Ben şahsen eğlenceli ve düşündürücü buluyorum. Kara mizah yapmak her yiğidin harcı değil, zeka istiyor bir nevi fakat bunun yanında aşırı alınan ve rahatsız olan tarafta var. Bence o kadar hassas olmaya gerek yok, tabiki hassas olunması gereken konular da var fakat kara mizah zaten bunların üstüne dikkat çekmek için var bence. Doğru bakmak gerekir hepsi bu. Aynı zamanda bence sevmeyen insanlar anlamaya IQ seviyeleri yetmediği için sevmiyorlar ve aşağılıyorlar?
Ve daha çok kara mizah olan Stan up severim iki guzel örnek verim.
Rick gervasis Jimmy Carr
İzlenebilir
Bide bazı kişiler su konuda espri yapılmaması gerektini düşünüyor Mesela adam diyor din konusunda espri yapılmasın Çok alınıyor ama benim umrumda olmuyor düşün Sonra diğer espri de kadın vücudu üzerine espri yapıyor ya da bir engel hakkında körlük vb tarzı şeyler hakkında espri yapıyor Ama ona da sen alinmiyorsun ben aliniyorum O zaman ne olcak hiç espri yapamayacak kimse O yüzden ben bu espriye alındım onun harici tüm espriler yapılabilir demek de bir nevi bencillik
“ben sahsen eglenceli ve dusundurucu buluyorum” demissin. SAHSEN. yani sen seviyorsun diye herkes sevmek zorunda degil. bu onlarin IQ sunun dusuk oldugunu gostermek. insanlarda vicdan denen bir sey var bazen o agir basiyor olabilir. ayrica mizah zaten basli basina zeka gerektirir, kara mizaha ozel bir sey degil bu. “sadece kara mizah yapabilenler zekidir” “kara mizah yapmayanlar zeki olmadiklari icin yapmiyorlar” diye bir durum soz konusu olamaz. seviyorsan sev kimseyi ilgilendirmez de kara mizahi ovucem diye de insanlari onyargiya itmene gerek yok.
Hahaah zeka gerektiriyormuş ahahahahha IQ diyor hahahahahaha hahaahahahha o kadar saçma ki düşüncemi bile söylemiyeceğim gülüp gidicem hahahaha hahahaahha
IQ seviyesi falan meselesi değil. Bazı inançları doğrultusunda haksız veya kötü bulabilirler. Kimseyi yargilayamayiz ki bazi kara mizahlar cidden çirkin.