#aeternitas
#July14

"Neden insanların söylediklerini umursayayım? Ben benim, kim olmak istiyorsam oyum."
Başkalarına göre yaşarsak sınırların olduğu ama senaryonun olmadığı bir tiyatro sergilemiş oluyoruz, ve bu bence yaşanan bir hayat değil, doğal değil. Ben saçmalık yapmayacaksam, istediğim gibi yaşamayacaksam bir kere yaşayacağım hayatı yaşamamın ne anlamı var? Benim düşüncem bu yönde sevgili aeternitas. Peki ya senin düşüncen nedir?
Kesinlikle katılıyorum
Eğer önemsemek kişiliğinde varsa her türlü kendisi oluyor kişi.
"Because you should love me for who i am!" diyorum ve sessizce kenara çekiliyorum.
Bazı durumlarda bence
Cevap
24Cevap
Oluruz gadasi
insan dünyaya bir kere geliyor. hayat inanılmaz bir hızla geçip gidiyor kimsecikleri beklemeden. kaçırıp gidersen bütünlemesi falan yok bu hayat denen sınavın. birgün geriye dönüp bakıp, birçok fırsatın, yapmak istediklerinin, hayallerinin o geçen günlerde kaldığını görünce, bunları o zaman sırf "başkaları ne der" diye korkarak gerçekleştirmekten kaçtığını düşününce, gözler yaşla dolar, göğüse bir yumru oturur, yutkunur susarsın. sonra yine silkinmek lazım gelir. kendine şöyle bir gelip, şöyle dersin: "hiç bir şey için geç değil". evet değildir. demek ki neymiş, boşvereceksin başkalarına, kendin için yaşayacaksın biraz da.
Ben artık kimsenin hakkımda ne düşündüğünü umursamıyorum. Hatta bu uzun bir zamandır böyle devam ediyor..
Emin misin?
Kendimize dürüst olmayı öğrendiğimizde
aslında öyle ama herşeyi kendin düşünüp uygularken geçerli, başkalarının benim hakkımdaki düşüncelrrini de düşünmek önemli ve kaçınılmaz. önemli olan kendi doğrunu uygulama cesaretinde bulunman.
Başkası için yaşamadım çok şükür. Karakterli olmak lazım yapmacık olmamak gerek
Başkalarının hakkımızda ne düşündüğünü önemseyip şekillenmeye çalıştığımızda gerçek bizi tanıyoruz. önemsemeyi bırakan değil ona asi gelen biziz.
Bunu yapmak evet öyle bir özgüveni olmak lazım ki rüzgar esse senden bir toz tanesi alamayacak şekilde olacaksın
O kadar manyak varki sen istediğin kadar önemseme o manyak hallenir ve kuytu bir köşede çıkarır.. deşmeye çalışır
Malesef hep önemsedim.. depresyonda olmama ma ragmen görebildim hersdyi.. simdi ise savasiyorum.. cok zor
Sen kendini biliyorsan, gerisinin söyledikleri sadece boş laftır. Takmayarak kırılmamayı öğrenir olgunlaşırsın.
Onu zaten yapan özgür değildir. Başkalarının benim hakkımda ne düşündüğü umrumda değil. Tabi kaynanam hariç
Sanırım öyle başkaları için mi yaşıyoruz? Hayır. E o halde neden başkaları ne düşünür diye yaşamak
Kesinlikle evet.. Baskalarini umursarsan baskasinin hayatini yasarsin..
Ay hiç takmıyorum milleti valla zirvedeyim sesleri gelmiyorrr sjsjdjskjd
Evet. Başkalarının düşündüğü gibi yaşarsanız, asla kendiniz olamazsınız.
Kafasına huni takıp dü düüt diyen adam gerçekten kendisi midir? Kimsenin ne dediği umrunda değildir evet, ama kendisini araba sanarken gerçekten ne kadar kendisidir?
(Beyni yanan çıksın kasıyor)
Evet öyle ama insanız sonuçta etkileniyoruz olumlu ya da olumsuz olarak
hayir.. sadece kafan rahat olur.. bir insan karakteriyle ortadadir
Kesinlikle doğru tespit
Kimseyi umursamıyorum
Aynen yürüyüşün bile değişir
Evet kendimiz olabildiğimiz zaman
Hayır tek cümleye sığdırılmaz bu durum
Ben bıraktım artık. Sıkıldım çünkü.
Utanma duygusu için başkalarına ihtiyacımız var...
Fotoğraftaki kızın adı april lavinge miydi
Avril
Önemsemekten öte ne haddine diyip dalasım geliyo
Evet bu huyumdan bir vazgeçebilsem
Bırakamıyorum
Kiloluyum özgüvensizim
Var
Kesinlikle öyle
Tabi
Evet
Kendi arkadaş grubumuzu kurunca adam oluyoruz
Avril lavinge yaşıyor mu yoksa öldü mü