+1 yılKaradeniz teknik üniversitesi edebiyat fakültesi sosyoloji bölümü 1. sınıf hayalimin bölümü ve üniversitesi çok memnunum buradaki tek temsilcisi benim sanırım 😁
26 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😊olsun okadar bari😊@pentamk
- +1 yıl
Fizik binasının içinde henüz kendi binamız yok 😊
- +1 yıl
Evet mühendislikleri genel olarak biliyorrum ama sizin binanın yerini tam hatırlayamadm, ama zaten mühendislikler hep bir yerde
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanki ben de bilgisayar kazandım. hazırlık okucam.
ne öneriyosun nereden başlim?
-------------Web tasarımı = HTML + JavaScript + (ASP/PHP/JAVA/Vs..) + DATABASE
Birinci sınıftakiler ve hazırlık sınıfındakilere tavsiyem bu dört aşamadan ilk ikisini en azından birinci sınıfın sonuna kadar halledin. Eğer hazırlıkta bu işleri öğrenmeye başlarsanız 1. sınıfın sonunda 4 aşamanın ilk 3 aşamasını çok rahatlıkla yapaiblir olacaksınız. Eğer hazırlık başlangıcında bu yazımızı okuyorsanız hazırlık sonunda HTML ve Javascript'i çok rahatlıkla öğrenebilirsiniz.
Eğer Javascript'i öğrenirseniz ilerde size okulda öğretecekleri C/C++/JAVA/C# gibi bilgisyar dillerini de çok kolay öğrenebildiğinizi farkedeceksiniz.-----------
sence bu doğru mu?11 Yorumla- +1 yıl
kardeşim herkes birşey söylüyor bazılarıda c öğren sonra c++ sonra c# sonra java der ama bence en başta c# öğren kendinde öğrenebilirsin onu ben hazırlıkta öğrenmiştim ve çok da iyi oldu açıkçası ilk notlarım yüksekti c# öğrenirsen cve c++ çok rahat öğrenirsin ama c# ile javayı bilmelisin mesela bunlardansonra html ve javascripti öneririrm
+1 yılGüzel okul değil mi?

12 Yorumla- +1 yıl
Hangisi bu
- +1 yıl
Osnabrück Üniversitesi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
532Cevap
Anadolu universitesi acik ogretim iktisat fakultesi kamu yonetimi;)
insallah dogru yazmisimdir;)
Yahu diplomaya boyle yazarlarsa ne havali durur be.. yaz yaz bitmiyor okulun adi:D100 YorumlaŞırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi hazırlık sınıfı, öncelikle şehirden hiç memnun değilim. Bölüm ise öğretmen ataması 59-60 civarında. Ama gerek zorluğu gerek 5 yıl olması ilahiyat Fakültesi nden sogumama neden oldu.
Merkezi yerleştirme puanimla yatay geçiş yaparak Hacettepe Üniversitesi 2 yıllık sağlık ya da İstanbul Kapadokya MYO sivil Havacılık okumayı düşünüyorum.10 Yorumla
+1 yılİstanbul Üniversitesi radyo ve televizyon teknolojileri.
62 Yorumla- +1 yıl
Beytüşşebap molotof bakım onarım ve yapım endüstrisi 2nci sınıf ;) bu ünivetsite biterse ve nasip olursa Dicle üniversitesinde kaçak elektrik mühendisliği okuyacağım (:
24 Yorumla- +1 yıl
Pkk yandaşısın yani utanmadan anlatmaya çalıştığın bumu?
- +1 yıl
@_kardelen_ burada klavyede esme gücün varsa benim gibi çık bdp lilerin önüne. Hayret ediyorum sizin gibi insanlara!!! Bir insanı tanımadan nasıl karar veriyorsunuz? Ben doğuda buz gibi havada Bingöl'de pkk ile çatışırken benim en yakın arkadaşım kucağımda şehit düşerken senin o nazik kıçını cafelerde onun bunun çocuklarıyla zaman geçirmek için sandalyeden kaldırmıyordun. Sınırını aşma derim
- +1 yıl
pardon yanlış anlamışım
+1 yılbölüm psikolji inss evimize ekmek götürecek kadar iyi olur sehir berbat kıbrıs lefke lefke kıbrısın en geri kalmıs yeri maalsef tr 'de adam gibi iyi biryer gelmeyince elden ne gelir işte.. ne yapacaksın kader..
04 Yorumla- +1 yıl
Sende mii Kıbrıstasın? Evet lefke berbat ya
- +1 yıl
@ÇıtıPıtıHanımcık sendemi lefke avrupa üniverstesindesin :)
- +1 yıl
Hayır şefke avrupada değilim ama Kıbrıstayımmm :)
- +1 yıl
öğrencimisin ne yapıyorsun buralarda?
+1 yılbolu memleketim ya hele patates ve tereyağı yok mu, çok Güzeldir.. ankda mütercim tercümanlık İNG okuyorum
35 Yorumla- +1 yıl
@nicole_xx mütercimlikten memnun olunmaz mı yaa. Her dilcinin hayali 😍😍
- +1 yıl
evet memnunum :) ama zor bir bölüm..
- +1 yıl
Bence de 😍😍 @zeynosevval hadi ya aslında zor degil de ingilizceyi geliştirmek lazım yoksa mezun olunca zorlanırız:) kacıncı sınıfsın
- +1 yıl
Ever Ingyi Çokça geliştirmek Lazım :) 2. sınıfım
MIT (Massachusetts Institute of Technology)
Electrical Engineering and Computer Science (Elektrik ve bilgisayar mühendisliği)32 YorumlaNiggering niggas üniversitesi
https://www.youtube.com/watch?v=JhE88Tp4I6U
Being Nigga bölümü00 Yorumla
+1 yılİstanbul Aydın Üniversitesinde İngilizce Bilgisayar Programcılığı okuyorum. İnşallah güzel günler beni bekliyor.
21 Yorumla- +1 yıl
hadi bakalım :D
+1 yılSakarya Üniversitesi Makina Mühendisliği şu an hazırlık ingilizce okuyom :D inşallah seneye başlıyom : )
23 Yorumla- +1 yıl
2. sınıftayım kardeşim :)
- +1 yıl
Mühendislik Fakültesi
- +1 yıl
Valla ben şuanlık hazırlık çarşamba vizem var o da gircek :D
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 1 Emredin Komutanım! :D
Adana memleketim yaa güzel ama okul merkeze çok uzak. Şansımdan mıdır nedir daha merkezde bir okulda okuyamadım hep uzaktı. :(02 Yorumla
+1 yılBen de başlıyorum..
Hakkari üniversitesil kaçakçılık fakultesi bomba üretimi ve molotof mühendisliği 2. öğretim..
Memnun değilim ama idare ediyoruz iste..00 YorumlaBiz hayatı okuduk malesef.. Genç yaşta çalışmak zorunda olanlardanım aileme destek için.
Umutlar hayaller yıkılınca birer birer bize enkaz altında kalan bir hayat oldu..
Ama aöf adalet okuyorum oda bir boka yaramıyor 😎02 Yorumla- +1 yıl
Allah yardimcin olsun ins abi.. umudunu kesme hic birsey icin universite sart degil kurs vs de universite okuyanlar gibi meslek edinebilirsin de zaten meslegin vardir senin şu an (:
- +1 yıl
Amin güzel kardeşim @elestiriuzmani var şükür mesleğimiz işimiz gücümüz çok şükür bugünlere amenna amma ve lakin insanın içinde bir uhtesi olur ufkunda bir hayali okyanusta gwmiler batsada ufukta güneşimiz hiçbiri içimizdeki umudun hayalin uhdenin battığı kadar acıtmaz..
Hayalperest değilim ama hayallerimin delisiyim..
Umutlarınızın peşinden koşun.. 🌹😎
Gizli Üye(36-45)+1 yılMarmara - İlayihat - Felsefe ve Din bilimleri (Mezun)
814 Yorumla- +1 yıl
Haburda isin ne o zaman
Cevap sahibi+1 yıl*ilahiyat
- +1 yıl
ilahiyat okuyan buraya giremezmi?
- +1 yıl
cok isterdim bu bölümde okumak..
Cevap sahibi+1 yılilahiyat yazacağıma ilayihat yazmışım, rezalet mk.
Cevap sahibi+1 yıl@fall88
önce açıktan yazıp sonra gizliye geçsen de yukarıda gösteriyor maalesef. :d
Cevap sahibi+1 yılOndan değil, bir kelimeyi yanlış yazdığımdan gizliye aldım. @fall88
Cevap sahibi+1 yılBütün herkes facebook profilime bakmış :d
Bülent Ecevit Üniversitesi - Yaşlı Bakımı. Bölümüme severek gelmedim ama okurken sevdim. Amma ve lakin hemşireliğe tamamlamayı düşünüyorum çünkü asıl hedefim buydu.
00 Yorumla
+1 yılBölümünün işini yapan var mı desek? Yoksa ayrı olarak mı soru paylaşsaydım? :/ mezunlat ne iş yapıyor merak ediyorum.
10 Yorumlakaradeniz teknik üniversitesi inş. müh.
bölümümü seviyorum üniversite güzel ama yeşiliyle büyüleyen trabzonda yeşilinden başka güzel bişey yok ne yazık ki...00 Yorumla
+1 yılOkulun nasıl iyi mi ortamı eğitimi çevresi falan? ben yeni gideceğim de tercihlerim arasında Abant İzzet Baysal :)
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCokkk memnunum
İstanbul Aydın Üniversitesi - PDR okuyorum.
Hayalim Bahçeşehir olsa da okulumdan çok memnunum. Bölümüm için yorum yapmıyorum bile :)10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul'da bir üniversitede mimarlık efendim :) istanbuldan memnunum başka şehirde yapamazdım herhalde :) başka bir bölümde de yapamam zaten :)
10 Yorumla
+1 yılHenüz kazanmadım ama hedef Marmara Teknoloji Fakültesi - Makine Mühendisliği.
Buradan sınava girecek olan herkese başarılar diliyorum.10 YorumlaBoluda okudum okul bitti şimdide açıktan halkla ilişkiler bölümünü okuyorum ikinci üni olarak bolu güzel yer seviyorum ne güzel günler geçti be ulan yine efkar bastı ben anlamıyorum hep efkar basıyor bir gün yakalarsam ben efkara basacağım
10 YorumlaKtu mezunuyum 2016 da mezun oldum. Atandim simdi matematik öğretmeniyim
21 Yorumla- +1 yıl
Hemen atanmissiniz ne guzel darisi bana
Ya arkadaş ben İTÜ konservatuar bölümde güzel kız görmeden mezun olmak istemiyorum bee
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 588 cevap paylaştı. Hayat Üniversitesi - Hayatro Bölümündeyim
Memnunum20 Yorumlaben daha lise okuyorum ( çankaya Ankara fen lisesi) memnunum ilerideki üniversite hedefim İngilizce Gazi Tıp Üniversitesi
10 YorumlaCelal Bayar Üniversitesi okulöncesi öğretmenliği mezunuyum yeni mezun oldum. Tekrardan sınava gircem hukuk istiyorum çünkü.
12 Yorumla
+1 yılHenuz hazirlik. Insallah turkce ogretmenligi istiyorum :) sehir farketmez ama onceligim memleketim Malatya :) bilgisi olan varsa buyursun? :)
16 Yorumla- +1 yıl
Malatyada yasayan biri olarak bosverin derim:)
- +1 yıl
Zaten buradayim :) burada kalmak istiyorum. Soguguna alistik yaa
- +1 yıl
1 kaburga dolmacisi sukru usta
2 yesil elmadaki manzara guzel - +1 yıl
Manzarasi pek cok olmasa da insani guzeldir memleketimin :)
- Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki yıllık hakkım vardı gitmedim Dokuz Eylül Meslek Yüksek Okulu istemiyorum yani okumak saçma geliyor aynı bölümü okumak. Yurtdışında okumak daha mantıklı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle bir baktımda bizm okuldan kimse yok facede grup açıldı orayada doğru düzgün katılan olmadı ya coollar ya da kimse kazanmadı okulu bilmiyorum neyse bende okul geleneğine uyayım cool olayım yazmıyorumnhanginokul :D
01 Yorumla- +1 yıl
ahaha buyur burdan yak yaz hadi zaten gizlisin :D
+1 yılİstanbul unive4sitesi spor akedemisi bölumunde okuyorum hayatimin anlami spor oldugundan okudugum bölüm cok zevkli ve guzel bir universite: D
00 YorumlaKırıkkale Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü 2 yıllık bitirdik bakalım şimdi sınva hazırlanıyorum Sinemaya gecebilmek icin
00 YorumlaCalifornia Superbike School
https://www.superbikeschool.com/ui/hm03.jpg20 Yorumlaaksaray üniversitesi ilköğretim matematik öğretmenliği 1. sınıfım bölümden çok memnunum ama şehir için aynısını söyleyemem
00 YorumlaMezun olmak sayılır mı :( Keşke 1 yula daha okusaydım :(
İstanbul Ticaret Üniversitesi - Bankacılık ve Finans.02 Yorumla- +1 yıl
Galata Köprüsünün başındaki Bina değil mi sizin üniversite?
+1 yılHayır üniversite okumadım.
Velhasılkelam Ben okumadım, Onlar beni okusun istedim.270 Yorumla
+1 yılOndokuz mayıs üniversitesi-okul öncesi öğretmenliği son senem
23 Yorumla- +1 yıl
sonra kpss :))
- +1 yıl
ne yazıkki evet
- +1 yıl
allah yardımcın olsun ne diyim :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılCukurova universitesinde tip okuyorum 3. Sinifim. Adanaliyim sehrime ve okuluma asigim. Bolumume de cok isteyerek baslamistim iyi ki de tip okuyorum :)
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılT. C.
İstanbul AREL UNIVERSITESi
saglik bilimleri yuksekokulu
hemsirelik bolumu22 Yorumla- +1 yıl
Kac puanla girmistin
+1 yılmersin üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi ingilizce iktisat 2. sınıf öğrencisiyim..
21 Yorumla
+1 yılHayat üniversitesinde okuyorum kaçıncı masterım unuttum 😀
10 Yorumlaİstanbul Bilgi Üniversitesi - Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
10 Yorumla
+1 yılgazi üniversitesi tıp fakültesi, bitirdik çok büyük kısmını :)
13 Yorumla- +1 yıl
yaşından anlıyorum :D
- +1 yıl
Puanım 246 ek tercihte yazacagım yer 245 ve kontenjanı 6 girme şansım nedir?
- +1 yıl
Kardeşim ben ÖSYM değilim bilemem ama girersin
Marmara universitesi hukuk 1. Sınıfa başlayacağım :)
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ikinci universite olarak yildiz teknik uni böte yazdim kayit oldum dkdkf
15 Yorumla- +1 yıl
Hangi Kampüs :D
+1 yılMMassachusetts Institute of Technology - The Whitaker College of Health Sciences and Technology
:D :D :D00 Yorumla
+1 yılMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi - Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi
10 YorumlaHerkes tıp hukuk mühendis masallah bnde gıda teknolojisi sakarya Üniversitesi ay cok ezık hissetim :D
11 Yorumla- +1 yıl
Kaçıncı sınıf :)
+1 yılAkdeniz Üniversitesi / Turizm Fakültesi - Turizm İşletmeciliği :)
Gayet memnunum deli olurum :)10 Yorumlaİstanbul Arel Üniversitesi- Psikoloji Bölümü. İstanbul'u sevmiyorum ama bölümümü seviyorum. (:
10 YorumlaBoyle bir . soru. sorupta gizli. kullanici olmak oyy tanrimm
10 Yorumla
+1 yılkaraman - iktisat
buraya geldiğim günün allah belasını versin uludağ da ege de akdenizde dokzu eylülde eskişehirde okumak vardı aklınızı başınızda alın iç anadoluya gelmeyin22 Yorumla- +1 yıl
çok iyisin ya :D
- +1 yıl
neden?
Bende Aban izzet istiyorum mütercim-tercümanlık (ingilizce) lütfen rica etsem nasıl bir yer olduğunu baştan sona anlatabilir misin
işte ortamı eğitimi boluyu :)14 Yorumla
+1 yılAkdeniz üniversitesi ziraat fakültesi tarım ekonomisine başlayacam bu yıl :)
10 YorumlaGastronomi ve Mutfak Sanatları. Trabzon. Evet memnunum.
12 Yorumla
+1 yılantalya akdeniz üniversitesi tarım ve zirai meslek yüksek okulu gıda mühendizliği
10 Yorumla
+1 yılBilecik iktisat 3. Sınıf. genel olarak şehirden memnun değilim ama alıştım
12 Yorumla- +1 yıl
cook kucuk sehir daraltti benide
- +1 yıl
Öyle
+1 yılokudum bitti. çukurova üniversitesinin mürekkebini yaladım yuttum :D
00 Yorumla
+1 yılHavyar üniversitesi, Molotof Kokteyl bölümü okuyorum.
00 Yorumla
+1 yılbursa anadolu ünüversitesi -- tenbelikte ön lisans 2 yılık okuyorum aga :D
01 Yorumla- +1 yıl
olsun kardeş :DD
- Devamını Gör (771)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler