Son olaylar neticesinde tekrar soruyorum. Ben desteklemiyodum ve hala desteklemiyorum. "Nasıl desteklemiyosun? Ülke manyak dolu" diyorsanız açıklamayı okumaya devam edin.
- Polisimizi öldüren tipsiz dişleğin bir sürü suç kaydı var ve hapse atmaya tenezzül etmemişler.
- 9 yaşındaki bir kız boğuluyor. Tüm aile organize olmuş, siyasiler işin içinde.
- Şişme bebek kılıklı bi ergen biri saplantılı olduğu 2 sevgilisini (biri eski biri yeni) parçalıyor. Herif sonra surlardan atlayıp yere b*k gibi yapışıp orada geberiyor.
- Yıllar önce bi serseri amca karısından bahsederek "Bu karı benim canımı çok sıkıyo, bigün geberticem. Ne olacak? Birkaç ay yatar çıkarım" diyor ve aynen öyle oluyor.
- 2 Tane maymun tipli keko bi kadını gece sıkıştırıp tecavüz etmeye yelteniyor, kanıt var kamera kaydı var görgü tanığı var ve salıyorlar. Sonra yoğun istek üzerine hapse atılıyorlar.
- Daha saymadığım çocuğunu ve karısını öldürüp intihar eden tipler var.
İdam geldiğinde bir işe yarayacak mı sizce? İdam gelir, millet öldürür, iyi halden yırtar. Tecavüz eden de "tahrik etti" gibi saçma sapan şeyler söyler, tutuklansa bile yine iyi halden yırtar. İdam gelirse suçlular mı idam edilir yoksa günah keçileri mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer