Adı üstünde toplu taşıma, boş bir yer varsa ve sen oraya oturma kabiliyetine sahipsen gider oturursun, hiç kimse de sana neden buraya oturdun neden bana sormadın falan gibi akıl tutulmasına denk sözler edemez, bunun aksini düşünen kimselerin de en kısa zamanda kendilerine mahsus olan birer araç tahsis etmeleri onlar için büyük önem taşıyacaktır.
Asıl rahatsız olandan rahatsız oluyorum. Karşı cins insan yemiyor. Hiç unutmam, bundan iki sene önce dershanede sıralar ayrı ayrı olmasına rağmen bir kızın yanına oturmuştum. Benden rahatsız olduğunu demişti. Benden ve yanına farklı bir erkeğin oturmasından rahatsız olduğunu dedi. Bazı kızlar cidden sorunlu diye düşündüm. Ben erkek de değilim, düşün. 😂
Hayır adı üstünde kamuya alır toplu taşıma isteyen istediği yere oturur boş olduktan sonra rahatsız olan iner kendine özel yolculuk yapacak araç bulur kişiye özel değil toplu taşıma
Rahatsız olmam niye olayım adam bulmuş bulduğu yere oturmuş. Hatta yanında insanlar varsa yerde veririm. Ha hususi oturuyor terso yapıyorsa ağzına koymalık olur bu tipler de erkek insan değil zaten. Kadın Erkek fark etmez muhattap olmak zorunda değiliz. Cins dolu ortada niye güldün neden baktın ölüsünü dirisini mumyaladıklarım çok ülkede.
Öyle neden baktın diyor karı mal karı ya evde camdan kilim sirkeliyorum aşağıda insanların üstüne gelmesin toz ona göre ayar çekicem hayırdır diyor aradan yol geçiyor bahçe var uzaklık baya var sanki oradan ona olay çıkarmak için camda duruyorum ona yan bakış atıp kocasını dikizliyorum manyak 11 yıllık mahalle sakiniyim temizlikten canımız çıkmış Allah ın sıkıntılısı.
Mesele oturmaları değil genel olarak bu örnekte de verdiğm gibi yani gelip bir şekilde seni bulur ya bu tarz cinsler emdüğimiz sütü burnumuzdan getiriyorlar. Onun için ha bir de yanına oturunca tip tip bakan var onlarda ayrı cins. Sırf bu otobüs metro olayından az çekmedim. Anlatsam bir olayı burada bir ara anlattım akıl tutulması. Onun için böyle bir patladım kusura bakma. İyi günler.🌸
ya toplu tasimanin olayi bu zaten rahatsiz oluyosa travma falan degil maldir ya da sosyal medya kolesidir (uzgun editler vs :D) . ben de onlarca kez fiziksel taciz edildim gelirken oturabilir miyim diue sorsrsa inceliktir ama oturmasinda da sorun yok yani
Rahatsız olsam zaten kalkar ayakta dururum sıkıntı yok herkesin oturma hakkı var parasını veriyor sonucta
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayir ve rahatsız oluyorsa da umrumda olmaz. Adi ustünde toplu ulaşım ama bugun çok cirkin bir insan yanıma oturdu sevgilin var mi felan dedi belasını bulacaktı. böyle tipler iste skor olup gitsin