Yks zamanı yaklaşıyor! Planlar yapıldı, hedefler koyuldu mu? Hangi üniversitede hangi bölümü okumak istersiniz?

Yks zamanı yaklaşıyor! Planlar yapıldı, hedefler koyuldu mu? Hangi üniversitede hangi bölümü okumak istersiniz?

Ben üniversiteyi örgün olarak okuma imkanım olmadı 8 sene normal okulda okudum 4 sene yatılı okulda kaldım bedensel engelliler daha sonra da Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümü okudum dışarıdan bitirdim O da sadece bir üniversite mezunu olabilmek için bitiririm yani öyle pek hayal kuracak da bir imkanım söz konusu olmadı.
Bölüm olarak masabaşı iş türlerine bakacağım geçen sene basım ve yayım teknolojileri kazandım ama uzak diye gidemedim kayıt da olmadım bu sefer çok iyi çalışıyorum Nişantaşı üniversitesi için 😂 hemen yakınımda inşAllah kazanarım ekpss de aynı şekilde 😊
Bizden geçti o işler ama Bilgisayar Mühendisliği istiyordum küçüklüğümden beri daha doğrusu 6 yaşında ilk bilgisayarla karşılaştığımdan beri istediğim bölümü de okudum. Umarım herkeste sevdiği istediği bölümü okur.
Cevap
9Cevap
Makine mühendisliği istiyordum oldu da üniversite olarak Ankara da bir yer olması kafiydi oldu da
Hayalimdeki üniversitesiyi, hayalimdeki bölüm için bıraktım. şu an kötü bir üniversitede hayalimdeki bölümü okuyorum.
Erciyes te fizik okumak istiyorum çocukları evlendireyim de. Amin.
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi veterinerlik fakültesi
İstediğim bölümü okudum zaten ekonomi
Hangi okul
@linkerboy1991 yurt disindayim
@helene1 çok şanslısın yurtdışına gitme hayalim var benim de soru yks sorusu olunca tahmin edemezdim yurt dışı olduğunu😄😄
@linkerboy1991 umarim gidersin😄
@helene1 cesare pavese tepedeki ev kitabını okumanı tavsiye ederim. Gelecekteki Türkiye’yi göreceksin. Çünkü Recep Tayyip Mussolini ülkeyi yönetiyor.
Sınav kayıtları ne zaman
Benim hayalim İngiliz dili edebiyatı veya mütercim tercümanlık
Şubatın 26 sına kadar
Keşke yks heyecanım olaydı benimde
Okul hayatını bitireli yıllar yıllar oluyor
Herhangi bir universitede herhangi bir bolum
Üni okumadim okumak isterdim
Üni okudum bitti zaten
tıp istiyorum doktor olacağım
Okuyorum zaten
oxford
Odtü psikoloji