 yıl Hangi bölümmmm Yorumla Butterflyyss +1 yıl Diş hekimliği Yorumla culturebeyfendi +1 yıl Guzelll. Tıp okuuorum ben de Yorumla Butterflyyss +1 yıl Sen hangi ünidesin? Yorumla Butterflyyss +1 yıl 😅😅 Yorumla culturebeyfendi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Sinema taraflarını düşünüyorum. Belki okurum 0 0 Yorumla
_Oğuz0 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Sen ne dusunuyorsun 0 4 Yorumla anyaozturk22 +1 yıl UCLA Yorumla _Oğuz0 +1 yıl O olmassa turkiyeden var mı Yorumla anyaozturk22 +1 yıl Yok ve o olucak Yorumla _Oğuz0 +1 yıl Guzel 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Marmara üniversitesi
Marmara Üniversitesi hedefim bakalım seneye üniversite sınavına giricem.
Bitirdim ve argör oldum daha da hedef başka okul yok burada kalayım yeter
İyi ki dedin, şu kategoriyi engelleyeyim 1 hafta sonra
Neden?
Bana hitap etmeyen sorular oluyor
Ya Hacettepe ya da Medipol
Hangi bölümmmm
Diş hekimliği
Guzelll. Tıp okuuorum ben de
Sen hangi ünidesin?
😅😅
😂😂😂
Sinema taraflarını düşünüyorum. Belki okurum