Üniversite okuyan birisinin bilgisi varsa burada paylaşır müneccin olmakla alakası uzaktan yakından olamaz. kBilen insan yazar başa yerlerde gördüm belirteni ancak bana uygun değildi bende konu açtım. Bilginiz yoksa bir dahakine laf atmak yerine soruymuş diyip ilgi alanınıza doğrulursunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ara kampüste ki dört yıllıkları biliyorum ama ana kampüste kini bilemiyorum
4 yıllıkların olduğu yerde bazı 2 yıllık bölümlerinde olduğunu öğrendim ancak internetten seçemedim tam net belirtmemişler çünkü
Misal iki yıllık yerde BESYO olur ya da teknoloji fakültesi
Teşekkür ederim yorumun için.
Rica ediyorum hayırlı günler dilerim
her üniversitenin ana kampüs bölümleri farklı oluyor
Öğrenebileceğim bir yer var mı?
ana kampüse 2 yıllık koymazlar ama benim bildiğim bizim kampüste hiç 2 yıllık yoktu mesela
Üniversiteden üniversiteye değişiyormuş dediğiniz gibi olmayadabiliyormuş. Teşekkür ederim yorumun için
Üniversiteden üniversiteye değişir bu, saçma bi soru olmuş. Detay gerekli
Bilenler yazsın diye açılan bir konu zaten saçma bir tarafı yok bilmiyorsan yazmazsın olur biter
Canım kardeşim bunu bilebilmek için müneccim olmak gerekli diyorum ve susuyorum.
Üniversite okuyan birisinin bilgisi varsa burada paylaşır müneccin olmakla alakası uzaktan yakından olamaz. kBilen insan yazar başa yerlerde gördüm belirteni ancak bana uygun değildi bende konu açtım. Bilginiz yoksa bir dahakine laf atmak yerine soruymuş diyip ilgi alanınıza doğrulursunuz.
Sitesinde görebilirsin bunu knka
Bakıyorum ama bulamıyorum
İlgili üniversite sitesinde yazar ki
Bulamadım nerde yazdıklarını sadece fakülte isimleri var
sen okuma yaa ananın babanın parasına yazık valla. git iş bul çalış cidden bak.
Bunun sorumla ne alakası var git kendi çoluk çocuğunda uygula bunu
Yav daha üniversitenin amacının, eğitimin, sana vereceği formasyon hakkında zerre bilgin yok ya seni yetiştiren anaya babaya yazık ya olmamışsın sen
İyi de bundan sanane? Anam değilsin babam değilsin sanane bundan. İnsanlarla uğraşmayı bırakın kendi hayatınıza bakın
Safi israfın ya döl ısrafı
Ana kampüs derken?
Meslek Yüksekokul değil de içinde fakülteleri barındıran o merkez. Yani doğru açıklama oldu sanırım