Bir kasabada bir adamin karısı ölümcül bir hastaligi varmis onu iyi edecek ilaci ise eczaneci maliyeti 10 tl olmasina ragmen 10000 tl satiyormus adam parayi toplayamamis eczaciya ise sonra kalanini oderim demis ama eczaneci benimde gecindirmem gereken bir ailem var demis adam gece yarisi eczaneyi soyup ilaci icirmis... hakim siz olsaniz bu hirsiza ceza verir misiniz
Evet ceza veririm ne olursa olsun kural kuraldir
Hayir vermem
Ceza almali ama durum gozetilerek bir ceza verilmeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben Usa, da yasiyorum. Hirsizlik en buyuk suc. Burada. Marketten. Bir bir ciklet caldiniz. Ilk. Mahkemede. $1000. Dollar ceza. Ve 100. Sat cop toplama. Cezasi.. ikinci. Kez. Caldiniz $ 1000. Ceza b100 sat cop toplama cezasi ve bir yillar isinizi. Birakip her hafta polis karakoluna gidip. Sira bekleyip. Gorevliye. Hayir bir daha yapmayacagim. Deme cezasi. Ucuncu. Ciklet calmada. 6. Ay hapis. Ve ciktiktan. Sondra bir yillar yukaridaki cezalari. Yapiyorsunuz... A BD, de boule cezalari oldugu icin kimse cesaret edemez. Hirsizlik yapmaya
Ben usa hirsizlara ne ceza veriliyor diye sormadim ki...
Ben kiyaslama icin. Soyledim.. burada. Marketten ciklet calsaniz. Cok agir cezasi var. Senin. Olayda 100/100. Agir ceza oldurdun burada. Affedilmezdi. Kiyaslamak icin soyluyorum
@eskiblablaci. Bende hats. Vaktimi harcamamaliydim dersimi verdin bana. Sagol
Arkadasim ben kiyaslama istemedim sence ne dedim... neden bu avrupasinda amerikasinda yasayanlar yorum yazmakta bu kadar sıkıntı yasiyor illa karsilastirarak soyluyor
Abla yat uyu boş ver bu işleri ya 😄
Boga burcuyuz sanirim
28 Nisan boğa mı oluyor 😮😮
Maalesef 🙁bakmaya bile üşendin dimi
Hiç alakalı değilim de yani "abla yat uyu boş ver bu işleri" Yazımdan boğa olduğumu nasıl anladın 😱🙄
Usengecliginden hayatim ve tavsiye olarak uyumayi tevsiye etmenden😊
Ohaaa bee 😂üşengeç dedi bana güzel tespit başka başka ne var 😄😄
Canim ben muneccimleri koruma ve kalkindirma bakani miyim😂 ne bileyim ben
Daha ne diye hava atıyorsun boğamısın yok kovamısın 😄😄
Burclarda iyiyim uykum olmasa yukselenini de bilirdim 😎
dedim ama yat uyu diye dinlemiyorsun ki 😄takip isteği attım burçlardan sorularım var çabuk cevaplaman lazım ama