Kızları bilmem ama senin iyi bir eğitime ihtiyacın var. İlk olarak alfabemizde ''Ğ'' bu harfin olduğunu hatırlatmak isterim. Haaa bu harf nerede kullanılıyor dersen : İnsan kendini eğitir , eyitmez ! (Dil bilgisi şart!)
Ben türkceyi okulda örenmedim cünki isvicrede okudum almaca fransızca isvicre ve biraz ingilizcem var tükceyi keni olanaklarımla ögrendim türk alfebesinide biliyorum bide benim klavyede türk alfebesi yok. Bence sorum seni tam kalbinden vurdu )) onun icin harflere taktın
Şunu belirteyim fotoğrafta ki kız harika değil ergen bir fotograf ama kişi hakları denen bir şey var ve özel hayatın gizliliği hakkı var evet bazı kızları beğenmiyor ya da Kezban diyor olabilirsin ama kimse sana bu fotoğrafı buraya koyma hakkı vermiyor. Haaa her seyi gectim bir David Beckham değilsin. Ki sorun beni kalbimden vurmadı burada baska acıklama bulamayıp herkese aynı cevabı veren sen şapa oturmuş oluyorsun. Ki ben senden cv istemedim nerde okudugun kac dil bildiğin beni alakadar etmez. Gövde gösterisi yapmayı bırakmalısın !
İlk önce insanların haklarına saygı duydumu belirtmek isterim resmi gogele kezban yazdım orda cıktı ordan aldım ama ginede sana bu konuda hak veriyorum gogele bu kızın haklarını ihmal etiyi icin dava acmaklazım ve sen beni eyitimsizsin dedin bir harf icin bende sana durumu iza etim şimdide beni gine kedi kafanda oluşturdun şekle göre yargılıyp sucluyosun ben hic bir kıza şimdiye kadar kezban demedim sorumu dikatli okursan anlarsın he bide brat pit yerim senin bratini oda kim senin bazı sıkıntıların var beli umarım enyakın zamanda o sıkıntıları aşarsın
Türk kızları diye genelleme yapmak yanlış. Ama şu fotodaki tipte biriyse '' KEZBANLIK '' rütbesini haketmiş demektir. Gayet düzgün kızlar da var öyle deme :)
ya kezban saçma bir lakap bence neden kezban? anlamıda güzel bence bir daireyi idare eden kadın, evine kocasına bağlı kadın anlamına geliyor. bu pozlar veren ben asarım keserim diyen kızlara aynı şeyi derlerken ayan lafını da çıakrdılar saçma sapan şey uyduruyor biri koyun gibi herkes arkasında devam ettiriyor bu laftan kurtulmana gerek yok teşekkür et deki anlamı böyle güzel bir şey dediğin için teşekkür ederim de gülümse ters tepkidir
teşekürler tabi ginede halkın görüşünü örenmek istedim onun icin bu soruyu sordum senin anlatın kızların kezbanlıkla hicbi alakası yoktur o kızlara delikanlı kızlar derler ))
Tabiki insanları aşalamak hic bizaman kimsenin hatine deyildir ama bazı gercekler var tabi bu demek deyilki bütün Türk kızları böyle gercekten türkiyede işte bu kız bak deyeceyin kızda cok
İnsanların ne yaşadıklarını, nasıl bir ortamda büyüdüklerini bilmiyoruz. Sana garip geliyor olması o kişinin garip olduğunu göstermez. Bize düşen yanlış bulduğumuz o huyu düzeltmesini sağlamak. Hadsizce eleştirip fütursuzca dışlamak asla normal karşılanamaz. Bütün türk kızları dahi bu yakıştırmayı hak etse, bilgili kişiye düşen görev eğitmektir.
Aşağı doğru olan ok eksi vermek için. Yorumu beğenmemişsen. Bu oka tıklarsan ok kırmızı oluyor. Yukarı doğru olan ok artı vermek için. Yorumu beğenmişsen. Bu oka tıklarsan ok yeşil oluyor.
En İyi Cevaplar