Özellikle gençler arasında çok rahat bir şekilde dile getirilip ahlaki ve manevi değerlerin yok sayılarak her türlü konunun sınır tanımadan "mizah" denilerek paylaşılmasına ne diyorsunuz

kara mizah bencede bu değil çünkü bu resimlerin içi boş kara mizahın bir ironisi vardır aynen katılıyorum bencede ahlaksızlık ve iğrenme barındırmıyor muydu
Kara mizah denilen şey, içinde iğneleme barındırmıyor muydu? Bunların yaptığı ahlaksızlık.
2. Posttaki yorumda haklısın ama diğerleri için aynı şeyi düşünmüyorum. Bunların bir sınırı olur, ahlaksızlık derecesine giren şey olayı mizahtan çıkartıp bambaşka bir algı yaratıyor. 1. Post Atatürk'ü yüceltme değil, aksine Atatürk sevdalılarına bir saldırı niteliğinde. 3. Post ise tamamen gelişigüzel bir karenin sapkınlığı diye düşünüyorum ama görecelidir yine de.
Haha süper bence.
Özellikle bedelli olan.
Atatürk olanı yadırgadım ayrıca.
Değil tabii ki. Mizah en büyük eleştiridir. Dünyadaki her şeyi en ağır şekilde eleştirebilirsin. Kaldıramayan kitlenin zaafı vardır. Aksi halde herkes güler. Çünkü insan zihni gelişime açıktır. Mizah tanrı kavramına kadar gidebilir. Sonuçta ateistler de var. Senin adına inançlıysan bir günah yok neticede. Sen belki keyif almazsın ama mutlaka çok eğlenen bir kitle de vardır.
"Kara mizah" dediğimiz olay bu değil.
Kara mizahın bir ironisi vardır. Buradaki görsellerin içi boş.
Bence 2. olan komikti
Cevap
9Cevap
Alayının canı cehenneme, bunların mizah anlayışına...
Saygı gösterilen hiçbir unsur mizah unsuru olamaz..
İlk resim mizah değil
Aynı şeyi söyleyen çok kadın gördüm
Şuanda atatürk yaşasa bütün solcular orspu olur
Topunun a*k Atam konusunda yaptı mizaha yap şerefsizlerin ya p*ç evlatları
ikincisi çok iyi ,2. de iyi ama 1. bildiğin suç.
Adından da belli, saçma sapan bir şey
İlki çok saygısızca ve terbiyesizce
2. Fotoğraf baya anlamlı 😅😅
Komik değil
Kimler
Severim kara mizahı
İğrençler
Ahlaksızlik
Kötü düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?