Hep başarıya özendirildim ders çalıştırıldım ama başıboş biri olmayı isterdim ve şu an o tarz kişilere çok özeniyorum sokakta yaşamak torbacı olmak bir sürü arkadaşımın olması bana çok çekici geliyo sizce sorunlu muyum?(şuan tıp fakültesi okumaktayım)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıltorbacıydım kardeşim o yolun yolu yok. tamam millet köpeğin oluyo. kızlar istersen verim yeter ki bana şeker ver diyo falan falan ama sonu yok
ya birgün kafana sıkıp atarlar köşeye
ya pokemonlar suç üstü yakalar içerde yatarsın hayatın perişan olur
ya da birgün altın vuruşu çakar kullandığın madde pisi pisine ölür gidersin
muhteşem bir yoldasın asla bozma
en güzel ağar abilik efendiliktir05 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama zaten 30 yaşına kadar bu şekilde yaşamak harika değil mi kızlar vereyim yeter ki şeker ver diyo diyosun...
- +1 yıl
tamam da kardeş o işleri bırakalı 9 yıl oluyo. askere giderken bıraktım daha da dönmedim. sistem hep aynı değişmez ve artık daha zor
biz sabah kahvaltısı niyetine es içerdik polisler önümüzden geçerdi devriye hiç sorun yoktu
şimdi ortalık yunus kaynıyo daha çok polis var eski göbekli rüşvet yiyen polisler de yok , hep genç polisler var gözünün yaşına bakmazlar
ayrıca teslimatın kimden gelcek. birinin torbacısı olcaksın. ana kaynak senin tanıdığına getircek , tanıdığın malı sana vercek sen satcan. asıl kayna göremezsin. uyuşturucuyu Türkiye ye sokanlar yayanlar teröristler ve gelir onlara gidiyo
sen şekeri 15 e satıyorsun misal . kaynağın sana ; al bunu kardeşim 5 tl si senin 10 unu bana getir diyo .
oda 5 ini alıyo 5 ini orjin kaynağına veriyo bu işler böyle devir daim yapıyo. bir paket olursan kurtulamazsın
akrabam kokainle yakalandı hayatı karardı. tamam şimdi serbes ama yıllarca yattı
hayat senin yolun , bu yollar boş. iyi günler
Soran+1 yılYa ben bu kadar detaylı bişey olduğunu bilmiyodum bahsettiğim şey başıboş yaşamaktı anlatabildim mi her şeyin okumak olmadığını öğrendim yani
- +1 yıl
o zaman git bir clube çevresinde seni bir şekilde bulurlar şeker düşer sana L an nasıl yolları tarif ediyorum :D kardeşim yol yol değil. tamam sen sıkılmışın git bir clube kafanı dağıt. müzik kızlar falan 3 - 4 gün kafanı dağıt hayatına devam et
erkek kardeşim 28 yaşında ben 30 . o zamanlar heves etmesin bu yolu görsün diye yanıma aldım. en kral ortamlara soktum. en güzel kafaları yaşattım şimdi namazında niyazında :D her zaman dua eder ; abi Allah razı olsun bana o yolların nasıl b. k tan olduğunu gösterdin yoksa o yola sapar çıkamazdım der . kal sağlıcakla
Soran+1 yılAhaha valla çok teşekkür ettim eyvallah😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yıl14 yaşında. Madde kullanmaya başladım 15 yaşında satmaya Girilcek yollar değil bunlar çamatemler çocuk şubeler Yanımda Kalbi duranlar bıcaklananlar kafasına sıkanlar Gördük bunların hepsini Hala kullanıyorum ama Ayda 1 Keyif için her gün içilecek ve satılacak bilgi değil
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Torbacı memurdan daha cok para aliyor 😀
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılkardeş haram ya
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun şu an da alkol kullanıyorum zaten sıkıntıdan... o zaman daha eglenceli yaşayabilirdim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılReis naptın
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha neden öyle dedin
- +1 yıl
Meslekleri değişelim ben torbacıyım
Soran+1 yılHaha torbacı olsan böyle ulu orta demezsin ki
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi