ünide aşçılık okuyan var mı masraflımı sizce şehir dışında okursam okuycamda ne kadar oluyor mutfak masrafı aylık tahmini ve stajı 1. yılmi görüyorsunuz yoksa 2. yılmi staj yerini hocalarmi buluyor sizmi sehir dişinda tutuyorda benimki gitsemmi gitmesemmi cok kararsiz kaldım zor olurmu benim icin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba 💫
Öncelikle masraf konusunda şehir dışından gidiyor olmanız nedeniyle yurt ya da öğrenci evi ve beraberinde gelen harcamalarınız olur.
Genel olarak aşçılık için ise gidieceğiniz üniversiteye göre değişiklik gösteir. Ve 2. sınıfta stajlarınızı kesin olarak yapmanız gerekir. Haftada kaç gün teorik dersleriniz vs. olacağı konusunda da pandemi dolayası ile daha azaltır ama yine de eğitim almanız adına derslerinizi işlersiniz. Haftalık olarakta ayrıca bir bütçeye ihtiyaç duyabilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun ❤12 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim:) 😍
- +1 yıl
Rica ederim. 💫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılMasraflı
19 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyon okudunmu
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılsen haftada kaç gün aşçılık okudun hergün yemek yapiyormusunuz ve çokmu para gidiyor mesela aylık mutfak masrafı ne kadar
- +1 yıl
Haftada 2 3 kere yapıyorduk hergün yemek yapmıyoruz tabiki bazen teorik öğreniyoruz evet bazen tuhaf sebzeler falan gıdalar oluyordu onlara çok para gidiyor aylık 600 700
Soran+1 yıloha çok fazlaymış ya siz haftada 5 gunmu ders görüyorsunuz
Soran+1 yılyani 5 günmü üniversiteye gidiyorsunuz bazi kişiler haftada üniye 3 gün falan gidiyor
- +1 yıl
3 gün gidiyoruz zaten bazen yemek yapıyoruz bazen yapmıyoruz değişiyor
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026