Ben Kesinlikle Gelmeli Diyorum Neden mi Son Zamanlar da Kadına Tecavüz Çocuğa bile Yapan Şeref siz ler var Allah Belalarıni Versin 😡 dahası şiddet cinayet Bunlari Ağır İşkencelerle İdam Etmek Gerekir Hakettikleri bunlar bu tür suçluları serbest bırakmak onları desteklemek demektir
Ülkede topluma çok tehlikeli o kadar çok iki ayaklılar var ki! Kadını, çocuğu, genci, yaşlıyı öldürebilen hayvanlara her türlü eziyeti yapan, öldüren bu tarz iki ayaklılar hapiste dahi beslenmemeli direkt idam ile cezalandırılmalı cesetleri de yakılmalı...
İdam cezası konusu dünyada en çok tartışılan hukuk ve insan hakları meselelerinden biridir. Bu konuyu savunanlar genellikle ağır suçlar için caydırıcılık sağlayacağını ve toplum vicdanını rahatlatacağını düşünür. Özellikle terör, çocuklara yönelik ağır suçlar veya kasten adam öldürme gibi vakalarda kamuoyunda güçlü talepler oluşabiliyor. Karşı çıkanlar ise en temel gerekçe olarak yaşam hakkını ve geri dönüşü olmayan adli hataları gösterir. Yanlış bir mahkûmiyet durumunda telafi imkânı olmadığı için büyük bir risk barındırır. Ayrıca birçok araştırma, idam cezasının suç oranlarını kesin biçimde düşürdüğünü kanıtlamamıştır. Bu nedenle birçok ülke idamı kaldırmış ya da uygulamamaktadır. Sonuç olarak bu mesele; hukuk, etik, insan hakları ve toplumsal güvenlik boyutları olan çok katmanlı bir tartışmadır. Farklı görüşleri ve verileri değerlendirerek düşünmek en sağlıklı yaklaşım olur.
İdam cezasını gündeme getiren milletvekilleri ve bakanlar kanun yasalaştığı gibi kendi kanka gideceğim için kesinlikle gelmez diyorum çünkü en tepedekinden en aşağısına kadar herkesin götü bokluk asa asa memlekette ip kalmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Gelmeli ama Türkiye gibi aynı adaletsiz sistemde gelirse sıkıntı olur. Suçluya emin olduktan sonra cinayet tecavüz gibi davalarda olmalı. Ama suçluya emin olduktan sonra