Zinaya ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum?

Bana göre zinanın cezası olmalı, sebebi de şudur. Günümüzde zina yüzünden evlilikler bitiyor. Ayrıca dinimizde büyük günahtır. Zinanın cezası olursa namus cinayeti işlenmesini önler. En azından şöyle haberler görmeyiz, "Karısını başka bir erkekle basınca cinnet geçiren öfkeli koca ikisini de öldürdü, eve erken gelince katil oldu" bu tarz haberler görmeyiz.

Çünkü hiçbir erkek, "karıma başka erkek çaksın" düşüncesiyle evlenmez. Hiçbir kadın da, "kocam başka kadınla yatsın" düşüncesiyle evlenmez. Bu yüzden zinanın cezasının olması gerekli bana göre. Siz ne düşünüyorsunuz?
Zinanın cezası olması
Zinanın cezası olmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Çoğunluk bana karşı çıkmış, zinanın cezası olmamalı demiş. Fakat şu ayeti ve şu hadisi unutmayın arkadaşlar. İleride eşinizi başka biriyle yakaladığınızda pişman olursunuz.

"Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüz sopa vurun; Allah'a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah'ın dininde (hükümlerini uygularken) onlara acıyacağınız tutmasın. Müminlerden bir gurup da onlara uygulanan cezaya şahit olsun." (Nur, 24/2)

"Müslümanın kanı ancak üç şeyden birisi ile helâl olur. Zina eden evli,
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşlere bakıyorum da, yazık yazık. Türk toplumunda namus, onur, şeref diye bir şey kalmamış. Herkes zinayı normal bir şey olarak görmeye başlamış. Neyse ben bir şey demiyorum. Hesabını verirsiniz Allah'a.
Zinaya ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum?