Bu sapıklar tacizcilere büyük bir ceza verilmesi gerekiyor sizce nasıl cezalar olmalı kizlar?

kadınları taciz edip sokaklarda laf atıp tecavuz eden sapıklar iyice çoğaldı kadin bulamiyolar konusacak ve kadinlara zorla askinti olan sapiklar gece gündüz açık kapali farketmeksizin sarkintilik ediyolar bunlara çok ağır cezalar getirmezlerse bütün kadinlarin psikolojisi bozulacak ve çoğu kendine zarar veriyor bu tacizcilere ceza vermek lazim ama nasıl bir ceza olmalı
Güncellemeler
+1 yıl
biyolojik erkekler kadar tacizci ve sapık cinsiyet görmedim ömrümde hepsi aynı bok bunlar kadınları biktirdilar ben hayatimda bu kadar tacizci bir cinsiyet gormedim onune gelen herkesi taciz ediyolar nasil bir ülke olduk biz tacizcilerle doldu ulke
Güncellemeler
+1 yıl
basina taciz tecavuz gelen kizlar bana hak veriyolardir milyonlarca kadın öldü erkekler yuzunden taciz yuzunden ne zaman bu ulke sapiklardan kurtulacak neden cezalar büyük değil kac tane kadin kendini öldürüyor tacizler yüzünden bir insan neden zorla kadınları kaçırmaya taciz etmeye öldürmeye teşebbüs eder sapıklar çok kötüsün
Bu sapıklar tacizcilere büyük bir ceza verilmesi gerekiyor sizce nasıl cezalar olmalı kizlar?