Merhaba 25 yaşındayım 3 senedir evliyim ve bu sene hukuk okumak için sınava girdim. Muhtemelen de gelecek. Sizce sadece sınavlara girerek okulu bitirebilir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Örgün eğitimde her bir bölümde devam zorunluğu vardır genelde teorik dersler için yüzde 70 pratik dersler yüzde 80 dir. Ama şöyle bir durum var İktisat fakültesinde ve hukuk fakültesinde bazı okullar biraz devamsızlık olayını gevşetebiliyorlar çünkü çok fazla öğrencisi oluyor. ama bu asla hiç gelmeden sınavları geçmek açık öğretim fakültesinden farkı kalmaz ve okulu asla bitiremezsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHukukta devamsızlık durumu var. Ama açıktan adalet okursan ancak onda devamsızlık olmaz. Örgün üniversitelerde devamsızlık şartı aranır. Uzaktan olanlar da ise devamsızlık olmaz lakin hukuk gibi bölümler olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılMike rose hukuk okumadan avukat olmuştu. Niye olmasın yani?
10 Yorumla
+1 yılZannedersem Erzurum Atatürk unvdr AÖF Hukuk var. Araştır tercih edebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBaktım hukuk yok malesef. Zaten çoğu devlet üniversitesi devam zorunluluğu istemiyor.
- +1 yıl
Kocaeli üniversitesi binde AÖF vardı herhalde. AÖF Hukuk olan üniversiteler diye Google'da ara.
İkinci konu : üniversiteler bu dönemde pandemiyi iptal etti , öğrenciler derslere girecek. Devam zorunluluğu bu durumda olması gerek. Sonra pişman olma yanlış bilgiyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSadece sınava girerek hukuk gibi bir bölümü nasıl bitirmeyi hedefliyorsun burası çok garip mesela.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle 7 yıl sonra girdiğim üniversite sınavına evde kendi imkanlarımla çalışıp (ev hanımıyım ayrıca) kazandıysam aynı azim ve gayretle çalışarak bitirmeyi hedefliyorum. Garip olan bir durum yok sadece fikir alıyorum.
Bilgisayar mühendisliği devam zorunluluğu yok diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılHukuk olmasa belki de, hukuk olunca mümkün değil. 🙂🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHukuk öyle uzaktan okunuyor muymuş valla bir bilgim yok
Ben helal olsun demek için girdim soruya00 YorumlaBitirilir.
00 YorumlaKıbrıs da
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Başka şehirde devam zorunluluğu olmayan bir üniversitede sadece sınavlara girerek hukuk bitirilebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat