AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Abartmayın. Kendinizi ne sanıyorsunuz bizde insanız siz gelip kafanıza göre oturuyorken izin mi alıyorsunuz.
Babanın koltuğu degil sen para veriyonda o bedava mı biniyon böyleleri yüzünden saçma fikirler doğuyor
Yanına oturanlar senin gül yüzün için oturmuyo ki :d
Adı üstünde toplu taşıma o zaman taksiye bineceksin 😏
Izin almaya gerek yok cunku orasi toplu taşıma bu net yani tartışması bile olamaz
Kusura bakmada toplu taşıma senin özel aracın degil.
Taksi kullan o zaman dengesiz birde izin alacak babanın otobüsü ya
Otobüste falan ayakta kalmamak için otururum boş yer yoksa ama durduk yere gidip oturmak doğru degil
Kimsenin mali değil. Herkes aynı parayı veriyor. Rahatsız olan taksi tutsun
Abla adam para ödüyo söyle kocana sana araba alsın sana uygunsuz bir tavır sergilemiyprsa bi sey yapmıyorsa sen haksızsın kimse senin paşa keyfinden dolayı ayaktda dikilmek zorunda değil
Yo niye rahatsız olayım, sen değişik bir topsin. Toplu taşımaya binme o zaman
Haklısın. Ben de sevmiyorum yanıma erkek oturmasını çünkü bacaklarını açarak oturuyorlar.
Özel aracinla git o zaman kaşar. Insan kendi bozuk olunca herkesi bozuk sanarmış. Bende kadinim. Ama iyi ki sizin gbi cahil egitimsiz degilim
bacağımızı tamamen kapatamayız anatomi bilmediğin belli
Delimisiniz lan kafandaki kurduğun seneryo ile tüm erkekleri tacizci diyorsun ben anladim araplarin neden diri diri gömdüklerini sizin gibileri gömdüler heralde
Yanıma bayan geldi oturdu, o zaman ben de kaçmalıyım?
İzin almazlar ki genelde direk öküz gibi oturuyorlar ve evet çok rahatsız oluyorum
Lanet olası şerrreefsiz yobazlar hemen eksilemiş, canınız cehenneme hepinizin. Yanıma oturan bir adam izin almıyorsa oturabilirim demiyorsa saygısından kolunu bacağını sürüyorsa bende bunu sapıklık olarak algılarım çok fazla yaşadım ama siz ala gavt lar yanlış anlıyorsunuz tabikde oturabilirmiyin diye izin alıcak hepinizin mk
Git taksi tut sen kimsin ki yanına oturmak için izin alacağız? Kolunu bacağını surmekten bahseden kim
Toplu tasima sonuçta oturacak tabiki kucagina oturmuyorki
taciz olarak adlandıramazsın... türkiyede düzen maalesef bu.. kadınlara ayrı otobüs uygulaması yok
Toplu taşıma babanın malı mı da izin alarak otursun çok rahatsızsan taksiye bin tutan Yok seni
Sen kafayı yemişsin. Arabistana git en iyisi ya da afganistan
Ne alaka ya boş yer varsa oturmak bizim de hakkımız
Otobus lan bu bos yer yoksa mecbur oturcak izinmi alcak senden
Böyle köpekler kaldimi ki sen kimsin de oturan adama tacizci diyosun
Senin beynin hastalıklı galiba. Toplu taşıma kullanıyorsun özel araç değil. İstediğimiz yere otururuz. Aynı haklara sahibiz geri kafalı yobaz.
İzin isteyen bir erkek yapmacık davranmış olur. Ne alaka. Rahatsız etmedikten sonra anlamsız bir durum. Koltuklar birbirinden bağımsız yerler...
Otobüs babanın tapolu mali mi sende para verip biniyorsun bende para verip biniyorum biber sürerim senin zihniyetine
Site lafı degistirmis sıç. arim senin zihniyetine olucak
Sende o bakışı verecek g*öt varsa çik karsima gece gece sınırimi bozdun
Herkes şikayet etsin bu yobazi
Babanın parasıyla mı alındı o. Adı üstünde "toplu" taşıma. Nerde oturacağımı sana mı soracağım. Beğenmiyorsan binme ya da kalk git
Ne sacmalik. Sen bir yobaz ve orumcek kafalisin.
Toplu taşıma adibustunde babanın arabası degil hoşuna gitmiyorsa kullanma.
O zaman toplu taşımaya binme adı üstünde toplu taşıma neden izin alsın boşsa oturur
Vay bak sen paşama naptın otobüs seninmi git taksiye bin herkes parasını alıp biniyor istediği gibi oturur
tebrikler ekşiye çıktınız.
toplu taşıma kimsenin malı değil. isteyen oturur boş bulduğu yere
Ne kadar aptalca canım bir düşünce ya :d Adı üstünde toplu taşıma ozaman hadi ordan araba al veya taksiye bin.
Ilk bir tipine bakardım öküz gibi oturduysa zaten hmn kalkardım amacı o yöndeyse kalktıgımda bile hala bakıyorsa nerede olursam olim inerim 😐
türevleri gelmiş? nerden ürüyonuz siz? öküz gibi oturmak ne demek sanamı sorcak sana bir temas olmadan isterse amuda kalkar?
Allah allah birde izin mi isteyecek, bende olsam otururum. Rahatsız oluyosan binme. Benimde yanıma kız oturuyo genelde.
Kızlar: kadin erkek eşit olmalı
Yine kızlar:
Bazı kızlar*
Ulan biraz insan ol beAdam seni s*kmeyecek adam gibi, beyefendi gibi yanına oturacak
Kanki merak etme zaten sen iki kişilik yer kaplıyorsundur isteseler de oturamazlar
hadi ordan git taksi tut o zaman bu nasi bi zihniyet ayakta dur rahatsız oluyosan
Sansür attı
Izinsiz derken toplu tasima yaninda. kimse. yoksa. oturabilir
Toplu taşıma diyorsun isteyen istediği yere oturur beğenmiyorsan özel araba tut
Hahaha :)
"Taksi tut." derler adama :)
Ben bu kız için taksi tutacağım kıza acıdım😔
Boyleleri de var ya bir git kezo sacmaliga bak
Cahillik yobazlik bu olsa gerek babanin arabası ya 😡😡
Toplu taşımada izin mi alacağız mk..
Yoo sorun etmiyorum. Çok gereksiz bir insansın
Helal sana
Git taksi tut o zaman.
Yanina oturup sana yapismiyorsa sacmaliyorsun
Rahatsız olmuyorum, izine gerek yok
Sende erkek değilsen bende tramessiyim😂
Aşırı sığ düşünceye sahipsin
dalga mı geçiyorsun CANİM?
Herkesi aynı kefeye koyamazsın...
mala bak :D
sktr git binme o zaman toplu taşımaya
Koşun feminazı kılıklı harun abi 😂😂
toplu taşıma kullanmamanizi öneriyorum recetenizde
ozman toplu tasimaya binmiceksin.
kizlarda gelip yanimiza oturuyo. bizde gidip keyfiyen kzin yanina oturmuyoruz. erkek kisimlarida dolmussa eger bos yerde yoksa mecbur bayan yaninana oturuyoruz
Kızlar izin istiyor mu?
Tamam bir dahaki sefere izin kağıdı alırız
Her yerde troll var 😑
İşte böyle bir kız lazım bana evlenmek için.