Selam arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Geçen sene okulumuza yeni biri geldi ve bizim sınıftakiler ile güzel arkadaşlık kurdu. Ne var ki arkadaşlarım sebepsizce benden uzaklaştı. Buluşmalarına beni davet etmez oldukları yetmiyormuş gibi nadiren de olsa buluştuğumuzda hiç de insan muamelesi görmüyorum. Bana haber vermeden program yapıyorlar anlayacağınız. Oysa ben onları üç yıldır arkadaş, dost olarak bildim.
Artık o yeni gelen arkadaşla hiçbir şekilde konuşmak istemiyorum. Arkadaşlarımı benden çaldığına inanıyorum. Bu beni üzüyor, üniversite sınavına hazırlanırken bu tarz problemlerle başa çıkmak zorundayım. Kendimi gerçekten de bir mal gibi hissediyor, bulunduğum topluma ait görmüyorum. Sırf onlarla aynı sınıfa düştüğüm için bu sene sınıfımı değiştireceğim. Ancak bu yetmiyor, hak ettiğim saygıyı görmüyorum.
Sizce arkadaşları karşıma alıp onlarla konuşmalı mıyım, yoksa onları hayatımdan tamamen silmeli miyim? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Okuduğunuz için teşekkürler.
Artık o yeni gelen arkadaşla hiçbir şekilde konuşmak istemiyorum. Arkadaşlarımı benden çaldığına inanıyorum. Bu beni üzüyor, üniversite sınavına hazırlanırken bu tarz problemlerle başa çıkmak zorundayım. Kendimi gerçekten de bir mal gibi hissediyor, bulunduğum topluma ait görmüyorum. Sırf onlarla aynı sınıfa düştüğüm için bu sene sınıfımı değiştireceğim. Ancak bu yetmiyor, hak ettiğim saygıyı görmüyorum.
Sizce arkadaşları karşıma alıp onlarla konuşmalı mıyım, yoksa onları hayatımdan tamamen silmeli miyim? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Okuduğunuz için teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer