Bence evli insanların birbirini aldatmaması için aldatmanın hapis veya ağır para cezası ile cezalandırılması gerekiyor

Bence evli insanların birbirini aldatmaması için aldatmanın hapis veya ağır para cezası ile cezalandırılması gerekiyor
Öyle bir kanun çıkartsalar bile kesin sadece erkekleri hapse atarlar. Emin ol buna. Şu ana kadar taciz tecavüz iftirası atan bir tane bile karıya ceza verilmeyen bu ülkede kanunlar sadece kadınlar için çalışıyor. Hukuk ve polisler sadece kadınlara çalışıyor. Bütün eylemcilere müdahale eden polisler feminist eylemlerine hiçbir şey yapmıyor. Aşağılık, ciğeri 5 para etmez feminist karılar polisleri tekmeliyor, küfür ediyor, tokat atıyor. Polisler karşılık vermiyor. Ben sıçayım bu erkek düşmanı düzene. Hiçbir erkek tutuklanmamalı. Öyle kanunlar da çıkmamalı.
Haklısın ayrıca uzun süre yoktun hoş geldin 🤝
Hoşbulduk teşekkür ederim. Sen de hoş geldin. Güzel stalklamışsın :D Ama hoşuma gitti :D
Yok uzun zaman göremedim ondan 😅
Peki kanka
Sadece çocuğu olmasına rağmen aldatanlara uygulanırsa iyi olur bence normalde zaten tazminat var ama çocukları olmasına rağmen aldatanlara uygulanması olabilir diye düşünüyorum
Haklısın bence de.
Evet belki akılları başlarına gelir. Aldatılmak büyük ve yıkıcı bişey. Aldatilsam ancak karşımdaki kişi cezaya çarptırılırsa içim soğuyabilir.
Cevap
2Cevap
Hayır suç aldatılan kişilerde. akıllarını kullansınlar serserileri seçmesinler.
Evet ama aldatan kişilerin de cezalandırılması gerekli bence.
Neden cezalandırmak yerine ilişkiler hakkında özel seanslar düzenlenmiyor? Bu dediğinizin olması durumunda aldatmalar iki katına çıkacaktır.
Eğitim zaten verilir. Ancak aldatmanın hırsızlıktan farkı yok bence.
Hırsızlığa da eğitim verilebilir 🙂🙂
Evet ama o zaman sana göre cezaya gerek yok?
Siz de aldatmayla hırsızlığı bir tuttunuz ama 😀
Yani aldatma bence en az hırsızlık kadar ağır bir suç 😅
Para cezası var zaten
Hem altadan, hem aldattığı kişi tazminat öder
Evet ama pek caydırıcı değil gibi.
Sonuçta cezası var mı var
Orası doğru 😅
Hırsızlıktan daha agır bi suc oldugunu dusunuyorum
Bence de.
Herkes içeri girer dks
😂
Bence de