2 yil once kayseride arkadasimin ablasinin düğünü var düğün salonu carsida bir parkin icinde sigara iciyoruz kapida takımları cekmisim gözlerime bakacak delikanlı bulamiyorum derken arkadasim isaret etti surda oturan kız seni kesiyo diye baktim harbi uzun maraton atlayicisi gibi kosuyo acilin ben doktor edasiyla yanina dogru yurumeye başladım o sırada cantadan kagit kalem cikardi biseyler yazarak bana dogru yürüdü oda sonra kagidi önüme atti uzadi yanımdan bende temiz kalpli naif insanim ya numarasını verdi aha diye seviniyorum. Kağıdı bir açtım "Ne bakıyon babasının ağzına sictigim" yazmış.. sen anladin onu..
ya Allah askina dunyaya bir kere geliyoruz napalimm biz erkekleri
Turk kizlarinin olayi farkli aci cektirmeyi seviyoruz kopek gibi pesimizde kosmalarina bayiliyoruz sonra sıkılıp cop gibi atiyoruz
eee tabi konuyu nereye baglicksinndiyenlere hemen acikliyorum oncee karsindaki erkegi övvv verdigi tepkilere bak sonra got gibi ortada birak hazmedemeyenlere soda😂🖕
bir kizlarr once seviyor sonradan kizlar yanlis sıkıcı erkek oldugunu anliyinca birakiyolar ve bu en dogal hakki sonucta bir omur gecicigi erkek kalitesiz mi olsunlar heh bundan sonra baslarlar turk erkekleri ondan sonra 3 seyi yParlar
1 kizin arkasindaaa oyle yalanlar kurar kafasindan senaryo uretir yazikki kizin ona boyle salakca iftiralarca donebilcegini zannediyo 2 iki kopek gibi pesinden kosar kufur eder 3 kezban derr hala sevdigi halde halbuki kizim askim dese tekrarrdan bayilir
yani anlicaginiz turk erkeklerinde utanma yok kene gibi yapisiyolar
Kezbandır. Çok kız arkadaşım oldu iyi seviyeli ilişkilerde kurdum ama yabancı kızlar arasında dağlar kıtalar kadar fark var. Sanırım din ve geleneklerin etkisi türk kızı ağır yıkık ve hasarlı bir kız türüdür çoğu delidir (tımarhanelik) en az 2, 3 psikolojik sıkıntısı vardır pek çoğunun. İçten içe ağır eziklik hisseder %99'u ve çok çok güvensizdir kendine bu yüzden sürekli tetikte davranır türk kızlarının kusurlarını yazsam burdan göğe çıkar galaksileri aşar onun için bu yaratıklar için çaba harcayan enayilere oturup içkimi yudumlayıp gülümsüyorum :)
Her gun duzenli olarak şu soruyi goruyorum. Fenomen olunca soru sormak zorunda degilsiniz. Ha bu bir gereklilikse yaratici ve farkli sorular gormek istiyoruz artik. Suslenip suslenip dikkat cekmeye calisan ve cektigi zaman da bakan herkese sapik damgasi yapistiran, kendisine masumca acilan adama bile "sen kim kopek" edasiyla kucuk dusuren, potansiyelinin cok uzerinde bir egoya sahip olan (egosu boyundan buyuk) kizlar kezbandir. Cogunlugu erkekler olmak uzere bircok uye cok guzel cevaplar vermis zaten.
Kezban ismi anlamı bir çok şeye dayanıyor aslında. Ev hanımı veya kadın kahya anlamına gelebilen bir kelime. Aslında anlamı olmayan bir yerlere çekilerek aşağılamak için kullanılıyor bulunduğumuz yüzyılda; Kezban kızların trip yapması, kendini üstün görmesi ve garip hareketlerde bulunması üzerine de kullanılmaktadır." Bana göre de ben bir kıza bu neden ile kezban diyebilirim. Kimseye böyle bir yakıştırma yapmadım. Tabi var mı böyle kızlar çok kendini bir şey sanan fakat ne fiziksel nede yetenek olarak hiç bir güzelliği veya iyiliği olmayan aşırı egoist tipler var. Onlara kezban demiyorum veya kendimi onlardan üstün görmemden de değil onların insanlara karşı genel tavrı bu şekilde olduğu için bu açıklamayı yapıyorum. Bana göre onlar; beceriksiz, belirli amaçlar üzerine başkalarının onları elde etmek için etkilemesini bekleyen asalak tipler.
Kezban ismi anlamı bir çok şeye dayanıyor aslında. Ev hanımı veya kadın kahya anlamına gelebilen bir kelime. Aslında anlamı olmayan bir yerlere çekilerek aşağılamak için kullanılıyor bulunduğumuz yüzyılda; Kezban kızların trip yapması, kendini üstün görmesi ve garip hareketlerde bulunması üzerine de kullanılmaktadır." Bana göre de ben bir kıza bu neden ile kezban diyebilirim. Kimseye böyle bir yakıştırma yapmadım. Tabi var mı böyle kızlar çok kendini bir şey sanan fakat ne fiziksel nede yetenek olarak hiç bir güzelliği veya iyiliği olmayan aşırı egoist tipler var. Onlara kezban demiyorum veya kendimi onlardan üstün görmemden de değil onların insanlara karşı genel tavrı bu şekilde olduğu için bu açıklamayı yapıyorum. Bana göre onlar; beceriksiz, belirli amaçlar üzerine başkalarının onları elde etmek için etkilemesini bekleyen asalak tipler.
“Türk kızları Kezban” diyerek bir genelleme yapmam. Maalesef kız vermeyince farklı ülkelerde ki gibi rahatça kızla sevisemeyince Kezban yaftasını yapıştırıyorlar. Ben Kezban dediğim zümre kültürsüz fakat kendini kültürlü bilgili sanan kızlar. Herseyi bildigini sanıp her erkeğin kendisine yürüdüğünü düşünen kızlar.
En önemli etken karşı tarafın ne düşündüğü bilmeden, kafasında senaryolar kurup saçma sapan hareketler yapmaları.
İş yerine yeni bir resepsiyon görevlisi kız aldılar. Kız biraz alımlı, çalımlı bununla ilk karşılaştığımız gün iş icabı bir şey soracaktım. Daha sormadan kız bir tavır takındı şok oldum. Bir an ben bile kıza yürüdüğümü sandım. Ondan sonra bir daha muhatap olmadım. Kaç aydır beni görüyor. Ne selam, ne sabah benim için yok gibi mal mal suratıma bakıyor.
Red edilen erkekler gururunu oksamak icin karsisindaki kiza kezban iste der gecer hayatim boyunca bu zihniyette ki erkeklerden nefret ettim hazimsiz insanlarin karsi tarafi rencide etmek icin her gun baska bir laf uretip soylemesi kadar sacma bisey yok herkez igneyi kendine cuvaldizi baskasina batirsin kizlara neden kezban denildigini soracaginiza neden hala boyle bir bos zihniyet var onu sorgulayin bir zahmet belki ulke olarak bir adim da olsa ilerleriz o zaman
Çünkü bir merhaba demeyi yavșamak olarak nitelendiriyor olabiliyorlar.. ➡️Mesela "hayir canim ne münasebet" teki canim kelimesine bile "nerden senin canin oluyor musum?" diyebiliyorlar.. ➡️Mesela "peki güzelim de" de ki güzelime "nerden senin güzelin oluyormușum" diyebiliyorlar..
Velasıl kelam bu ve türevi seylerden dolayi biz kezban deriz.. Yoksa xxtu bası xxı makyaji vs icin demeyiz 👍
Bunu bir kadının sorması takdire şayan (!) Türk kadını kezban falan değil. Onu öyle görenlerin zırvalığı bu. Türk kadını güçlüdür, onurludur, gururludur! "Eyy kahraman Türk kadını sen yerde sürünmeye değil; omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!"
Kezban dediğimiz kızlar Adidas çakma aşofman, Kaşlar çin seddi gibi simit versen doyuramassın o derece, Elde sigara veya tesbih. Genelde Serserilerin çok olduğu varoş mahallelerde türüyorlar. Onlar Hariç Tüm Türk kızları güzeldir. Yunan, Almanya, Fransa, İngiltere, Hollandaki kızlar Giyim kuşamı kısa oldugu için seksi geliyor ama has kezbanlar oradadır. Amerika desen %60 ı şişman kezbanlardır. Ülkemizin bile şişman kızları güzeldir.
Bu kızların hepsi için demiyorum akılları nerelerinde. Hani erkekler için derler ya seks delisi diye emin olun kızlar daha deli de belli etmiyorlar. Neymiş vermeyen kızlara kezban diyirmusuz. Allah'ın bakımsız, kıllı, evde pijamalı, dışarda gösterecek diye yirtinan, olduğundan farklı görünmeye çalışan özellikle fakir olup zengin gözükmeye çalışan tipleri Sanırım kezbanin açıklaması oldu bu 🤔😂😂
Kendini nimetten sanıp ego yaparım yükseklerde gezerim ama yanlızda kalırım diyen beyinsizler yüzünden, iki yüz elli gram bir kendinde var sanıyor ve ha birde kendi özellikleri ne ki bu kadar hava ve ego derdine düşüyorlar, fazladan neleri varki diğerlerine göre?
Ben kimseye demedim ama çok nazlı olmaları ve burunları havada olmasından kaynaklıyor. Kimseyi çirkin güzel diye ayırmıyorum ama güzel olmayan bir kızın sanki güzelmiş gibi davranması ya da selam verince sen bana asıldın mı? Havalarına girmeleri diye düşünüyorum.
Bu konunun cinsellikle alakası olmadığını ortaya sunuyorum ve biz erkeklerin Kezban olarak gördüğümüz kız tipleri eskiden kalma emo gibi saçları tuhaf şekilde inek yalamış gibi olması, kollarına gereksiz bir kaç kişiler için faça atması, slow rap dinlemesi ve keko olması ve aşırı derecede küfür içine şive kullanan kızlara Kezban deriz şahsen benim görüşüm böyle varsa yanlışım düzeltin :) şimdiye kadar hiç kimseyi görünüşüyle yargılamadım ve benim haddime de değil kendi seçimi fakat yine de gereksiz bir şey.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kezban genelde bıyıklı, bakımsız, düşünce özgürlüğü dahi olmayan kızlara söylenilen bir sözken bizler bakımlı olarak, eğitimli olarak karşımızdaki beyin eline bakmadan reddetme özgürlüğüne sahip olmamıza rağmen beylerin egolarına yedirememeleri ile çok rahat her tür kadına söylenebilen bir terim oldu o yüzden pek de umursamıyoruz 🤷🏻♀️ ve eminim bilinçli erkeklerde kullanmıyordur böyle bir terimi
bakimsiz biyigini bile almaya üsenen erkegi bankamatik olarak goren aksama kadar oturup tv kanallarinda sorf yapan altin günlerinde kisir yemekten simit haline gelmis gobegini devirip sakiz agzinda bos bos konusan varliga bende kezban diyorum Kimse kusura bakmasin
Kesinlikle tipe göre veya evlilik öncesi sevişmesine göre bu yaftalamayı yapmam. Sağa sola sapık diyen, her erkeğin kendine yürüdüğünü zanneden, selam verildiğinde tipini beğenmediğine küfreden, dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden vajina prenseslerine denir. Türk kızlarının yarısı bu sınıfa girer. S*laklardır. Erasmusa gidenlerinin yemediği yrrak yoktur.
türk erkeği ; batı modeli kızlara hayranlık duyar kendi kızlarını kötüler, ancak karısının tam bir osmanlı modeli olmasını ister :) ama bazı kızları es geçmemek lazım gerçekten kezbansınız
Kendilerini abazanlar yüzünden bir halt sanmaları. Tamam güzele bir şey demiyorum da çirkini de aynı. Oturup konuşsan edecek iki çift lafı yok önündekiyle hayatı yaşayanların zır cahil sözleriyle düzeni öyle sanan çok var. Ne olduğunu bileceksin aynanın karşısına geçip
Evlenmeden olmazcılık Giyinme konusunda tekdüzelik ve sıkıcılık İlişkiyi direkt evliliğe yönlendirme Yalancılık Gıybet Kendine bakmama İçten pazarlıklı olmak İkiyüzlülük Sevişme konusunda beceriksiz olmak Kötü çocuk okuyup etkilenmek Sürekli televizyonda saçma sapan programlar izlemek vs diye gider bu liste unuttuğum milyon tane vardır.
Söz meclisten dışarı, çok kaliteli avrupalılara taş çıkartacak kızlarımız da var. Ama çok azlar.
Her kelimeyi ya da sözü çok ciddiye almamak gerekir. Kezban kelimesi de bence karşı cinsi biraz gıcık ya da sinir etmek için uydurulmuş bir tabir . Aynı keko gibi...
Etek boyuna kadar bacak kıllarını dizlere kadar alanlar, mesela, Parfüm deodarant sıkmayanlar mesela, Ben kaşarmıyım neden öyle şeyler yapayım kafasında olanlara, Ben zaten hatunum o bile yeter diye düşünmeleri, Dansa kaldırırsın kalkmaz, bu bana yürüyor der, zaten evlenmem ben bunla der (dans ya sadece)
kiskanclar makyaj guzelleri bol topuklu ayakkabi koca bir got edebiyat bilmez cogunlugu ewde koca parasi yeme pesinde kendine bakmaz kilo alir ewlendikten sonra yani kisaca kezo iste ciddiye almamak gerek
not: sinirlari asmis Turk kizi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türk kızları kezban demek saçma. Ama kezban olanlar var evet. Çünkü o dediklerimiz yabancı erkeklere telefon numarasını güvenip verirken ve çok daha sıcakkanlı yaklaşırken, Türk erkeklerini geneller ve onlara olmadıkları gibi davranırlar. Korkakça ve samimiyetsiz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu sorunun cevabi bicok kişiye göre değişir ama bence dış görünüşün de payı büyük bu konuda ayrıca bide türk kızlarını başka milletlerin kızlarına kıyas ettikleri için onlardan daha muhafazakar ve daha ulaşılamaz oldukları için malum avrupa kültürüyle yetişmiş kizlar baya bir rahatlar ve yüz vermedikleri erkek yok.
Bu konuda sayfalarca akademik makale yazabilirim, ama 2 temel sebep var. Birincisi, abaza Türk insanı tarafından allahu ekber dağlarına kadar yükseltilmiş egoları. İkincisi ise, her erkeğin onlara cinsellik yönüyle yaklaştığını sanmaları.
Hepsini öyle görmüyorum doğrusu. Ama kültür yoksunu ve iki lafı bir araya getirip cümle kuramayanlar, yarım kilo boya sürünce kendilerini ingiltere kraliçesi sanıyorlar ya, başlıyorum ezmeye. Çok zevkli ama. Herkes denemeli bence..
Öyle bir şey yok genelde bazı erkekler kızdan bir şeyler almak isterler alamazlarsa öyle diyebilirler işine gelmediği için bazende aşırı egoist kızlara der bazı erkekler ama her erkek Türk kızlarına kezban demez yani.
Kezban kiz turkiyede erkeklerin her kiza yazip popolarini kaldirmasi sonucu ortaya cikan bir turdur :) gennelleme degil onlar erkeklerin yaptigi bir tür
Halk söylemi bir sözcük olduğu için bu kelime umurumda değil. Kezban isim olarak bile konulur, bu normal. Millet onu demiş bunu demiş. Önce aynaya bak deyin, geçin..
Benim genel görüşüm gördüğüm şeyi söylüyorum. Türk kızları o kadar havalı ki geneli için konuşmuyorum ama çoğunluğu böyle yani erkeklerden çok fazla beklentiniz var, kendinizi çok ama çok üstün görüyorsunuz sanki erkekler sizin köleniz gibi vs
Elbette bazı sebepler vardır. Ama çoğu zaman benim gördüğüm olay kedi ciğer mevzusudur! Ulaşamadığı istediğini yaptıramadığı kıza yapıştırır damgayı bazısı Kezban diye!
Vazgeçilmez, en iyisi olduğunu düşünüyor bazı kızlar, gerçi kızmamak gerek bazı erkekler kadınlara tapıyor. Bu yüzden egoistler ve vazgeçilmez olduklarını düşünüyorlar bence kezban diye bu kızlara denir.
Herşeye trip atmaları ve herkes bana aşık olayı var aslında olayın derinine inersek özgüvensizlikten dolayı. Biraz rahat olup hemcinslerini kıskanmasalar kendilerine güvenseler ota bka trip atmasalar ciddiye alınacaklar ama
Ezik gördükleri kişilere karşı kaba Üstü gördükleri kişilere karşı ise surtuk gibi davrandıkları için kezbandir laf dinlemez laftan anlamaz daldan Dala geçer kısaca gerzektir Öyle olmayanlar basimizin tacidir
Evlilik dışında seks yapılamayacaģını sanan hayatı evliliğe endekslemiş çıktıģı her erkeği potansiyel koca olaraj gören alt tabaka hatun cinsi kezbandır
Bu topraktaki kızlar ne yaparsa yapsın hep kusurlu öyle ya da böyle. O şekilde ya da bu şekilde. Kimi der bakire namuslu kız kalmamış kimi der evlenmeden ilişkiye girmezler kezbanlar oluruz. Biz her türlü de yaftalanip iki türlü de beğenilmeyiz aşağılık kompleksli ülke erkeklerince. Bizi bir salın olur mu
Yok canım yaranamszsın zaten milletin kafa Jüpiter olmus saçma sapan teorilere inanıyorlar bizler hakkında. Bı soruda verilen cevaplara göre kendince bakire olan olmayan kız saptaması yapan var ne beklersin. Boşver bizi en iyi bız anlarız
Sondon bo cocok olmoz. Sen kimsin pardon? Egonu anca böyle saçma sapan laflarla tatmin etmeye çalışırsın sanal dünyada o da işte zavallıcik seni Sana bu sitede baya asinayim hep böyle saçma sapan laflarla üste çıkmaya çalışmalar falan komiksin
Bence büyük bir kesim tarafından özgüvensiz bir profil çizildiği için ki bu da toplumumuzdan kaynaklı bir durum. Onca baskının altından kalkıp dimdik ayakta durmak kolay değil! İllaki bazı erkeklerin yaptığı gibi bir genelleme yaparsak da yine bazı Türk erkeklerinin de kro ve kaba (giyim kuşam söylem olarak) olduğunu söyleyebiliriz. Bu bazı erkekler kezban diyen erkeklerle aynı erkekler...
Genelleme yapmak yanlış kezban kendini çok beğenmiş egolu kendinden 200 kat guzeli eleştiren yanına manken koysak ay bu cok uzun kızmi diyen vb tek hücreli iq lulara derim.
Yani kezbanlar işte geçen yer yoktu bir yerde yemege mecburen aynı masaya oturdum birisiyle kalktı gitti mesela oysa ki heralde bakıcagım son insanlardandır bu neyin tribi yani
Yani onun yerine kullanan salak da vardır ama kezban=o rus bu demek değildir. Ben bu şekilde algılamam. Kezban o... demek diyen erkeğe de hasss... ir derim.
Gerçek anlamı bu ama o kelimenin bunu ben uyduruyorum tabii dediğin gibi hangi manada söylediğini bilemeyiz söyleyen kişi illa o.. manasında demez belki ama o kelimenin gerçek anlamı o.. demek.
Kezban kelimesi "2008" yıllarına dayanır çünkü o zamanlar türk kızları fazlasıyla bakımsızdı bıyıklarını falan aldırmazlardı o yüzden derlerdi. Şimdiye bakacak olursak fazla Trip, ego ve paragöz kızlara deniliyor..
-egoları -görmemeişlik -kibirleri -hadi güzelleri anladık çirkinlerin bile kendileri birşey zannetmeleri -kültürsüz olmalaı ( bir kıza kitap önerdim diye bende konuşmayı kesti :D )
Buraya bunun üzerine bir dolu tezler dizer destanlar sığdırırdım ama sonra bir Kezban çıkıp ‘siz erkekler de bilmem ne bilmem ne’ deyip psikolojimi bozar diye yazmıyorum
Sadece dış görünüşlerine özen gösterenler, bir kitap alıp okumak yerine, gratis kampanyalarını takip edenler, süslenip püslenip küçük dağları ben yarattım edasıyla gezenleri Kezban olarak görüyorum
Bakımsız olmalarıydı fakat durum çoğunlukla değişmiş durum da, kezban ifadesini biraz da fikirlerin uyuşmaması ve rahat olamamalarından dolayi ifade edilir.
Afedersin eğer bir kız verirse Kezban olmaz ama kız kendini kullandırmazsa Kezban olur. Maalesef zihniyet bu. Bana göre kezban diye bir kız tiplemesi yoktur.
En İyi Cevaplar