Sizce kara mizah, mizah adı altında yapılan önemli değerlere saygısızlık mı yoksa kaliteli mizah olmakla beraber kara mizah en iyi izah mıdır?
Evet evet görselin çok bir bağlantısı yok galiba

Ben severim.
Bazen güldürmez, her zaman güldürmek zorunda da değildir, ama zaten bu ihhtiyacınız saçma sapan duyarları ile sağlayan insanlar her daim olacaktır.
Bu saygısızlıktır, bu hadsizliktir, bu ergenliktir diyenlerden de hiç haz etmem boş gereksiz ve ergence bulurum nokta..
.
.
Nokta koymayı sevdim bir an, biraz daha koyabilir miyim?
Son dönemde ap*allaşan insanların yaptığı bir şey işte. En önemli değerlere espri adı altında saygısızlık yapmak da moda oldu. Toplum olarak gitgide bozuluyoruz bakalım sonumuz be olacak hayır mi şer mi. Geçen sosyal medyada bir adam gördüm en az 40 yaşında var. Bir kişiye küfrediyor. Cümlesi aynen şuydu: "Allahını bilmem ne ettiğimin çocuğu "diyerek küfrediyordu. Gerisini sen düşün yani nasıl bir cahiliye devrinde yaşıyorsak artık..
İyi mizahı severim, her şeyin mizahının yapılabileceğini düşünürüm, komik olduğu sürece.
Ancak bazen denk geliyorum, insanlar kara mizah adı altında rahatsız edici, suç sayılabilecek şeyler diyorlar, bunu yapan aptalları sevmiyorum işte.
Kara mizahı seviyorum ama yapamıyorum yapanlara başarılarının devamını dilerim. Mizahın dini imanı olmaz diye düşünüyorum ama bir takım insanlar bazı konularda fazla hassasiyet gösteriyor saçma buluyore.
Ne kadar güzel konuşmuşsunuz hanımefendi
Cevap
5Cevap

kara mizah güzeldir canım sjjdpdüdidğd
Şimdi seni hunharca eksilesinlerde gör sen nsosmowdajsjiams
Hii yapmazlar yapmazlar dimi yapmazlar 🥺
Mizahtan, yapılmasından, kullanılmasından, değerlere olan saygısızlığından hiç haz etmem boş gereksiz ve ergence bulurum nokta
💜💜💜
bir tekrar okudum yazdıklarımı içim ürperdi sjjxccccxjvdjs
Benimde içim ürperdi 😳 bide galiba bu ironiye birisi diss attı aşağıda mxsodmiskdd
Sıfowkxkcjqkcjjxjhclxckjskjxkhckdhcdjjdsjj çıldırıyorum
Shapaksiwjeiansisjs bende, bende...
Kalite falan değil embesllik allah kendini korur ne oros*pu çocuğu allah senin babanın oğlu mu üslup.
alaşağı edip eğlenmektir, açık verildiği anda mükemmel noktalara kadar ilerler. izah sayılmaz, düşündürür
Kara mizah bu değil. Anlamak istiyorsan Daniel sloss izle
Görselin kara mizah olduğunu iddia etmedimki :( internetten ilk çıkan görseli indirdim günümüz kara mizahı insanların saygı duydukları şeylere ağır hakaret göndermelerinde bulunulan ve mizah diye piyasaya sürülen saçmalık gibi geliyor hatta bana
İşte kara mizah öyle birşey değil. Dediğim adamı izle gel youtubedan altyazısı olması lazım o kara mizah işte
Bakarım mutlaka 💕 teşekkürler
Eyvallah
İnanmadığım allaha yapılan mizah çokta bir tarafımda değil tabi bazen çok başka konularda yapıyorlar kadınları aşalamak gibi falan nefret ediyoeum onlardan hahahaha
İnanmıyorsun diye görmezden mi geleceksin yapılan saygısızlığı. İster hristiyanlık ister yahudilik isterse islamiyet olsun hiçbir dini değere yapılan saygısızlık hoş değildir. Ve gördüğüm yerde de müdahale ederim. Kusura bakma ama çok cahilce düşünüyorsun..
Evet görmezden gelicem müslümanlar nasıl gelebiliyorsa görmezden
Hem sana mı sorucam zeka mı be
Kimin zeki olduğu belli inancından
Gizli üye adama senden zekiyim senin inancın aptal olduğunu gösterir demişsin ama bilmediğin bir şey var veda hutbesini aç bak peygamber diyor ki , beyazın siyaha, zenginin yoksula ne de erkeğin kadına bir üstünlüğü vardır üstünlük ancak takvadadır ve ilimdedir bu durumda takva olarak ondan aciz durumdasın ondan zeki olman mümkün değil
Saçma bir şey görselden belliki
Allaha laf etmeyin Allah adamdır.
Bu mizah değil
Çok severim.
saygısızlık bu bence
İyidir, güzeldir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?