Kimdir bu kezbanlar, ne iş yaparlar?😀

Kezbanlık, görsellik değildir.
Kezbanlık, ortalama her Türk kadınının öz karakteridir.
Kezban, ilişki yaşarken Whatsapp'ta kız arkadaşlarına danışarak ilişkisini ilerletir.
Kezban, elalem ne der kaygısı güder.
Kezban, elalem için yaşar.
Kezban, hemcins arkadaşlarının yüzüne güler, arkalarından saydırır.
Kezban, evlilik delisidir, tek gayesi evlenebilmektir.
Kezban, erkeğe ilk adımı atınca kendini bir mal gibi düşünüp, ağırdan satmadığına inanır.
Kezban, evlenirken erkekten aldığı altınla değerini ölçer.
Kezban, koyundur, sürü psikolojisiyle yaşar, popülaritenin peşinde koşar, popüler olanı sorgulamadan sırf herkes yapıyor diye seve seve yapar.
Kezbanlar kötü, Kezban olmayın çocuklar..
vay bravo
kezban kız tabiri kendini çok beğenmiş ukela bencil şımarık tiplerin laflarıdır. sen kim oluyorsun da başkasına öyle laflar ediyorsun aşağılıyorsun. ağzını açtın mı bana kimse karışamaz özgürüm kimseyi takmam gibi laflar ediyorsun.
Davranışları soğuk ve kaba. Herkesi kendine yazıyor sanıyor veya ne olduğunu bilmiyorum. Konuşmak ve tanışmak imkansıza yakın. Tinder ve benzeri uygulamalarda profilimi Türkiye'ye uygun düzenlediğimde üniversite boyunca tek eşleşme olmadı. Şimdi İngilizce düzenledim ve başka bir yere yönlendirdim ve her uygulamada 1 ayda 50 eşleşme aldım. Artık konuşmalara yetişemiyorum.
Zannediyorum ki aile ve dostlar arasında lahmacun ve künefeleri gömerken "seni seven böyle sevsin" diye birbirlerini dolduruyorlar.
Güzel değilsiniz demesem de kusura kalmayın Yerli ve Milli kızlarımız ama yaşadıklarımdan sonra bayrakları kaldıramıyorum. Ankara 'da yol sormak istediğimde tokat yemiş biriyim. Daha bunun gibi çok soğuk olay başıma geldi. Talihsizliğime tüküreyim.
Medya sürekli korku pompalıyor.
Bir sorun var ve bunu çözmemiz gerek.
Aile ve sosyal politikalar bakanlığı neredesiniz? İnsanlar yalnızlaşıyor, gençler tanışamıyor.
Arkadaşlar şu Türk kızlarını aşağılamaktan vazgeçin artık. Tipsizsin bakımsızsın kadına nasıl davranacağını bilmiyorsun bir bayanla nasıl konuşacağını bilmiyorsun. Leş gibi hayat tarzın var. İyi ki size pas vermiyor Kezban dedikleriniz. Sizin gibilerin soyu kurur böyle.
Teşekkürler ☺️
Çünkü isim takma cüretlerini kendilerinde çok iyi buluyorlar. Kadın da erkekte. Kadın sevmediği, hoşlanmadığı, veya gerçekten görünüşünün güzel olduğunu düşünmediği birine bu lakabı takıyor. Erkekte aynı şekilde. Hele bunu yüzlerine karşı söylüyorlarsa vay hallerine. Yorumlarda gördüm çirkinse boyu kısaysa söylenir diye. Arkadaşlar kimse doğmadan önce görünüşlerini seçmedi. Sen de seçmedin o da seçmedi kimse seçemez. Ha tarzı kötüdür saçları bakımsızdır, ama onun da tabiri bu değildir. Kimse kimseye bunu dememeli çok gurur ve onur kırıyor çünkü.
Cevap
60Cevap
Biz kediyiz diyemiyorlar , her kıza ulaşamıyoruz diyemiyorlar, ama ulasamadiklari kezban oluyor. Diğer türlü gördükleri ise , kendi yanlarında iken , kız tabi kendini erkeğin sevgilisi olarak görüyor. oysa , erkeğin konuyla alakası yok o sadece kızı mahvetmenin peşinde hevesini alınca bırakıyor, sonra bu kıza da bırakan kişi kaşar diyor. Kısaca temiz ve derli toplu olup , seviyesiz kişilerle muhatap olmayan avcılara pas vermeyen , makyajla şekilden şekile girmeyen , erkeklerin davet ettiği kulüp kafe gibi yerlere gitmeyen , şuh beden diliyle disiligini dışa vurma ve yine vücudunu sergilemeyenlere ve ahlaklı edepli kızlara kezban diyorlar. Psikolojik şiddete maruz bırakarak o kişilerin yelkenleri indirmeleri için uğraşıyorlar. Peki kizlar neden kızlara kezban diyor? Bunun tek sebebi ise hazımsızlık.
Knk iyi anlatın elerine sağlık ama bn KEZBANin o şekilde kullanıldığını sanmıyorum türk milleti çoğunlukla kezban kelimesini bakımsız kizlar üzerine kullanmakta kısaca yani
@Berkan_Kara teşekkür ederim kardeşim. Güzel noktaya değinmişsin. Bu ifadeyi kullananlar "bakımsız" kelimesini kılıf olarak kullanıyorlar. Ne varki toplumun beynine yerleştirilen bir algı var. Makyaj yapmayan dudak tırnak boyamayan kizlar bakımsız nitelemesi alıyor. Bu tamamen yanlış. Güzellik dogalliktadir. Bir kadın bir erkek öncelikle dışarıdaki insan faktörü için degil kendine olan öz saygısı gereği , kendini temiz tutmalı vücut el yüz bakımını yapmalı. Buna ilaveten kadınlar doğal bakım kremi kullanabilir. Bu şekilde olmak bakımsız olmak demek değil , kendine dikkat eden kendine saygısı olan temiz bakımlı derli toplu insan demektir. Bu şık bir duruştur. Maalesef topluma şık duruşu kötü gösterip şuh duruşu olması gereken olarak gösterdiler. Şuh gorunmeyenleri ötelemeye çalışıyorlar kezban gibi ifadelerle. Perde arkasında bilinç altı girişler sağlık içinde cilt ve estetik para akışını hızlı ve kuvvetli hale getirmek ve daha fazla unsurlar var.
Yani konunun özü şu oluyor "Bakımsız " kizlar kezban oluyor ve bu sadce TC değil genel olarak tüm dünyada farklı sıfatlarla oluyor 😊
@Berkan_Kara hayır bakımsız değil makyajsız kızlara diyorlar bakımlı olup makyaj yapmayanlara diyorlar. Evet dünyada farklı sıfatlar veriliyor. Ama söylenenin aksine en güzel olanlar. Her zaman doğal olanlardır.
Görüşlerini paylaştığın için teşekkürler kardeşim 😊
@Berkan_Kara rica ederim kardeşim ne demek 😊 görüşmek üzere kendine iyi bak.
Türk kızlarıyla sınırlı değildir ortadoğu yeraltı kültürüdür. Ortadoğudaki kadınların tipik özelliğidir.
Herkes ona bakar, herkes onu becermeye çalışır sanar, arabayla yol versen, kapısını tutsan, otobüste yer versen vs ona asıldığını sanır. Ona göre dünyadaki bütün erkekler onun peşindedir bu türü sokakta ayırt etmenin en net yolu ağzılarıyla burunları yer değiştirir üff offf tarzı herkes bana bakıyor herkes benim peşimde naralarıyla yürür.. mesele sokakta kalması değil interneti keşfetmesinin üzerinden ortalama 15 yıl geçti Türkiye de ve bu ciddi anlamda tehlike.. eskiden sokaklardaydılar şimdi artık heryerdeler.
Ortadoğuda nefes alsın yeter mottosunda olan erkeklerimizinde bunda payı büyük şurda pembe hesap açsam fotom bile olmasa günde en az 100 tane mesaj gelir şimdi kezban olmasında ne olsun? bu birazda bizim eserimiz.
türk erkeklerinin genelinin mal olması. bu grift bi konudur. sanki çok fazla yabancı kadın tanımış gibi ahkam keserler. ya sen avrupaya gidip (antalyadqki varoş turistlerden bahsetmiyorum) o kötü tavrınla, kötü seks tecrüben ve yobazlıklarınla kadınlara davransan bk yerine koymazlar. ama filmleri izleyip gaza geliyorlar. gidip rusun biriyle evleniyor sonra o da elli kere boynuzluyor. sorun kadın erkek değil genel toplumsal karakter bozukluğunda…
Süper cevap✔️
🙏
Türk toplumundaki erkeklere acıyorum.
Diğer söylenen yorumlarada katılıyorum kedi ciğer meselesi.
Yüz vermeyince en çirkini en kültürsüzü en bakımsızı biz oluyoruz.
Bir olay anlatacağım...
Arkadaş grubuyla oturuyoruz erkek kankamızın biri bir kız gösterdi ama kız net çirkin. Ama çocuğun dediği tek şey kız çok güzel demesi.
Arkadaşlarla kahkaya boğulduk.
Çünkü onu elde edebileceği için o kız çok güzel eğer elde edemeseydi çok güzel demezdi. ya da çok güzel bir kız olsa kusur bulurdu.
Benim başımdan geçen olay ise şöyle... Bir çocuk vardı yüz vermedim konuşmaya çalışıyor filan ama zekası hoşuma gitmedi. (sapyoseksüelim)
Ben yüz vermeyince arkamdan eşcinsel dedi ve kendini aşırı beğenmiş bir çocuktu.
Bir tane daha olay yaşadım yine yüz vermedim ki zeka benim için kutsal.
Kulağıma geldi arkamdan bacım demiş.
Yaşadığım yer küçük bir ilçe geliyor kulağıma iyi günler.
Valla bizim lisedeyken de birkaç kıza kezban derlerdi çünkü kaşlarını bıyıklarını almıyorlardı dalga geçmek yersiz sonuçta hepimiz çocuktuk o dönem sonrasında gördüğümde taş gibi kızlar olmuşlar bakımlı olmuşlar kısacası o lafı söyleyenlerin de ağızları açık kalmıştı onları görünce herkes bir gün kendini keşfeder sonra güzelleşir bakım yapınca
kendini pek bir güzel sanır her erkek onun peşindedir
sürekli story falan atar potansiyeli o kadardır
karakter ve kişilik pek gelişmemiştir
abartı makyaj yapar
iğrenç giyinir ama kendine göre harikadır
mal teşhiri yapar bol bol
ağzını açsa bir tane mantıklı kelime çıkmaz
ego tavan yapmıştır her anlamda ama cehalet de bir o kadar fazladır
gündemi olanı biteni takip etmez ülkesinde ne olur bilmez
serinin, kezban pariste ve kezban romada'dan önce çekilmiş, ilk filmi. köyünden gelen kezban, yakini tarafından, okusun, adam olsun diye dame de sion lisesi'ne gönderilir. kezban burada yatılı okurken, vakti zamanında basma entarisine güldü diye kin güttüğü izzet günay'la da hafif bir çalıkuşu romansı yaşar. izzet günay'ın filmde fransızca konuşması, hele hele bir "tiens, c'est dommage"* deyişi vardır ki tüm frankofonları güldürmüştür.
Kopyala yapıştır helal 😂
Yani aslında kezban denmedinin "GENEL" sebebi şudur (genel kelimesini bilerek bastırdım, herkes üstüne alınmasın)
Bir kısım türk kızları şu şekilde;
Spor yapmayan
Bakım yapmayan
Kendini geliştirmeyen
Çok trip atan
Aşırı kıskanç olan
Durduk yere sorun çıkartan
Çok konuşan
Genelde saçları topuz olur, koreli erkeklerle evlenme hayalleri kurarlar, onlara göre tüm türk erkekleri abaza, ş. refsiz, çirkindir ama kendileri aynadan hiçbir zaman kendi tiplerine bakmazlar. kollarındaki kılı almaktan acizdizdirler, bakımsız olup bakımlı erkek isterler ve yaptıkları 3-5 tane şeye bakım derler. erkeklerin üzmesi sonucuda KizlarSoruyor da türk erkeklerini aşağılayan şeyler paylaşırlar. kısacası say say bitmez
Bir bölümünün sadece kafayı kendi kişisel reklamına ayırması ve çok boş şeylerle uğraşması türk kızlarından soğutsa da içlerinde gerçekten çok sağlam bilgili görgülü tek gayesi evlenmek olmayan instangramda prim kasıp abaza erkekleri peşinden koşturup zengin koca avında olmadan kariyer yapıp aşk i arayan anlayışlı kızlarımiz da çok fazla olduğunu düşünüyorum.
kezban sınıfı sanki ruhban sınıfı gibi geliyor bana :D
birilerini bağımlı olarak yaşamayı seçen,
olmadığı kişiyi oynamaya çalışan,
başkalarını küçümseyen, kıskanan, aşağılayan
vb tipleri bu sınıfa koyabiliriz
Erkeksi tavır sergileyenler, sağa sola yargı dağıtanlar, hem ağızlarında hem vermek istediği mesajlarda küfürler.. Cok bildiğini sanan hiç bilmeyenler.
Hava yerine farklı gazları solunum yapan varlığı ile ekolojik döngüye zarar veren bazı canlı gruplarının yine normalde olması gereken beyin zararının olmaması sonucu %98 oranda sıvının kaybolması sonucunda ürettiği tamlama.
kezban kız tabiri kendini çok beğenmiş ukela bencil şımarık tiplerin laflarıdır. sen kim oluyorsun da başkasına öyle laflar ediyorsun aşağılıyorsun. ağzını açtın mı bana kimse karışamaz özgürüm kimseyi takmam gibi laflar ediyorsun.
Türk kadınlarında çok kaliteli , güzel kadınlar da var (mesela ben -burda mütevaziliğim devreye giriyor-) ama gerçekten kendisini çok ucuza satan , garip garip keko hareketler yapanlar da var. Kezbanlara örnek olarak şu tiktoktaki dilencileri örnek gösterebilirim. Bu durum sadece kadınlarımıza has bir durum değil yalnız. Türk erkekerli arasında da kezban ve kekolar var. Bu her millette olan bir durum zaten.
çeşitli konularda aşırı özgüvensiz olup bunu saçma hareketlerle örtbas etmeye çalışan kızlar bence
hiç bi boka benzemedikleri galde kendini bi bok sanmaları ayrıca çirkinlik oranı arttıkça bok sanma oranı da artıyor 😁😁🤣
Dogru
Erkeklerin fikirlerine zıtsan yüz vermiyorsan kezbansın işte
Kibirli, şımarık, ukala, gösteriş budalası ve cahil olmaları.
Bunların haricinde dış görünüş ile ilgili bir problemleri yok bence
aptal kendini bir bok sanan erkeklerin reddedildiği kız tarafından egosu zedelenince kullandığı kelime
sana sarılayım mı dedikten sonra taciz diyen bir toplumda elit kesim de diyemem kezbanlık yakışır
sen niye yorumları sildin
hepsini silmişsin sorun orda
ama sağol iyi yaptın
Bence bunun sebebi erkekler. Ulaşamayınca direk kezban etiketini yapıştırıyorlar. Kedi ciğer meselesi 😂
Peki doğumunda Kezban adını alan kızcağızlar ne olacak? Yenge yenge Kezban yenge muhtar mı Olcen Kezban yenge?
Kezban demek olmaz ya, tanıdığım çoğu kız (arkadaş) otoriterdi.
İstekleri olmayınca aşağılamak için söylüyorlar
Bakımsız olması
Konuşmasının düzgün olmaması
Küfür etmesi
Ben hiç hoş bulmuyorum gayette karşıyım bir kadına Kezban denilmesine soruyu terk ediyorum.
bi isim kullanılmış işte, ukraynada rusyada svetlana derlerdi, almanyada olsa belki de helga, ne biliim fransada charlotte. bizde de kezban çıkıvermiş ortaya
Kezban pariste izle turk filmdir o zaman Kezban kim anlarsın
Bakımsız ev kızıdır. Kadınlık organı var diye kendini üstün görür sürekli trip atar
Erkeğim bende altın değilim soruyu yanıtladım neticede
Türk erkeklerinin yavxşak ve abaza olarak nitelendirilmelwrinin sebebi nedir? Diye başlık açıcam zkxnsjdklzxj
çoğu salak çünkü yüzüne baksan tacizci diyolar embesil sürüsü 5 kilo makyajla kezbanlıktan kurtuluyolar
kezban yalancı demek ama çok bilgili toplum olduğumuz için anlam karmaması yaşıyoruz
yuz vermezsen ya da vermezsen kezban olursun otomatik.
Boylari kisa, yuzleri guzel degil bide abazalaar pesinde ondan
Ya bu durumda bile erkekler suclu olmuş ya pes artık. Erkek olarak dünyaya gelmek suc galiba. Erkeksen her türlü günah pislik senin boynuna. Kızlar hep günahsız zaten onlar melek.
terbiyesizlik yaparlar kabasaba küfürbaz eli belinde çingene kılıklı
Gereksiz pof poflanmaları abaza erkekler amcalar tarafından
Erkeklerin kendi yetersizliklerini görmemek istemesi :D
Aynen Türk kızlarına kurban olsunlar
ıııııııııııı her türk kızı kezban değil mesela ben kezban değilim jbsdva
Adam oldukları için. Herkesi kastedmiyorum. Şunu asla unutmayın menfaate uymazsan adın kezbana da çıkar başka bir şeye de.
Türkiye'de sadece Türk kızı yok anlayın bunu sonra konuşun erkekler. Türkten başka her bk var yani. Ayrıca genellemeyin.
Fakirdir ama hesap ödetir, naz yapar ama cilvelidir, bilmez ama cin gibidir aynı votka redbul gibi =)
Türk kızları daha çekici ve daha sevimli bide çok çeşitler yabancıların çoğu sevimsiz Seksi olabilirler ama o kadar
hiç kız arkadaşı olmayanlar söylüyor bence onu çok güzel kızlarla arkadaş olamıyorlar kedi ciğer misali
Ne yazık ki kullanılıyor, böyle bir kategori yok aslında
Aynanın karşısına geç mesaj at.. bide ne iş yapıyordun😄
Sanalda herşeyi yaparım diyip iş gerçeğe dönünce vazgeçmeleri bence
Her konuda Her yolu her işi bildiğini göstermeye çalışan ama hiç bişey bilmeyen kızlar
muhtarmı oldun kezban yenge? azamı oldun kezban yenge? 😂😁
Girdikleri garip teipler kendilerini havalı sanmaları
Erkekten daha iyi erkek gibi davranırlar. Normal kızlardan farklı oldukları açık şekilde bellidir.
sevgilisinden ayrılan yakın erkek arkadaşına yavşarlar
Sevgili olup ayrıldıktan sonra direkmen hediye edilen kelime :d
Görünüşüyle yaşam tarzı arasında ki farkı hissettiren kız kezbandir!
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş hesabı
Erkek kediler ulaşamadıkları ciğere kezban der.
Cicili bicili olmayınca kullanıyorlar bu lafı
Kedi ulaşamayınca mundar der
Kedi, ulaşamadığı ciğere, mundar dermiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?