Ben şahsen deli oluyorum bu yapılan şeyle taciz arasında hiç bir fark görmüyorum. Bir kadının yanına bir erkek izin almadan oturamaz. Bir erkek izin almadan yanıma oturursa ona sert bir bakış atıp ayağa kalkarım eğer izin alırsa da izin vermem. Benim yanıma kocamdan başka erkek oturamaz.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana tamamen katılıyorum heleki boş yer olduğu halde kasıtlı oturmaya çalışıyorsa O kişinin masımiyetine inanmam. En çok taciz hırsızlık olaylarıda toplu taşımalarda oluyor kim ne derse desin doğru bulmuyorum. Yorum atanların hepsi iyi niyetli olsunlar kabul peki bu kadınlar Neden çekiniyor toplu taşımalardan? Defalarca şahit olduk ayakta kalan kızın etrafını saran erkeklere. Eğer tek boş yer benim yanımsa ve bir erkek binerse Ben ona yer veririm bazılarıda edebinden ve başımdaki örtüye saygıdan rahatsız olurum diye düşünerek bana yer verdiler öyle insan yetiştiren analarada helal olsun. Ben yinede çıkmazda kalmadıkça toplu taşıma kullanmıyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
Başındaki örtü ne alaka ya? Şu kapalı namusludur açık şırfıntıdır kafasını bırak boş yapma
- +1 yıl
Sii aman ha penceresen bakma disardan biri taciz eder aman aman
- +1 yıl
bunu yazan gönderiyi yazanla aynı kişi değilse ben hiçbir şey bilmiyorum.
En İyi Cevaplar
Rahatsız oluyorsan binme, ya da oturma. Bacaklarını açarak senin yerini gasp etmediği sürece o insana hiç bir şey deme hakkın yok. İster oturur ister oturmaz.
370 Yorumla
+1 yılGerizekalimisin yoksa burdan mi oyle gozukuyor hasta kari... Toplu tasima diyosun o zaman git taksi tut ucak kirala sen kac gramlik insansin dasenin yaninaoturmak icin iZin istenecek. Adam kucagina degil yanina oturacak embesilligin bu kadarina pes diyorum. Sen git o kafani bir doktora goster korkarim icinde kus kadar beyin bile bulamayacaktir. Tip bile aciz kalacak senin bu halin karsisinda... Lakin dinsizin hakkindan imansiz gelirmis elbet biri de sana hak ettigin dersi verir.
434 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle aklımdan geçen buydu ama daha kibarı. Ne olursa olsun karşında ki bir insan... Ve insan hata yapar, yanlış düşünebilir bunu daha kibarca söyleyebilirsin
- +1 yıl
@kadınolmakbirgurur neresinde kibar olsun direk açik açik soyluyor
- +1 yıl
@kadınolmakbirgurur Anliyormu acaba bu dilden anlarlar popüler kültürün kölesi olmus insanlar anlarmi
- +1 yıl
@Sarkisöyleyendeve bu düşüncede ki insanlar mı populer? Yaaa bunlar ancak varoştur yaa. Hem 3 5 liraya otobuse bin hemde iki koltuk satın alıyomuş gbi davran. Resmen egitimsiz insanlar bunlar cahil kalmışlar
+1 yılSaçmaladığının farkındasın değil mi? Sapıksa tabiki tepkini ortaya koyucaksın ama çoğu kişi oturuyor sadece tutupta oturduğunda senin yüzüne yüzüne bakmıyor, hiç bir yeriniz birnirine deymiyor bile. O zaman bende böyle derim toplu taşımada benim yanıma eşimden başka kadın oturamaz. Aynı şey benim dediğimde ve sana çok saçma gelmiştir evet seninkide çoğu kişiye saçma geldi.
170 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
130Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yer yoksa boş yer varsa o topluma taşımada bizim de oturma hakkımız var değil mi? Ama boş yerler dolu olduğu halde gelip yanına oturursa bir erkek haklısın.
60 Yorumla
+1 yılBunun gibi bir manyakla otobüste karşılaşmıştım zamanında.
Otobüs ağzına kadar dolu. Sevgili ruh hastamız da arkamda.35-40 yaşlarında varoş bir tip. Bir ara
- Biraz çekilsene ya üstüme çıktın!
- Çok afedersiniz hanfendi. Sanırım sırtımdaki çantadan dolayı.
Öyle utandım ki gerçekten rahatsız ettiğimi sandım. İki büklüm bir şekilde biraz ilerleyip milletin arasına girdim. Otobüs devam ederken inen binen oldu. Benim dışımda bir kişiye daha aynısını yaptı. Herkes bir homurdanmaya başladı. En sonunda ben inmeye yakın bir üçüncüsüne şimdi kelime kelime hatırlamadığım benzer bir çemkirme yapınca dayanamadım.
-eeehh yetti be. Beğenmiyorsan taksi tut kardeşim. Her binene sapık muamelesi yapıyorsun. Ruh hastası mısın nesin?
- ben bayanım. Sen erkeksin. Rahatsız oluyorum. Bla bla.
- senin kadın olman benim suçum değil allah’ın takdiri. Zaten bana kalsaydı 500 bin sperm arasından seni seçmezdim.
Otobüs gayrısız kahkahaya boğuldu. Kadın insanların kahkahaları arasında bir şeyler söyledi ama inanın duymadım. İlk durakta da indi.
Kıssadan hisse: artık sırf böyle manyaklarla uğraşmamak için şirket aracı veren bir sektöre geçtim. Kafam çok rahat.120 YorumlaBu düşünce yapısında olan insanlar toplu taşıma kullanmamalı. Karşılaştıkları her erkeğe sapık muamelesi yapan kadınlar, özbenliği gelişmemiş ve kendine güveni olmayan cinsel açlık çeken kadınlardır. Kimse farklı kalıplar aramasın, bunun dinle de ilgisi yok.
151 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.
Ya pardonda sen kimsin? Adı üstünde toplu taşıma insanlar yorgun argın işlerinden geliyorlar birde senin keyfin için oturmıyıcak birde üstüne üstlük izin alıcak başka bir isteğin var mı? Rahatsız oluyorsan git taksiye bin bak yoluna kimse senin keyfine göre haraket edemez
120 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir toplu taşıma senin babanın malı değil izin alsada izin vermem saçmalığı nedir parasını verdin diye otobüsümü satın aldın senin yaptığın YOBAZLIKTAN başka birşey değil otobüste yer yok ve birtek bayan yanında yer varsa mecburen ayaktaki adam oraya oturacak...
100 Yorumla
+1 yılNasıl ya o da bir insan nesinden rahatsız oluyorsun erkekler oturamaz demende ki neden ne onu anlamış değilim orası bir toplu taşıma yani herkes istediği yere çevresindekileri rahatsız etmeden ayrılan yere oturabilir buna karışmaya hakkınız yok ayrıca erkekler oturamaz derken aşık olurlar falan diye düşünüyorsan bu ülkede homoseksüeller de var yani bir kadın da senden hoşlanabilir o zaman kocandan başka hiç kimseyle konuşmayın iletişim kurmayın
80 Yorumla
+1 yılYanına oturan erkekle cinsel münasebete giriyorsan, elbette yanına kocandan başkası oturamaz.
130 YorumlaAHŞGŞŞPHŞJSVSŞVSİSHNAĞNADCĞKVJCGAJLAKSJHSHXKDDJJDKDLSNFĞGLADNFĞHAĞHFĞDBSPFDİBFŞBDLVDŞFN LÜTFEN LÜTFEN BU TROL OLSUN HAHFAHAHAAJHKDALJALFPÜDGŞWÜTĞDÜSÜWMGÜWMGĞEGEÜÖRÜFÖÜFÖGL WPDŞDKFŞFFŞDGLĞDFİDMFĞSÖAŞFMSŞHLFDĞDPFĞFLĞFMFĞFÖGĞFMFMFFL KAFAYI YİYORUM Şu an DKFAİMFWLFMDĞ WMĞFWLGMWĞMEŞMŞF
80 Yorumla
+1 yılAblacım otobüs, metro, tren, vapur vs ulaşım araçları sizin babanızın malı değil. Sizin malınız hiç değil. Adı üstünde “toplu ulaşım aracı” onlar. Hepsini sahiplenmek istiyorsan al alabildiğini kapasiten yettiğince sen de rahat et biz de rahat edelim.
70 Yorumla
+1 yılSenin gibileriyle yaşıyor olmaktan utanıyorum. Bu ne saçma bir düşünce yapısıdır. Neresi boşsa oraya oturulur, yanındakiyle iletişime girmez o kadar.
İzin almak da nedir? Kadınsın da otobüsün sahibi değilsin.
Ha seni rahatsız edecek şeyler yapıyorsa, o zaman durum değişir.
Efendi adam için normal oturabilir, sorun yok.70 Yorumla
+1 yılNe alakası var arkadaşım adı üstünde Toplu taşıma bu o araç ( vapur - otobüs - metro ) artık her ne ise, ben ücretimi ödemiş binmiş isem istediğim yere otururum. He ben sana sözle elle bir tacizde bulunursam zaten gerekli tepkiyi yetkililerden önce halk gösterir zaten hangi zamanda yaşıyorsun sen? Boş boş konuşuyorsun.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılHay hay kraliçem nereye isterseniz oraya oturunuz kimse de yanınıza oturamaz ne münasebet sgfdsfrefwgs
Sen kendini ne sanıyorsun zavallı? Adı toplu taşıma onun isteyen istediği yere oturur ama nezaketen kadınların yanına oturmayan erkekler de vardır. Sen istemiyorsun diye değil. Nezaketen.100 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılAdı üstünde TOPLU TAŞIMA. Senin kafan öyle seylere çalışıyorki farklı açıdan anlıyorsun. Ne saniyorsun kendini dokunulmaz hint kumaşı falan mı hdshd sen mümkünse sokagada cikma yürürken ayni kaldirimdan erkek falan geçer aman aman. Sizin gibi yobaz geri kafalılardan Allah esirgesin
40 Yorumla Hımm.. Hoşuna giden olursa oturtup ne yapıyorsun? Sürtünmesine ellemesine izin mi veriyorsun? Bu nasıl bir bağnaz önyargı?
Tacizin her türlüsüne karşıyım. Özellikle de kadınların bu tür alan tacizine. Binme o zaman kardeşim. Bindin oturma o zaman. Her Yanına oturan da bayılmıyor sana merak etme.40 Yorumla
+1 yılbak kardeş muhafazakar olabilirsin bu farketmez. İnsanlar o toplu taşıma araçlarına saatlerce işinde çalıştıktan sonra biniyor ee doğal olarak otobüste erkek yanı veya boş yer yoksa senin yanında boşsa oturacak. Eğer rahatsız oluyorsan binerken ya bakacaksın tek oturan bayanların yanına oturacaksin ya da tekli koltuklara oturacaksin onun haricinde otobüs senin veya kimsenin kişisel aracı değil bu dediklerim gibi yer yoksa ayakta yolculuk yapabilirsin veya binmeyebilirsin senin kararın ama o kadar saat çalışan veya çalışacak insanlara veya sırf gezmeye dahi gidecek insana boş koltuk varken ayakta git demek senin haddine değildir.
30 Yorumla
+1 yılYa sorunlu musunuz ya 😄 ne kadar tahammülsüz bir millet olduk biz böyle.
Ben erkek yanı boşsa oturmuyorum ve yer vermeyince rahatsız olmuyorum. Eğer bir erkek patavatsızlık edip oturduysa yanıma huysuzluk yapıp ortalığı velveleye vermenin manası yok. O onun ayıbı. Ben kendim kalkarım ayakta giderim. Zaten öyle yapınca bir çoğu pardon hanfendi buyrun oturun diyo, ki demeyecek kafadaki adama sen kızıp surat yapsan neee yapmasan ne. Her şeye takılmayın bu kadar. Çözümcü olun.00 Yorumla
+1 yılBen okuldan, işten yorgun argın çıkacam ve senin gibi birinin yanına üstelik " TOPLU " taşıma da oturmak için senden izin alacam öyle mi? Git istersen bakanlığa şikayet et, " Yanıma oturduğu için ben bunu taciz olarak görüyorum hakim beyğgg " umurumda değil. Bu ne saçmalık yahu.. Ortak alan orası ortak. Beğenmiyorsan taksiyle git, kendi arabanla git. Rahatsız oluyorsan da buyur kalk.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. hangi dünyada yaşıyorsun sen _ toplu taşıma aracı orası.. yanında koltuk varsa kim boş bulursa oturur.. sen izin vermezsen ayakta mı duracak o insan.. neyin tacizi? aptal aptal konuşmayı bırakın iyice kafayı yediniz. o taciz bu taciz.. yanına kocandan başkası oturamazsa kocanla bineceksin o araca... bindiysen de tapulu malın deği, kamu malı , kimsenin yanına oturmasına karışamazsın. sığır ya. tacizmiş.. sen öyle bir vuluat çıkar bir otobüste vs.. seni otobüsten atarlar kendine gel.
20 Yorumla
+1 yılO zaman taksiye binersin toplu taşımada kararları sen veremezsin seçemezsin. Keşke bir gün denk gelsem sana da milletin arasında lafı gediğine koysam
71 Yorumla
+1 yılotobüs veya koltuk tapulu malın değil. boş gördüğüm koltupa otururum ister ayağa kalksın ben oturunca ister sinirli baksın hiç da umrumda olmaz vallahi :) çok istiyorsan ya hiç oturma ya da taksiyle gidebilirsin ya da böyle ayağa kalkarsın. kimseden de izin almam otururken
20 YorumlaOtobüs kızın babasının malı olmadığına, kız benden fazla para da vermediğine göre, rahatsız olan hanımlar derdinizi babanıza falan anlatında size bir araba temin etsin. Olay resmen şımarıklığa dönmeye başladı.
40 YorumlaBabanın malımı ki senden izin alsın? Sen oturmak için kimden izin alıyorsun? Çok rahatsız oluyorsan binmeyeceksin.. hani o çok savuduğumuz kadın erkek eşitliği nerde? Neden ayrım yapıyorsun saçma sapan konuşma
50 Yorumla
+1 yılNie onlar insan değil mi yorulamaz mi
Belki isten cıktı yorgun argın matmazelden izin alıcak oturmak için
Pehhh
Orası ortak alan kim ne isterse yapar
Edebiyle oturduktan sonra bisi yok edepsizlere bnde ayar oluyorum yoksa.40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHepimiz toplu taşımaya eşit ücret veriyoruz herkes istediği koltuğa oturur sana mı sorcak adam bi de ne zannediyosun sen kendini? sen en iyisi kocişine yeni gelin kahvesi yap, instaya at, karşılığında kocişin sana Mercedes alsın ona bin. Böylece toplu taşımalardan senin gibi kendisini padişah karısı zanneden bi yobaz eksilmiş olur hepimiz rahat ederiz. İnsanları rahat bırakın artık ya. Yallah Arabistana veya.
20 YorumlaHey sayın kezban orası Toplu Taşıma kimse seninle ilgilenmiyor emin ol buna.
İnsanlar istediği yere oturur buna taciz demen ağır ruh hastası oldugunu gösterir70 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılçocukca bir düşünce!!! siz kızlar erkeklerin yanına hemen çömüyosunuz, sırf ayakta kalıp başka erkekler tarafından tacize ya da göz hapsinde olmamak için. o nasıl olacak! oturan erkeğin yanına izinsiz oturduğun zaman sana kalk dese ya da izin vermese ne yapacaksın? ne diyeceksin merak ettim şimdi
00 Yorumla Sen oturacak yer bulamadığında ne yapıyorsun? Ayakta olan erkeklere arkamdan, yanımdan çekilin diyip kadınları mı çağırıyorsun? Böyle kızlar gerçekten çok itici
50 Yorumla
+1 yılToplu taşıma da izin alarak oturulmasini sacma buluyorum yer boş ise otururum ben
Ne yapim toplu tasima kisiye ozel degil60 YorumlaGüzel kafa bacım, helal olsun.. :D Ne komik insanlarsınız ya.. Görünce kahkaha atıyorum. :D Oldu nefes alırken izin alalım mı sizden?
70 Yorumla
+1 yılSadece kocan oturabilirse kocan seni arabasıyla götürecek. Burada boş yapmayacaksın, orası toplu taşıma izin almak zorunda değil kimse rahatsız oluyormuş 😉😉
40 YorumlaAçıkçası oturmamaları beni rahatsız ediyor. Sonuçta onlarda bizim gibi ücret veriyor yanım boş ama ayakta dikiliyor. Biz kızlar olsak hemen otururuz. O yüzden yanım boş olunca oturanlara laf yapmam oturmayanlari da kendim çağırıyorum
20 Yorumla
+1 yılHerkes de senin şeyine yanıp tutuşuyordu. G. tüm🤣🤣
boyle kendını bisey sanan kezbanlar yuzunden normal erkekler de sapık yaftası yiyor.60 YorumlaBu ablamız biraz cinsel açlık çekmiş ve her erkeği kendi gibi düşünmüş ayrıca psikolojik sorunları olan birisi sanırım, oturmasını istemiyosan binme ve ya ayakta bekle? kim zorladı seni ya sabır adamlar yurtdısında kansere tedavi arar bizim milletin derdine bak
30 Yorumla
+1 yılBen senin bu görüşüne tutuculuk ve saçmalık derim. Taciz duygusal ve fiziksel olarak baş gösterir. Fizikseli hepimiz biliriz ama duygusal taciz... Takip etmek, sürekli ve yoğun olarak bir kişiye bakmak gibi. Ama dediğin şey çok saçma. Adam belki bütün gün ayakta çalıştı, getir götür yaptı. Yani bilemeyiz. Bunun tacizle veya saygısızlıkla alakası yok. Boş bulduğun yere oturacaksın. Saçma buldum.
30 YorumlaÖzel araç değil toplu taşımada oturuyorsun kimseye oturma deme hakkın yok, ya da kimse İzin isteyemez..
Rahatsız oluyırsan sen bşr bayan yanı ya da tekli koltukta oturursun..30 YorumlaAile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Ne kadar enteresan birisin sıfat bulamadım. Rahatsız oluyorsan binme toplu taşımaya, taksiyle git veya kendine araba al. Halka açık alan istediği yere oturur.
30 Yorumla
+1 yılYa abi iyice abarttınız şu işi madem o kadar rahatsız oluyorsun git özel araç kirala ben şahsen otururken başkalarının ayakta olmasından rahatsızlık duyarım sizin bu yaptığınız bencillikden başka birşey değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmam yavrucum
*
Postun troll olduğunu düşünenler için görsel bırakayım
Gerçek hayatta böyle tipler var
https://i.hizliresim.com/4z1rbQ.jpg
Bu tür kezbanlara taviz vermeye devam mı abazalar?00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. sen kımsın kı yarın sizin yuzunuzden sucsuz yere ınsanlar lınc edılcek ıftarlarınız yuzunden. senın ne ozelıgın var babandan mı dogdun madem o kadar kendını yuksekte görun ucarak gıt kufr etmek ıstemıyorum zorla ettırceksınız
10 Yorumla
+1 yılKamusal araçlarda kusura bakma ama izin istenilmez. Kimsenin babasının malı değildir eğer sen bu kafadaysan seninde benim yanıma oturmanı istemem belki sen sapıksındır beni taciz edeceksindir?
10 Yorumla
+1 yılİzin mi isteyecekler bir de? Babanın tapulu malı sanki. Adı üzerinde toplu taşıma aracı.. Ülkede kezbanlar süratle çoğalıyor arkadaş siz çocuk yapmayın mümkünse
30 Yorumla
+1 yılBak sen bak kocasından başkası oturamazmışmış. Kocana söyle seni sırtında götürsün istediğin yere o zaman. Adam parasını vermiş binmiş senin keyfine ayakta gidecek bir de. Senin gibi yobaz kafalılar ölse şu ülkede de kurtulsak artık. Laik, demokratik bir ülkede yaşadığının farkına varamamış arap kırıntısı seni.
30 Yorumlaİzin almak zorunda değil sonuç olarak kamu malı. Sen ayakta dur o zaman
81 Yorumla- +1 yıl
Kızlar eksiliyor :/ hale bak
+1 yılAdı üstünde toplu taşıma. Babanın koltuğu değil yan koltuğun. :))) Boş olan koltuğa her türlü otururum yanımdaki istediği kadar kudurabilir. :))) Eğer beğenmiyorsa toplu taşımaya binmeyecek ya da ayakta gidecek. :)))
00 Yorumla
+1 yılyani mecbur oturuyor ama bacaklarını toplu kalçaları değmeyecek şekilde oturan erkeklere birsey demiyorum diyemem ki toplumdasın çünkü ozaman taksi tut yani... ama yayıla yayıla otursa ki denk gelmedi şükür kızarım
00 YorumlaAbartma bence. Toplu taşıma o. Adı üstünde. “Toplu” yani halk. Toplu kadın ya da toplu erkek değil. Toplu taşıma. Eğer rahatsız oluyorsan binme
30 Yorumla
+1 yılToplu taşıma sonuçta herkes istediği yere oturabilir. Ters bir hareket olmadığı sürece de rahatsız olmam.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olmuyorum. Nezaket gereği kadın erkek genelde sorar, beklenilen biri var mı diye ama keyfi olarak yer vermemek kimsenin hakkı değil tapulu malın mi yan koltuk.
10 Yorumla
+1 yılboylelerden nefret ediyorum ha erkek gelir duzgunde oturursa senin birsey demene hakkin yok o kadar kocan varmis onun arabanla git ozm insanlar yer bulmak oturmak icin ugrasiyor. Ben bile dolmusta otobuste kadin erkek fark etmeden oturuyorum sonra istedigim yerde de iniyorum bunun neresi taciz tabii bazi erkeklerde vardir tacizci ama tacizcilerden haric kimsenin hakkini yiyemezsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım o zaman kendine bir araç al o erkek o arabaya senin gibi ücret ödemiş birisi bana dese oturamazsin babanın yeri mi derim kocanla kendi arabamda ne yapıyorsan yap malmisniz ne
10 Yorumla
+1 yılDevletin toplu taşıması veriyor parasını boş yere oturuyor sen taksi tut ya da biliyorsun bu gibi durumlar için bazı şehirlerde bayanlar için araçlar var ona bin kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamazsın
10 Yorumla
+1 yılBAK BAK MODERNLİK YOKSUNU ORTADOĞU KEZBANINA BAK SEN. Laik bir ülkedeyiz ve orası toplu taşıma. Verdiğin 10 lirayla otobüsü aldığını falan mı sanıyorsun ulan sen? Çok mahremiyet istiyorsan kocan sana araba alsın ya da taksiyle git. Ya da dediğin gibi gibe gibe ayakta gideceksin. Millet kendini sana göre kanalize mi edecek dıbına koyduğumun kezbanı?
00 YorumlaRahatsız oluyosan git taksi tut, ya da özel aracınla git. Adı üstünde toplu taşıma herkes eşit haklara sahip. Adam senin yerini gasp etmeden boş yere ister oturur ister oturmaz sanane. Adamda belki senden rahatsız oluyo o zaman adamda yanımda kadın istemiyorum desin böyle iş mi olur? Yıl olmuş 2021 hala tartıştığımız şeylere bak arkadaş pes diyorum
00 YorumlaSen istediğin ruh haline bürünebilirsin o insanın o otobüse binmeye ve boş olan bir koltuğa oturma hakkı var sana bir tacizde bulunmadığı sürece bir şey deme hakkın yok medeniyet lütfen
00 Yorumla
+1 yılHayir olmuyorum. O da insan bende insanın sonuçta ve ikimizde para veriyoruz eşitiz yani.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzaman toplu taşıma kullanmıcaksın kara cahil. Tacizle bunun ne alakası var. Yok yanına oturmazmış sanki ingiltere prensesi :) Git taksiye bin sen kimi alıyorsan al yanına...
30 Yorumla
+1 yılHer yanına oturan erkekle sevisiyorsun heralde kocandan başkasını oturtmadigina göre.
30 Yorumla
+1 yılAdı üstünde; toplu taşıma... Boş olan yere herkes oturabilir. Rahatsız oluyorsan binmezsin. Gidişat onu gösterse de hala tam olarak arap olmadık!!!
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam seninle aynı ücreti verip, aynı vergiyi ödeyip oturuyor oraya. Ferrarine zorla binmiş gibi bir tepki verme istersen.
10 Yorumla
+1 yılIyıde sonucta tplu taşıma o zmn taksyle ulasım sagla sende evet günümzde sapk ve kötü nytlı ınsn cok ama her ınsnda kötü nytlı dye bsy yok
10 Yorumla- Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Toplu taşımada yanınıza izinsiz oturan erkeklerden rahatsız oluyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler