AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
İzin alsa iyi olur lakin izin almadan oturunca da sinirlenmem bunda bu kadar sinir olcak bir durum yok.
Oturacak yer bulunca seviniyor insan be 😄İstanbulda değilsin sanırım.. Bana değmediği sürece sorun olmaz, o kadar rahatsız oluyorsan binmezsin.
adı üstünde, toplu taşıma. babanın malı değil, kadın erkek ayrımı yok, boş bulduğun yere otur. he oturup taciz, sözler vs. ederse çantayı kafaya geçir.
Niye koltuk babanın malımı millete tahsis edilmiş sonuçta
Toplu taşıma şahsına mı ait. Eğer yanına birinin oturmasından rahatsız oluyorsan, ayakta gidersin.
Zaten otobüslerde babanın şahsi aracıydı yaa her gelende sana kerkiniyor demek
Sen taksiyle seyahat et ablacım.
otobüs şöförüyle evlen onun kucağında seyahat et sende kurtul bizde
Oturacak yer bulduk da yanımıza oturanı mı seçeceğiz 😂
En mantıklı yorum jdjdbd
sen bizimle aynı havayı solumamak için elinden geleni yapabilirisin o yüzden kaybol, izin mizin almıcaz inadına oturcam lan
Ben bir erkegin yanina otururken izin istemiyorsam o da istemez, en dogal hakkidir bu. Eğer sapıkça herhangi bir hareetini görürsem ağzına s*çarım
neden izin alsın ki? toplu taşıma aracı o adam ayakta mı gitsin boş yer varken. Madem öyle kıy parana taksiye bin.
Otobüs senin tapulu malın galiba. Öyle şey mi olur. Boş bulduğun yere oturursun. Madem yanına sadece kocan oturabilir sende ozaman tekli koltuğa otur ya da ayakta kal arkadaşım.
Oturacak yer yoksa napsın kendini bildikten sonra kıyıda köşede bacaklarını toplayıp oturan adam gibi adamlar var hepsi genelleme olmamalı
Toplu taşıma aracına binme o zaman. Kimsenin senden izin almasına gerek yok. Ancak böyle kendi kendine konuşursun.
Trol bir arkadaşa benziyorsun ama neyse. Orası toplu taşıma istediğim yere otururum, rahatsız oluyorsan git taksiye bin.
Araba kullan. ozaman ben toplu tasimaya binmiyorum arabam var ama binenlerede sanki otobüsün sahibiymis gibi oturtmam diyemezsin ayrica herkese potansiyel sapik olarak davranamazsin
Ruh hastası falanmısınız oturmayın ozaman ya da binmeyin siz kim oluyorsunuzda insanlar oturmak için sizden izin alacak. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. İnsanlara sunulmuş bu hakkı kullanmak için size soracak değil insanlar.
Boş yer varsa abes olabilir ama yoksa izin alması gerekmez.
Sizin gibi boyle salakca dusunen insanlar var hala demek ki ne kullaniyosuniz da kafaniz boyle sizin ya
Binme o zaman otobüse. Kocanı bekle sana araba filan alsın
Eğer yanına kimse otursun istemiyorsan özel araba tut. Adı üstünde halk otobüsü.
Hayatında hiç metrobüse binmemiş insan beyanı 😂😂😂
😂😂😂 binse ne olur acaba
@Aynıben otobüsteki tüm erkekler ayakta gider 😂😂😂
@SosyoAltun sen de metrobüse binmemişsin galiba ztn herkes ayakta oturacak yer bulman imkansız gibi bişey
@Aynıben metrobüs yerine otobüs tabirini kullanmışım benim hatam, lisedeyken okula gidip gelmem 2 saatimi alıyordu toplamda ve okula metrobüsle gidiyordum
Salak salak konuşma ya daha neler ayakta git o zaman.
Hic sorma. Ozellikle benden izinsiz nefes almasina ayri bir ayar oluyorum. Insan bir izin alir
Sende taksiyle git ozaman adı üstünde toplu taşıma yanına birinin oturmasını istemiyosan ayakta git ya da belediyeye talepte bulun kadın erkek bölümleri ayrı olsun diyr
sız gelıp yanımıza oturuosunuz amaa yok ole dunyaa bos yer varsa gder otururum tacızmıss sacma sapan konusmayı yaa adam gbı gıdıp oturuyozz heee sapık abaza cokk o ayrıı
Şuna bak yav Allah akıl versin git başka dünyada yaşa
Toplu tasima kullanma o zaman tipe bak millet senin keyfinin kahyasi mi istemiyosan oturma
Ben gördüğüm bayanlara hep yer veriyorum yaşlılara da ama bir teşekkür bile etmeyenler var ona ne demeli?
verme hocam verme
İki kişilik parası ver de oturamasın
Kadında, erkekte oturabilir
Hayır, rahatsız olmuyorum. Toplu taşıma nihayetinde Kendi malım değil
Peki sen izin istiyor musun bir erkeğin yanına otururken
Neden izin alsın? Toplu taşıma orası. Rahatsız oluyorsan taksiye bin örümcek beyinli.
Ozaman yanına oturan her erkek koca adayı senin için desene hadi iyisin :D :D
Bu ne cahil ve yobaz bir düşünce 😂 adı üstünde "TOPLU" taşıma adam senden izin mi alacak otururken çok rahatsız oluyorsan toplu taşıma kullanmazsın
Gorusune saygi duyuyorum olmasi gereken bu ama izin alma konusunda yaniliyorsun
Benim bir arkadaş türbanlının yanına oturmuştu öyle anlatıyor kendisi türbanlı öyle garip bakmış o da kızmış yanına oturunca s-kiyoz mu sanki demiş
o kadar namus toplu taşımaya sığmaz ablam. o zaman sen oturmayacaksın mk yerine
Senden neden izin alacağız ki? Rahatsız oluyorsan kalkmakta özgürsün.
Özel araban ile gideceksiniz o zaman hanımefendi toplu taşımalar adı üstünde herkes istediği yere oturabilir sarkıntılık filan yapıyorsa tâbi o ayrı mesele
Ne saçmalık. Oturabilir tabii devletin malı benim değil ya. Ayrımcılığa karşıyım
Bu kadar bastırma kendini aplacim.. mazaallah ilk durakta birlikte inersiniz bir sonra ki durakta çocuğunuz ile binersiniz 😏
Bacim ne diyorsun ya yiyorlar mi seni? Toplu taşıma adı üstünde
Otobüs tıkabasa dolu olsa bile senin sırf bu egondan dolayı boşmu kalsın yanın? Ne saçma düşünce
Toplu taşıma aracı yeri geldiğinde kadın erkek eşit niyemiş o adamında hakkı var oturmaya memnun değilsen özel arabanla taksiyle git tacizmiş otu boku tacize bağladınız yanımızdan kadın gecse korkar olduk abartmayin medeni insan olun azıcık
Çok rahatsız oluyorum. Oturursa kalkıyorum genelde.
Tipe bak terörist
@LeydiStark Yani profil fotoğrafından belli zaten, rahatsız olması şaşırtmadı. O kafa yapısıyla bu normal.
@Bugraaltas üstelik yahudi geleneğini islamla bağdaştırıyorlar. Haberleri yok yahudi gibi gözüktüklerinden.
Size ne acaba?
Sen o yanına oturan adamlardan rahatsız oluyormuşsun ya ben de senden rahatsız oluyorum. Terörist misin , erkek misin belli değil.
Rahatsız oluyorsan terk et burayı def. ol
Sen defol yahudilerin oraya
Allah'ım onlar bilmiyorlar Bilselerdi yapmazlardı
Tesettür güzel bir şey ama seninki tesettür değil. Yahudi adeti.
Kardeşim Resulullah'ın hanımı Hz. Aişe r. a peçe takardi araştır
Senin yanına oturan kişi intiharı falan düşünüyordur zaten patlayabilirsin
Sağol canım..
neden oturamasın? toplu taşıma o. o da senle aynı parayı veriyo ve koltuklar ayrı. neyin kafası bu abla :D
Madem öyle binme otobüse zorla mo bindiriyorlar bin taksiye kimse oturmasın yanına
Toplu taşıma aracı orası
Evet izinsiz oturması hoş değil ama izin istiyo ve senin vermeme gibi bir hakkın yok özel aracınla git öyleyse
Taksiye bin o zaman hanımefendi adı üstünde toplu taşıma herkes kullanıyor kimsenin babasının arabası değil o otobüs kimse kimseye yanıma oturma diyemez.
Nekadar sacma bos insansin babamin malimi ki izin isteyip otursun
Adı üstünde toplu taşıma kimse kimseden izin almadan oturabilir binen herkes parasını ödüyor beğenmiyorsan taksiye binersin ya da kendi arabanla gidersin gideceğin yere
Abartıyosun sen de ha o zaman toplu taşıma kullanmayacaksın parasını vermiş istediği yere oturur ayakta git canım?
Ve bırak şu salak egonu yanına her oturan erkek senin için oturmuyo her yanına oturana veriyosan snn sıkıntın ☺️
Aklınız fikriniz zihniyetiniz bozuk! Yanına kocandan başka kimse oturamazsa herkesin ortak kullanımı olan toplu ulaşımda ne işin var? Kaçıncı yüzyılda hanımefendinin derdine bakın hele!
bu ne saçma sapan bir düşünce sizin yanınıza sizi rahatsız etmeyecek şekilde oturduktan sonra sizden izin mi istiyicez sen kimsin kraliyet kızı falan mı toplum içinde kızlı erkekli yaşamayı öğrenmelisin sayın YOBAZ
Git taksiye bin o zaman bak toplu taşıma aracı adı üstünde toplu.. aracı değil
Alla alla oldu pasam, özel aracınla git o zaman istedigin yere.
Sizin gibiler icin pembe toplu tasima araclari var kimse de ölmüyor hem birde adi ustunde toplu tasima araci her cesit var begenmezsen binmezsin
Hayır tabikide oturabilir. Üzerinde tapun yok ya, baktın rahatsız olduğun hareketleri var, ya tavrını korursun ya da bunu ona söylersin