Yakışıklılık vs. pek önemli değil ki. Düzgün bir insan olman önemli. Bu yazında hep dış görünüşündeki kusurlarla ilgili konuşmuşsun. Doğuştan engelli, özürlü, sağlıksız, hastalıklı doğanlar, yaşayanlar var. Onlar böyle mi peki ? Burada seni yaratan rabbine kızmak niye ? Rabbin seni bir taş olarakta yaratabilirdi, bir hayvan olarak yaratabilirdi, bir bitki olarak yaratabilirdi. Ama seni kainatın en mükemmel varlığı olan insan ile yarattı. Niçin ona şükretmezsin, isyan edersin ? 3,5 kusurun var diye mi? Öncelikle bu isyan, kızma vs. durumunu bir unut, sil gitsin. İkincisi insanlar dış görünüşü ile değil insanlığı ile saygı görürler. Sen dürüst, güvenilir, iyi kalpli bir insansan diğer insanlar seninle neden dalga geçsin ? Ayakların yamuk olabilir, düzgün yürüyemeyebilirsin, insanlar bununla alay ediyorsa bu onların insazlığıdır. Dış görünüşün ile alay ediyorlarsa bu onların hayvanlığıdır. Başkaları seninle alay ediyor diye neden bu kadar mutsuzsun. Biz başkalarına bağlı olarak yaşamayız, kendi hayatımız için yaşarız. Yaratanımızın bize verdiği emirler için yaşarız. Herşey dış görünüş değildir, gerçekten. Kas yapma konusunda neden boy'a bakıyorsun. Normal boyutta vücut yapabilirsin. Karın, bacak, kol, göğüs kasları yapabilirsin. Boy şart değil. Ağız kokuna gelince, emin ol tedavi edilebilir, o konuda zorluk çekmezsin. Dişlerine gelince, elbette onunda tedavisi var ama gerekmez. Çünkü bu tamamen genetik birşeydir. Tek sende bu durum yok ki ? Pek çok kişide var, ama tedavi edilebilir. Tipini neden beğenmiyorsun. İnsanları tipine göre yargılamazlar, alay ederler. Alay edenlerde insanlıktan çıkmış olanlardır. Ölmek niye ? Sapasağlam bir canın varken ölmek niye ? Rabbinin emanetine ihanet etmek niye ? Yaşamak istememek niye ? Tat alabiliyorsun, koklayabiliyorsun, görebiliyorsun, duyabiliyorsun. Hayatın pek çok zevklerini yaşayabilecekken ölmek niye ? Herkesin yaşamaya hakkı vardır, emin ol. Rabbin seni imtihan ediyor. "Acaba isyan edecek mi ?" diye. Şu yazıda isyan ettiğin görülüyor zaten. Rabbine şükretmelisin ve bol bol dua etmelisin. Onun emirlerini yerine getirmelisin.
Benden sana bir tavsiye. Şükret, hamd et, rabbinin emirlerini yerine getir. Önünde upuzun bir yol var. Emin ol ileride bunları kafana takmayacaksın bile..33 Yorumla- +1 yıl
Ya arkadaş beni eksik Bi insan yatatcağına taş yaratsın daha iyi. Bu şükür mantığın hiç anlamıyorum. Bi elin yoksa iki eli olmayana bak. İi de iki eli olmayana daha rast gelmedik ki hacım ona bakalım. Şükür hayattan zevk alanların işi benim gibi yediğini kusan yıllarca depresyonda olan biri gibilerin değil.
Soran+1 yılÇok düzgün bir insaım dünyadaki insanlar bir yana ben bir yanayım o derece kendimi seviyorum huyum dört dörtlük efendiyim mazlum biriy.m
- +1 yıl
@kızlarvermiyor; (cevabım sana)
Zengin, bolca parası olan bir adamın Allah'ın emirlerine uygun bir şekilde harcama yapmasını bekleyebilir misin ? O adam karıya kıza harcar, haram olan şeylere harcar öyle değil mi ?
Fakir, yoksulluk çeken bir adamın Allah'ın emirlerine uygun bir şekilde yaşamasını bekleyebilir misin ? Kimisi haline şükreder, dua eder yaratanı ona rızkını verir. Kimisi de isyan eder, haram yolla para kazanır.
Bu ikisine baktığında ikiside farklı ama aynı ölçekte imtihan.
En İyi Cevaplar
+1 yılKural 1 insanlar önce kendine baksın kendi rezilliklerune baksın kural 2 dik yürü en güçlü benim de sana artistlik yapana sen bomba gibi patla..senin tipini beyenmiyen ilk önce kendi tipine baksın her zaman en güçlü benim bu gücü rabbimden aliyordum de kendine saçını düzelt dişlerini fircala giyimine özen göster kendini gelistir hiç kimse senden iyi değil herkesde el kol ayak akil var sen işin kolayına kaçıp tukenmislik sendromu yapiyosun bu yaptığın korkaklık usengeclik suç sende gidiceksin bir spor salonuna spor yapicaksin satranc oynayacaksın. Zekani vücudunu gelistireceksin ilk önce kafanda kimse senden üstün değil bunu cikarmayacaksin şunu hiç bir zaman unutma her zaman kuralları koyan en güçlüdür sende en guclu ol kuralları sen koy mesela vücudunu gelistir elde edemiyecegin kız kalmaz zekani gelistir hayatta yol alman için paranı kazanman için bir yerlere gelmen için aslında herşey elinin altında yaz internete aç oku kardeşim bu hayat çok güzel hiç bişey yatarak olmaz olsada anlamı olmaz bak bu kadar yazıyı telefonda n yazdım istersen herşey olur...
01 Yorumla
Soran+1 yılSpor salonuna gidiyorum bedava :) Zekamda iyidir yani lisede hiç ders çalışmadan teşekkürleri filan alırdım yazılıdan 1 gün önce gece 2 ye kadar çalışarak matematikten 88 aldığımı bilirim . Hayatımda kitap okumadım ama çoğu insandan farklı bir yapıya sahip olduğumu bilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere insana güven verecek şey görünüşün güzel olması değildir. Bakış açısını değiştirmelisin. İkincisi Allah'tan işaret beklersek daha beklersin ya da işaret geldiğini ''sanarsın''. Neyse tamam dini görüşünü işe karıştırmadan yardımcı olmaya çalışayım. Zaten islami açıdan bakarsak eğer, günaha giriyor gibi görünüyorsun. ''Allah beni neden böyle yarattı'' diye Allah'ı sorgulamak, isyan etmek günahtır.
Neyse, diğer konuya geçelim.
Asosyal olmamak veya kendine güvenen biri olmak senin elinde. Bir kere ''ben asosyalim, ben şöyle kötüyüm, ben rezil oluyorum'' gibi düşünceleri bırak. Her şey bakış açınla ilgili. Kendine hakim olabilirsen istediğin gibi biri olabilirsin. Öncelikle cesaretli olmalısın. Düşüncelerini, davranışlarını değiştirmekten korkmamalısın. Güçlü olmalısın. İnsanları çok önemsememelisin. Çünkü dünya senin de bildiğin gibi 3 günlük bir şey. Rezil olmuşsun ne olacak. Dalga geç. Gül. Dışardan bakmaya çalış bir kere hayata. Dışardan baktığında hayat bitiveren bir şey. Sonrası ahiret. Sonsuz bir hayat. O zaman dünyadaki insanların veya onların senin hakkında düşündüklerinin ne kadar önemi kalıyor? Hayata dışarısan bak ve ne hissedeceksin, ona bak. Benim mantığıma göre böyle bitecek bir hayat, yaşanılası. Ve başkalarının ne dediklerini düşünmekle, üzülmekle vakit harcamanın mantıksız olduğu bir hayat.
Yüzünün gözünün yapısı umursanacak en saçma şeydir. Hayatın buna vahlamakla geçmemeli. Ne önemi var içindeki beyin gerçekten düşündükten sonra onun dışındaki etin kemiğin tüyün nasıl olduğunun. Önemli olan şey kendini geliştirmen, düşünmen, bir şeyler yapman, boş bir hayat geçirmemen.
Asosyalliğini aşmak için de cesaretinin sınırlarını zorla. Cesaretli ol, kahkaha at, gül, kendine sahip çık, haklarını savun, düşün. İnsanlarla konuş, sev. Konuşmaktan, haklıca haykırmaktan korkma.
Ve gördüğüm kadarıyla görünüşünü kendine büyük bir sorun gibi gösteriyorsun. Değil ama. Ciddiden önemli değil, hiç ama hiç önemli değil; egonun gereksiz isteklerini aştıktan sonra.
Birilerinden ilgi görüp, beğenilmeye ihtiyaç duyacak kadar güçsüz olma. O denli yetersiz, o denli egoist, o denli zavallı olmamalısın.02 Yorumla- +1 yıl
Her gün yüzlerce kişiden ilgi gördüğünüz için artık bu tür şeyler egonuzu tatmin etmiyor siz kızların. Siz seçen tarafsınız seçilen tarafın psikolojisini asla anlaymazsınız. Biz ufafcık ilgilere bakışlara bile açız kızım sizin o günde binlerce aldığınız bakışların bir tanesine. Fakat siz bunla doymuyorsunuz daha fazlasını paralısını yakışıklısını esprilisini daha fazla ilgilisini ama aşırı ilgi de göstermeyeni vs vs sizin de egonuz tavan yani öyle basit bakışla doymuyonuz ondan çok var ztm
Cevap sahibi+1 yılBen ilgi gördüğü için özgüvenli olan insanı da eleştiririm.Aynı şey.Bana göre görüntü özgüven verici bir şey olmamalıdır. Bu zayıflıktır, egonun istekleri karşısında yenik düşmektir. Ben aman aman bir kız değilim, yüzlerce kişiden ilgi de görmüyorum ve ilgi görüp görmemem umrumda değil.Aman aman bir kız olsaydım da bir şey farketmezdi, böyle düşünürdüm.
sen ne zaman kendini beğeniceksin biliyomusun ,biri seni beğendiğinde
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Ayaklarin olmasaydi ya da kasin, disin, bacagin vs nasil olurdu sence ? Yoksa cok yakisikli ama sagir ve dilsiz ya da kor mu olmak isterdin ! Dua et biraz elin ayagin tutuyor ve bir anormalligin yok diye...
Cok yakisikli olmana gerek yok, herkes cok yakisikli ya da guzel ddgil ve sadece guzel ya da yakisikli olanlar begenilir diye bir gercek yok.
Agiz kokusu kotu bir sey evet ama illaki bir nedeni olmali, curuk dis ya da midendeki bir rahatsizlik ki bunlar kolay tedavi edilebilir seyler, ayaklarin yamuk da olabilir, corsp giyrersin kimse gormez gorse de inan umursamaz, eski erkek arkadasimin el parmaklarinin birinde tirnagi yoktu ve o parmak digerlerinden daha kisaydi ve bu benim hic umrumda degildi...onun da oyle !
Yasin ilerledikce kendini sevmeyi ogrenirsin eminim ki...
Kendine bir butun olarak bak tek tek agzini burnunu elestirme, oyle bakarssk hepimizin bir suru kusuru cikar ve en onemlisi sen kendini sever ve begenirsen baskalari da begenir...
Sorununla dalgs gecmiyorum ama boyle sacma sapan seyler icin olumden bahsetmen enteresan, millet ne acilar cekiyor da yine de yasamaya calisiyor.
Baskalarinin yaninda da utanmana gerek yok, seninle dalga gecenler de kendilerine baksinlar ve unutma hepimiz siciyoruz, istedigi kadar yakisikli, zengin, karizmatik guzel olsun herkes o tuvalete oturup siciyor... Kendi kendine yardim edemiyorsan da bir doktora gorun derim yillar gectikce daha da ustunene oturabilir bu cunku.. bol sans50 Yorumla
+1 yılKendi gözünde kendini öyle çok küçümsemişsin ki... Etrafındakiler değil sensin acımasız olan. Hani bir öykü vardı kurbağa tepeye ulaşmak istiyorduda herkes asla ulaşamazsın,boşuna uğraşma diyordu kurbağada kulaklarını pamukla tıkadığı ve hiçkimseyi duymadığı için başarılı olmuştu.. Sende diğer insanların sözlerine kulaklarını tıkamalısın. Kendi iç sesinede söyle akıllı olsun.. Dış görünümün bir Brad Pitt olmayabilir. Olmak zorundada değil.. Kızlar için önemli olan hoş sohbettir, nasıl zeki espiriler yapabildiğindir. Hem güzel-yakışıklı olsan ne olacak? Herkes güzelsin diye ilgilenecek seninle. Sen olduğun için değil.. Biraz sevgiye ve güven veren insana ihtiyacın var senin. Ve bir şeyler başarmaya. En sevdiğin şey nedir mesela? Bir hobin illaki vardır. Başarabileceğin şeyin peşine düş. Özgüvenin artar bence bu şekilde. Gülümse bol bol yapmaya çalış. Aynanın karşısına geç kendinle konuş. Kendinle iletişime geç. Çünkü seni en çok sen sevmiyor ve yıpratıyorsun.. Bence.
83 Yorumla
Soran+1 yılEn sevdiğim şey vücut geliştirmek ama boy kısa yapmıyorum hiçbir şey .
- +1 yıl
Yapabileceğin daha birsürü etkinlik var. Ama istemen gerek. Yeterki iste ya
- +1 yıl
sana bayılıyorum yaa =(( çok insansın çoook
+1 yılboyum 1.71 diyorsun boyu kısa olup da çok sevilen insanlar var mesela justin bieber. kaşlarım sarkık diyorsun kaşlarının sarkıklığını güzel gösterebilicek bir saç modeli bulabilirsin kendine o zamanda iyiki sarkık kaşlı olmuşum dersin hiçbirimiz dört dörtlük diğiliz aslında herşey kafada bitiyor eğer sen kendine biraz çeki düzen verirsen ve kendini artık iyi hissedersen herkes seni öyle görür ayaklarının yamukluğunu düzeltmek zorunda diğilsin hatta öyle yürüyüşün eğer kendine öz güvenle yürüsen bir hava bile katar eğer bu kusurlarını düzeltme şansın varsa düzelttir tabi ama imkanım yok diyorsan elindekileri avantaja çevirebilirsin dediğim gibi hepimiz yakışıklı veya güzel olmak zorunda diğiliz zaten hepimiz öylede diğiliz ama seni anlayabiliyorum kendini iyi hissetmen için kendine yakışıcak havalı bir saç şekli bul bir tarzın olsun yani gidip de rockçılar gibi tarz yapda siyah dudaklı uzun saçlı dolaş demiyorum ya da hiphopçı gibi dolaş demiyorum ama atıyorum justin bieber gibi giyin ''yok ben justin bieber sevmem'' diyen kızların justin bieber tarzı erkeklerden hoşlandığı gerçeği var ülkemizde havalı ol kendine güven ben en iyisi olmayabilirim kimse en iyisi değildir ama en iyisi gibi görünebilirim de kendine yani bu kusur sandığın özelliklerininde illaki bir avantajı vardır sadece güzel ve havalı bir saç şekliyle bile bu özelliklerin hepsini avantaja çevirebilirsin örneğin bir arkadaşım var bu arkadaşımın çok tipsiz biri olduğu söyleniyordu sonra kendine tarz buldu bir saç modeli yaptı birazda bakım olunca herkes peşinden koşmaya başladı ve kusurlarının onu yakışıklılaştırdığını düşünüyor kendine özen göster inan ve dua et imkansız olan bişey yok :D
00 Yorumla
+1 yılçok komıksınız dış görünüşe önem vermeyın artık kalbı guzel sayılı ınsan var ve en yakın arkadaşım downsendromlu sahte yuzlerden bıktım artık ıhanetler kavgalar 12yıllık arkadaşlarımı savunma yapmalarına ızın vermeden sıldım çırkın yoktur hepımızı o yuze yaratıcı özene bezene yarattı kulaklarım buyuk kucuk olsaydı duyamazdım burnum buyuk kucuk olsaydı nefes alamazdım ısyan etme yaşıyorsun herşeye rağmen eğer böyle hıssedıyorsan bu dunyanın öbur dunyası var sorgulamak haddımız mı hep allahtan uzaklaştıgımız ıçın oluyor """" leyla çok çırkın bı kızdı onu guzelleştiren meclunun aşkıydı ne saçlarımı tarıyorum nede gıydıgım kıyafetler bakıyorum ben kımse ıçın yaşamıyorum yazın tek başıma köye gıttım senın gıbıydım kulaklığımla gezdim dedemın mezarına gıttım ve dua ettım allahım onlara doğru yolu göster dıye konuşabılecegımde sıgınabılecegım tek varlıkta o dışlandım hor göruldüm ama hıç bı zaman kın duymadım hep ıyı olanın yanındaydım ne kadar siz çırkın desenızde nıce guzel kız arkadaşlarım oldu ama kalpleri yoktu nefret edıyorum çok pişmanım hıç bırı o bıyıklı tellı tek kaç ve masaörtüsüyle dolaşan kızın yerını tutamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiliyomusun lisede yaşadığın sıkıntılardan ayağındaki soruna kadar benziyoruz. Bende liseye yeni geçtiğim zaman sıkıntılar yaşadım ama sonra düşündüm, kime karşı rezil hissediyorum? Tipimi beğenmiyorum diyosun çok çirkin olduğunu sanmıyorum tipi hiç mesele etme bence. Herkes dalga geçiyor diyosun, kim dalga geçiyor ? Düşün bir dalga geçen insanlar çok mu mükemmel ? Senin durumunla dalga geçiyolar yani karaktersiz egolu ve iğrenç insanlar ki bu senin onlara acıman için bir neden. Yamuk yürüyorum diyosun biraz klişe olucak ama yamukta olsa yürüyebilmek için herşeylerini vermeye hazır olan onlarca sakat insan var. Diş diyosun onuda bir dişçiye gitsen düzeltebilirsin yani yamuk mu ? Tel taktır. Ağız kokusu için diş hekimine başvur naneli şeker falan ye. Bak şunu düşün bu dünyaya sadece bir kere gelme şansımız var ve bu çok hızlı bir hayat. Ve şöyle bişey söyleyeyim sen kendini sevmiyosun ve sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. Eğer insanların ne dediğini takarsan, umursarsan ve onlarda bunu farkederlerse senin daha çok üstüne gelirler. Sana öyle davrananlar sadece egolarını tatmin etmeye çalışan kişiler ve sen ne yaparsan yap onları değiştiremezsin. Tamam takılmamak elde değil insan illaki üzülür ama senin yapman gereken onları umursamamak. Ayrıca bak bu dünyaya sadece bir kere geliyoruz ve o bir kerelik hayatını insanların ne dediğini takarak mahfetme. Biri seninle dalga geçerse sende onunla beraber gül kendinle eğlenmesini bil sen böyle yaparsan laf atanlarda bir yerden sonra uğraşmayı bırakırlar. Ama onların dediği şeylere takarak hayatını batırma sonuçta hiç kimse senden önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılŞems-i Tebrizi'nin çok güzel bir sözü vardır; "Senin gönlün değişirse, dünya değişir."
Her şey bakış açısıyla değişir. Önce sakin ol.. Kendine işkence etmeyi bırak ve sakin ol.. Bu kadar çok şikayet edeceğine kabullenmek ile başla her şeyi. Muhakkak senin de güzel bir huyun/tarafın vardır. Herkes kusursuz değil. Kendine bu kadar takılmaya devam edersen sorunlar büyür. Kendini sevmeyi öğren. O güç senin içinde. Istersen her şeyin üstesinden gelebilirsin. Sadece inan kendine, sev ve güven. Hayatın merkezine kendini değil de başkalarını oturt. Kendine gerçekten yaşamak için bir hedef belirle. Ve savaş. Durmadan hem de.. Kaçma yaşamdan, kendinden ve başkalarından. Yapabilirsin inan bana.. Ben sana güveniyorum. :)51 Yorumla
Soran+1 yılBenim içim güzel .
Sana bir sey soyleyim mi cok sorunlu bir ergenlik geçirdim lise sona kadar sosyal hayatim sifirdi yüzüm sivilceden görünmüyordu yasitlarima gore boyum kisaydi ve ince soluk bir cocuktum sadece ve bana söylenen kotu seyler inanılmaz canimi sıkıyordu günde 10 kez aynada incelerdim kendimi yuzumdeki ve bedenimdeki kusurlari kesfediyordum her gün o zamanlar erkeklerde uzun yatik sac modaydi ama ben asla yapamadim cunku saclarim yatmiyordu ve cok düz degildi, arkadaslarimin kiz arkadaşları olurdu anlatirlardi ben sadece dinleyen oldum her zaman sürekli yakindim.Ama nereye kadar ? Sordum kendime her gün daha cok olgunlastim ve hakkimda kotu düşünen insanların cok aptal oldugunu fark ettim keske diyorum daha erken fark etseydim lise sona gelince okulun futbol takimina girdim ve kendime guvenim geldi ergenliği attigim icin yuzumdeki sivilcelerim gitmişti ve ben su an çoğu arkadasimdan uzun boylu kalipliyim saclarimi kullanmayi ogrendim ha bir de tel taktim ben tabii ondan da az cekmedim gulusunu begenecek birileri mutlaka cikacaktir sadece bu kadar düşünme fazla düşünmek yipratir seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim.deli gibi sevdiğim adam.evlenmek istediğim çocuklarımın babası olmasını istediğim adam.çok yakışıklı değil.öyle kaslı filanda değil.boyuda 176 filan.hafif göbeğide var.ama bana sorsan dünyanın en yakışıklı erkeği biliyo musun?özgüveni de çok yüksek biri değil.pek konuşmayıda sevmezdi.ilk bana açıldığında resmen dalga geçmiştim.o zaman bana çok çirkin görünürdü.sonra aşık oldumk.sanki başka biri geldi biliyo musun?şimdi ona bakmaya kıyamıyorum.mesele seni sevecek birini bulmakta.o asosyal dedikleri adam şimdi herkesin kıskandığı biri.beni öyle çok seviyo ki manken gibi kızlar peşinde.sana şunu söylim.kızlar yakışıklı kaslı erkekleri beğenir çok doğru.ama mesele için rahat olması.benim şuan sevgilimden yana içim çok rahat.belki o yakışıklı olsaydı ben kıskanacaktım belki bu kadar mutlu olamayacaktık.
eğer illa tavsiye istiyosan dişlerini yaptır,yürümene dikkat et sen şuan tamamen kendini salmışsın o yüzden böyle hissediyosun.en azından sağlıklısın,yaşadığına şükret,dua et,namaz kıl.kitap oku kendini geliştir.12 Yorumla- +1 yıl
'Kızlar yakışıklı kaslı erkekleri beğenir' sonunda bir tanesi zor da olsa itiraf etti. Arkadaş doğruyu söyleyin biz de ümitlenmeyelim. Kimyasal kastrasyon yöntemlerine falan girelim kafamız rahat etsin. Bırakın iç güzellik masallarını. Çirkin birini kabullennen kadar kim bilir kaç kere dış güzeli (yakışıklı) denemleri yaptınız ve tekmeleri yediniz. Kimbilr kaç defa kim bilir kaç defa
Cevap sahibi+1 yılne düşündüğünüz beni ilgilendirmiyo.iç güzellik asla masal da değil.ilk sevgilim bu arada daha önce kimseye karşı bişey hissetmedim.merak edersen de çok güzel, erkekleri etkileyebilecek biriyim.istesem o yakışıklılarlada çıkardım.ama o yakışlılar benden istediğini alıp bırakırdı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kızariyorum kardeş yaşım 18 şu an ama eskiye göre biraz gelişme var sana tek tavsiyem birini bul sevgili ol acayip özgüven geliyor gaz filan ucuyorsun resmen hiç bir kusurunu aramıyorsun sonra ama tek basına kalırsan kendini eleştiriyorsun o benden daha iyi su söyle bu böyle vs vs arkadaş cevren varsa arkadasınla takıl güzel olur o zaman unutrsun öyle seyleri sosyal fobi diye birşey yok aslında sadece özgüven eksikliginden kaynaklaniyor ama dedigim gibi hayatına renk katacak bazı kişiler bulman lazım bulursan düzelir emin ol ama yine böyle kalırsan değişen birşey olmaz psikologmus falanmis filanmis hikaye hepsi sadece kendine güven verecek cevren olması lazım bide sevgili nisanlı vs vs . eger geçmezse bunlar oldugu halde o zaman ciddi sıkıntı var demektir istesen sen o yakısıklı begendgin cocuktan daha iyisi olabilirsin bu senin elinde olan birşey
21 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim varda kız beğenmez diye korkuyorum beni kız benden daha sosyal hiçbir sorunu yok gibi ben sorunluyum .
+1 yılkendini çok yermişsin. isyan etmek olmaz. Senle dalga gecenler emin ol elbet onun karsiligini bulurlar. sen kendinle ilgilen sadece. baskalarina gore degil yasamak istedigin gibi yasa. bu da senin elinde. zorla kendini ne biliyim cabala biseyler yap. en azindan goruyosun, konusuyosun. ya bunlar da olmasaydi? bence bir guzel silkelen ve kendine gel. o kizarma olayi bende de vardi ama kafama cok taktigim icin daha fazla oluyodu. amannn diyeceksin bazi seylere. cunku ne kadar kurcalarsan o kadar derine inersin.
20 Yorumla
+1 yılKoçum ipimden aşağı Kasımpaşa anlayışını belirle. Çok fazla kafaya takıyorsun her şeyi takma. Takma lan etrafındakileri, onlar kim lan. Beğenen beğenir, beğenmeyen gider anlayışına geçiş yap. Sen bir kere fiziksel özelliklerini kafaya takmışın. Burada esas nokta kızlarla ilişki noktasında benim anladığım. Zaten böyle geyiklerin altında hep karı kız işi vardır. Boş ver kas işini falan, istiyorsan gene yaparsın. Ne olacak gidecen koşacan, ağırlık kaldıracan falan filan. Gene git ister ter atarsın, sağlıklı olursun iyi olur. Bu insan denen yaratık düşersen üstüne gelir. Sen kendini adam yerine koymazsan kimse koymaz. Koy bir tarafına rahvan gitsin, sen etrafındakileri gereksiz çok fazla kale alıyorsun. Bu toplumu bu kadar önemsemeyin. İnançlı biriysen Allah'a sorumlusun, sana iyilik edenlere sorumlusun. Bu kadar, gerisini boş geç.
32 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim belki ben abartıyorum bilmiyorum , ben 2 sene bir kızla çıktım ayrıldım geri barıştık şimdi kız çok güzel beni beğenmez diye kafaya taktım bilmiyorum off
- +1 yıl
La olum ne tiptekiler ne kızları götürüyor. Bu iş tiple değil, parayla, çeneyle, itibarla, özgüvenle, etkileyiciliğinle ilgili. Boş geç beğenmezse başkasını bulursun. Kızlar zibilyon tane ya, kafaya takmayın böyle şeyleri. Mecnun olun da kardeş, karşınızdaki Leyla değil. O zaman kendinizi dertlemenize lüzum yok.
Bende 22 yaşındayım kardeşim ! Emin ol sorunların aynısı bendede var ! Aslında haklısın insanda yaşamak isteği bırakmıyor ! Allah a isyanına gelince Allah katında güzellik çirkinlik olmadığından hepimiz onun katında güzeliz ! O insanların yarattığı bir sınıf kafalarında! Ama ölmek istiyorum demene gelirsek hiç kimse senin kadar değerli değil ! cevaba mutlaka geri dönmeni bekliorum !
24 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim haklısın ama hep ezikleniyorum buda benim eve hapis etti resmen herkes tipe önem veriyor gibi geliyor çarşıya bir çıkıyorum adamlar yakışıklı kızlar desen manken gibi . Ben isyan etmek istemiyorum ama oluyor üzülüyorum hep . Gücüme gidiyor yani adamlar tipsiz mal gibi ama dişleri gülüşleri düzgün ben gülmeyi unuttum kaç yıldır doğru düzgün gülemiyorum gülerken ellerim kapatıyorum ağzımı yoksa iğrenç görüntü kaşlar tip boy bunlara napıyım ben isyan etmiyorum fazla ama çok moralim bozk.
Soran+1 yılYozgatta oturuyorum
sen kendını oyle bır ruh halıne sokmussunkı sana senden başkası yardımcı olamaz.yukarıda saydgn seyler halledilemeyecek sorunlar degıl.sen en cok mutsuz eden noktadn basla...yukardan vahıy ınmesını beklersen cok beklersın...kendını duzelttıkcede ozguvenını gelişir...kulaklarım kepçe dıyorsun saçlarını uzat kulaklarını kapatacak sevıyede olsun dışlerım dıosun git ozel bı dıs doktoruna tel taktır ınuda oyle hallet.yuruyusum kotu dıyorsun muhtemelen ozguvensızlıgın yuruyusunede vurmuştur .once sen su ısyan etmeyı bırak Allah yönel ayrıca boyun 1.70 ken bıle kas yapabılırsın ne olmuş...sen her kusururuna ayrı bı bahane bulmuşssun onları düzeltmek yerıne ısyan etmeyı tercıh edıyosun.yanlış...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın evet
+1 yılHeeey sakin ! Hiçbirşeyin kimsenin düşüncelerinin önemi yok. Sen "kendin ol" içten ve samimi. Tek ve en önemli şey bu hayatta. Çok dert ettiğin kusurların için estetik olabilirsin. Bu da seni iyi yapacaktır. Ama öncelikle azla yetinmeyi bilip kendimizi olduğumuz gibi kabul etmeliyiz. Başka güzel yanlarınla ön plana çıkabilirsin. Asla çekinme ve kendini resmen ateşe at. Ortamlara yalnız git. Kuluptür sosyal etkinliktir katıl 1 2 zor gelecek sonrasında yapıyorum diyeceksin. Asla insanların fikirlerini önemseme. İyi de olsan kötü de olsan onlar hep konuşacaktır zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes bok gibi, her insan kusursuz hayat mı yaşıyor sanıyorsun? mühim olan insanların bizi kusurlarımızla kabul edebiliyor olması. senin yaşadıklarını ben de yaşadım yıllarca. ince sesli olmaktan yakınırdım. okula başladığım yıllardan beri ben de ezildim sesim her gün alay konusuydu. her gün başka birinden eziyet görüyordum. şimdi ne oldu biliyormusun. Allah'a sığındım. ettiğim isyanın bir hata olduğunu anladım. karşılığında da Rahman ve rahim olan Allah gözerimi açtı. şimdi ne sesimle yakınıyorum ne de başka birşeyle. şükretmeyi öğrendim. kalbimle Allah'a yöneldim. kendimi olduğum gibi kabullenmeyi başardım ve diğer insanların da aslında benim problem ettiğim onca şeyin umurlarında olmadığını, asıl mevzunun nasıl bir karakterde olduğumun olduğunu anladım.
demem o ki; sana ne ben ne başkası yardım edebilir. senin , benim , bizim tek dostumuz, bize tek yardım edebilecek Allah dır.40 Yorumlacanim arkadasim bu belki allahin bir sinavi sana isyan etme sakin!,senin sadece ozguven sorunun var allah korusun eger garip bir hastaligin olsaydi o zaman ne yapicaktin?su soylediklerin bence cok maddi ve bu dunyaya gore,mevlana gibi sems gibi peigamber gibi dusunmeye calis,ay bilmm suram soyle oram oyle falan cok sacmasapan,onlari duzelte bilirsin eger bu kadar inciniorsan plastik ameliat yapa bilirsin ki bence luzumu yok,seni sevenler seni boyle sevsin,ic guzelligin disa vursun,yine de psikolog la konusmani tavsie ederim :)
00 Yorumla
+1 yılBoy uzatma ameliyatlarini cok arastirmistim. Bir doktorun roportajini okudum. Sadece kisa boylular degil en cok 1 80 ustu gidiyormus basketbolcu olmak icin. Onlarinki sana yetiyor mesela ama onlara yetmiyor iyle dusun. Ben 1 64 boyunda bir bayanim ve kisa boylu erkekler hosuma gidiyor cunku yanlarinda kendimi rahat hissediyorum. Agiz kokusuna gelince o berbat bir sey bir disci sorununu cozer muhtemelen curuk vardir. Terlemeye utanmaya gelince o herkeste bazen oluyor iliskilerin guclendikce cozulur. Kendinle ozguvenli olursan olur. Cok cirkin adamlar ekranlarda hep ozguvenden. Mesela kavak yellerinde efe vardi resmen yamuk cok cirkindi ama oyle bir konusuyorduki cok sempatikti muazzam disleri olan denizden daha cekici geliyordu ben efeyi secerdim.
07 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında 190 filan olsam bazı şeyler düzelecek gibime geliyor bana çok kişi söyledi özgüven problemi var bende.
- +1 yıl
Obendede var boyum 1 64 sanki 1 75 olsam her sey yoluna gircek gibi geliyor. Ve bunun icin cabaliyorumda ilerde kendi patami kazaninca boyuzatma ameliyatini olucam ve 1 76 olacagim en azindan bir sure oyle gezinecegim. Ama herkes fikrimin degisecegini soyluyor. Annemin burnu cok buyuk ameliyat olmak istiyordu babam dediki skin boyle bir sey yapma o zaman sen benim tanidigim kisi olmayacaksin baskasi olcaksin vd annem artik burnu hakkinda denilen her seye gulup geciyor onceden aliniyordu.
- +1 yıl
Belkide tek ihtiyacin olan sey seni sen olarak seven bir karsi cins kan bagi olmayan
Soran+1 yıl2 yıllık bir ilişkim vardı kız çok güzeldi ayrıldık geri bana yalvardı dönmek için şimdi yeni yeni konuşuyoruz bilmiyorum bu kız beni gerçekten seviyor mu güven duygusu yok biraz o canımı sıkıyor ben kendimi normalde beğeniyordum özgüvenle yürüyodum ama böyle bişey olunca özgüven gitti kız beni sevmiyormuş dedim bir an kendime .
- +1 yıl
Ya daha 18 yasindasin sevmezse sevmesin kimse begenmessede begenmesin. Sen her seyi guzellik uzerine kurmussun baksana kizi anlatirken kullandigin ilk sey cok guzel. Sevgi guzellikle olan bir sey degil ki. O sadece etkiler hoslanti yapar ama sevgi huylahislerle olan bir sey. Ayrica bu yasta bu kadar yogun seyler yasayip kafaya takmak bana cok sacma geliyor.
- +1 yıl
Ayrica kiz adriana limaymis gibi davraniyorsun. Cok incelediginde herkeste bir suru kusur var
Soran+1 yılKız benim hayalimdeki eş profiline çok uyduğu için böyle diyorum
Ayda dan isyaaaaaaaaaan
Isyan ederek biyere varamazsin kardeşim
Zevk diye birsey var bana yakisikli hos gelen sana irenc gelir
Yani kisiye gore degisir ve herkesin bir alıcısı vardır
Insanin kendine yaptigi işkenceyi kimse yapamaz derler senin durum da bu iste
Hem gunaha giriyorsun hem kendini daha fazla uzuyosun
Kendinde bir takim degisiklikler yap ne bilim
Hem hi foto atsaydin herkes fikrini verseydi keşke
Boyle boktan seylerle üzmeyin kendinizi yaa yarin hayatta olacagimiz belli degilken değer mi21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir fotoğraf makinem olsaydı sana güzel bir resmimi atardım telefonumda yok .
Neden bu kadar kendinden şikayet ediyorsun hala anlamış degılım.. sen resmen yaratılışına agır kelımer söylüyorsun kımse dört dçrtlük degıl kı olamazkı dışarı da bir çok insan herkez kendınde kusur ararken neyin cabası bu ? bir an önce kendine gel arkadaşlarınla vakıt geçir sadece bunu yapsan herşey yavaşça degişecek emin ol..
41 Yorumlaherkesin kendine göre bir güzelliği vardır isyan etme. bende bazen kendimi çirkin görüyorum ama dışardan beni öyle görmüyorlar bebek gibisin çok tatlısın diyorlar. güzellik göreceli birşeydir birkaç dangalak seni dalgaya aldı diye çirkinsin diye birşey yok. aslında sen kendinde kusur arıyosun yok dişim şöyle kaşlarım böyle yürümem böyle diye. başkalarının seni sevmesini istiyorsan önce sen kendini seveceksin. kusursuz kimse yoktur kendinde kusur arama biraz daha bakımlı ol mesela benim sevgilimde çok yakışıklı değil ( başkasına göre)hatta yanına yakışmıyo diyolar ama benim gözümde çok tatlı..yani bir insan seviyosa her haliyle sever dert etme..
13 Yorumla
Soran+1 yılKendimde hep kusur arıyorum şükretmeyi bilmiyorum evet.
Soran+1 yılFarkındayım ama düzelemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam bana tercüman olmussun kardeş boyum 170 cok zayifim bende aynen oyle takinti oldu yasim 21 ve bende de isyana kayan bir durum olustu sonra da o isyani Allaha degil kizlara yönelttim. Artik sadece kizlardan nefret ediyorum boylece hic birini umursamaz olmayi ogrendim ozelden instagram hesabımı atayim 1 yilla simdikinin arasındaki farki gorebilirsin onlari takmayip nefret etmeyi denerken cool olmayi ogrendim eminim sende yapabilirsin cunku onlar sadece somut şeylerle yasayan varliklar. mesela bir arastirmaya gore kizlarin erkekte ilk baktigi sey ayakkabi. sonra vucut ozelligi yani bu garipsenecek bir sey cok garipler sifreleri coz onlar maddeden medet umarken sen manevi hislerden medet umuyorsun emin ol bize bakmayanlar araba anahtarinin pesinden kosuyor rahatta kal kardesim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazmayacaktım ama yazacağım umarım yararlı olur. Sen kendini beğenmedikten sonra kimsenin seni beğenmesini bekleme. Allah'a şükret. Niye yere bakarak yürüyorsun dimdik yürü, kendine güven. Herkesin farklı yönleri vardır zaten bunlar bizi onlardan ayırır. Sen içine kapanıp evden çıkmazsan herkes benle dalga geçecek diye emin ol kendinde daha fazla kusur bulursun. Çok düşünme seni seven böyle sevsin. Önemli olan insanları kusurlarıyla sevmek değil mi? Ayaklarım yamuk diye dert etme. Hep senden iyilerini düşünme. Ayaklarının olmadığını düşün. O yüzden şimdi Allah'a şükret ve Kur'an oku. Git hayatın tadını çıkar. Seni seven insanlarla vakit geçir. Kendinde diyorsun kalbim mühürlenmiştir diye namaz kıl, Allah'â dua et. Allah'ın yarattığı bir şey kötü olamaz. Fazla düşünme her şey dış görünüş değildir, içini kirletme kalbin temiz olsun. Umarım yazdıklarım yararlı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldişler yapılır kolay kaşarı dert etme bence kepçe erkekler seksi olurmuş geçmeyen ağız kokusunun iç hastalıklarıyle ilgili iltihabi sorunlardan kaynaklanacagını biliyorum bir doktorla görüş derim.spor yap abartmadan..nefes alma teknikleri öğren özgüven ve pozitif enerji verecektir.Ayrıca yat kalk şükret ayakların var..
30 YorumlaKardeş bak ben hep şuna inanırım Allah bizi bitaraftan eksik yarattıysa başka bir taraftan bu eksikliğimizi kapatacak bişeyle yarattı yani sen çirkin olsan bile onu kapatacak şey senin içinde var Aynı şekilde senin nice yakışıklı dediklerininde başka yönden eksiklikleri var sen kendini geliştirirsen kimse senin tipinle ilgilenmez icraatınla ilgilenir.
10 Yorumla
+1 yıldişlerini yaptır tel taktır kendine uğraşacak hobiler bul arkadaş edinmeye başla gerçek dost bul kimse tipini beğenmiyor ama tip değişir ilk bir ortamını değiştir 22 yaşındasın madem estetik filan da olabilirsin ağız kokuları için ilaçlar var doktorlara danış boş boş bekleyip kendine acıyıp durma bu hiçbir işe yaramaz sana verilen bu hayata boşuna sızlanarak geçirme zaten herkes ölüyo ve güzelliğini mal varlığını arkadaşlarını yanında götüremiyorsun ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçek dostlarım var . Dişlerimide bu yaz gözden geçirtcem ortodontri doktoru tel filan takacakmış .
+1 yılKardeş kardeşim bendede bunlar var şimdi sanırım burada kim ne yazsa teselli olmayacaksın bir çok sorunun var benimde tipim yok ve insanlarla konusurken gözlerine hatta suratlarınabakmıslıgım bile yok bunlar içerisinde sosyal bir insan olmak istiyorsan problem var istemiyorsan yok tabi eğer istemiyorsan sana asosyal diyenleri takma onlar cahilligin en derinlerindeler bir kere asosyal degil sosyal fobin var pcde çok takılıyormusun bilmiyorum ama insanlarla utandıgın için görüşmek istemedigindendir bu yüzden sana o antisosyal kelimesini kullanan insanlar gerçekten igreniyorum ha yok ben sosyla olmak istiyorum diyorsan bir yardım almalısın ama gerçekten tip işi zor
00 Yorumla
+1 yılBence hani lisede sorun başladı diyorsunuz ya bence ergenlik döneminde bir tramva geçirmişsiniz.Aileniz ya da o zamanlar arkadaşlarınız ya da okuldaki bir hocanız size bir şey mi yaptı.Yani o gün bir şeyler oldu ve siz içinize attınız ve bu zamana kadar getirdiniz.Sİzin böyle olmanız geçmişte yaşadığınız pskolojik bir olay sonucu oldu büyük ihtimalle.Hiç bir psikologa gittiniz mi.Bence gidin.Bundada utanılcak bir şey yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılTravma filan yok bende biliyorum bu sosyal fobi asosyallik bunlara sebep olan şeyleri ama öyle bişey
Rabbimin yarattıgı herşey güzeldir ayaklarım yamuk diyorsun ayakları olmayan insanlar var tekerlekli sandelyeye mahkumlar haline şükret senden ne kadar kötüleri var gözü görmeyen konuşamaıyom sen Allahın bir lütfusun
30 YorumlaDalga geçen kim varsa sil hayatından. Yeni arkadaşlar edin. iyi bir arkadaş dost ol. iyi niyetli olduğun için sevsinler seni, kalbin temiz olduğu için. fiziksel görünüşle sevecek olanlar hep acı çekerler. dış görünüşe itibar edenlerden uzak durmaya çalış.
10 Yorumlaaynı soruyu geçen gün oğlum sordu keşke dişlerim daha iyi olsaydı kilo sorunum olmasaydı,bende ona youtube bir kaç video gösterdim ondan sonra ALLAHIM sana şükürler olsun bu haldeyim diye.oğlum 8 yaşında sen 22 etrafında binlerce insanda kat be kat daha iyisindir dişlerin kötüyse dişciye git ayaklarında sorun varsa fizik tedaviye ama önce ALLAH a uğra
11 Yorumla
+1 yılKimse kendi vücudunu kendi anne babasını doğduğu yeri adını soyadını kendisi seçmiyo.Ama bazıları şanslı doğuyo bazıları şanssız. Bence herkesin kötü yönleri olduğu gibi iyi en az bir özelliği vardır bardağın yarısı dolu hesabı. Keşfetmelisin onu seni en iyi sen tanırsın ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende insan içinde duramıyorum. ve çok takıntılı biriyim ve çok sinirliyim doktora gittik antidepresan kullanıyorum şuan yavaş yavaş kendimi iyi hissetmeye başladım herşey kötü gidiyordu sürekli mutsuzdum şimdi daha iyiyim eskiye göre sende gitmelisin bir psikiyatriye
13 Yorumla
Soran+1 yılGittimde ilaç yazdı kullanmadım biliyorum ki aptal edecek o ilaç . Çözüm ilaçta değil gibi.
Cevap sahibi+1 yılyo aptal etmedi beni sadece bu tür şeylerin önemli olmadığını anlıyorsun
- +1 yıl
İlacın adını öğrenebilir miyim
+1 yılÖncelikle şunu söylemek istiyorum bence görüntünle ilgili seni mutlu edecek ne varsa hepsini yap ameliyat gerekirse ameliyat ol kendine güven ve başkalarının düşüncelerini umursamaz davran tabiki birde bizleri yaratan Allaha şükretki daha iyisini versin inanirsan başaramayacagin hicbirsey yok
00 Yorumla
+1 yıldostum ALLAHA sığın kalbin vesvese ile dolmadan şükür et eli kolu bacağı olmayan parklarda yatanları düşün dişlerin dişçi ile çözülebilecek sorunlar benden sana tavsiye altındakilere bak ve en kısa zamanda psikoloğa görün saygılar
40 Yorumla
+1 yılbak sana bir örnek vereyim herşey tip degildir... mesela benim okulum da bir çocuk var herkes burnu ile dalga geçer laz burnu diye ama karizması var cool birisi diger sümük gibi yapışanlardan degil adamın hası resmen herşey tip felan degildir bu hayatta ve ben dahil sınıftaki kızlar çocuga hasta karizması var abi yaaaa :)
07 Yorumla- +1 yıl
evet aydın da yaşıyorum.
- +1 yıl
istiyorsan kimlik no. yuda vereyim adresimi vereyim alla alla ben seni tanımıyorum kardeş.
- +1 yıl
üni. ögrencisi degilim.
+1 yılHerkesin bir derdi var durur içerisinde şarkısı özetliyor aslında hayatı.Sanma kimsenin derdi yok,herkesin derdi vardır,ama yaşıyorlar senin tek derdin çok abartıyor olman.Çirkin olabilirsin kısa olabilirsin.Bunlara üzülme demiyorum ama sürekli ahlanıp vahlanmak bunları değiştirmez.Elinden geldiğince geliştirmeye çalış kendini.
01 Yorumla- +1 yıl
Ekle beni konuşalım kardeşim.
+1 yılsen vucutunu bırak allah seni öyle yaratmış ( ya da bişeyler denemiş dfafdsfas) sen kesinlikle zekanı ahlakını ve kültürünü geliştir inan gün gelecek insanların fiziğinden çok kafa yapına ve parana önem verdiğini anlıyacaksın..
10 Yorumla
+1 yılAyaklarında bir sorun mu var?
Dişlerin yamuk mu?
Ağız kokun mu var?
Psikolojik sorunlar altında mısın?
Bunların tedavisi zaten var.
Doktorlara görün kendini baştan yarat kendine güven ve başar.
Dünya'da tek derdi olan insanoğlu sen değilsin dostum.
Şansımız yokmuş demek ki.00 Yorumla
+1 yılsen önce kendi istediğin gibi ol birisini örnek al beğendiğin bir tip onun gibi olmaya çalış bu seni mutlu edecektir büyük ihtimal saçın giyimin örnek almalısın bence en önemli şeyler saç ve giyim tarzıı
01 Yorumla
Soran+1 yılKafamda biri var o kişiye hafif benziyorum onun gibi olmak için çok şey verebilirim yani dur bakalım para biriktiriyorum onun gibi giyinecem , adamın kaşları gibi yaptırdım kaşlarımı aldım benzedim daha çok , bide saçlarını yaparsam gerçekten benzeyeceğime inanıyorum . Herkes sen ona benzemiyorsan dese bile ben benzetiyorum azda olsa . O yönde bişeyler yapıcam adamın boyu 190 bide özentilik oldu bende.
+1 yılHastanelerdeki, psikolojik danışmanlarla görüşmüş müydün?
Bunun dışında, kendine hoş bir tarz oluşturduğunda ve seni beğenen birileri çıktığı zaman sanırım kendini daha iyi hissedeceksin.07 Yorumla- +1 yıl
Hoş bir müzik dinle, kaliteli bir film seyret iyi gelebilir.
Ayrıca, neden cevabımdaki soruya cevap vermedin?
Soran+1 yılPdr okumuş birisiyle görüştüm pek faydası olmadı , hastaneye gittim psikiyatr mı ne anlattım derdimi bana ilaç yazdı gönderdi bende kullanmadım o ilacı salak ettiğini söylüyor herkes kendine zarar boşuna kullanma dediler bende kullanmam zaten . Öyle işte
- +1 yıl
İsin uzmanina guvenmemen cok ilginc.
Soran+1 yılSalak salak kişiler ben onlardan daha akıllıyım
- +1 yıl
Onu bilemem ama adamlar yillarini vermisler sonucta...
Soran+1 yılYok çözüm olmuyorlar
Allah kimseyi mal etmesin yerinde olsaydım kendimi köprüden atardım kızlar karşısında sen ne kadar korkuyorsan emin ol onalrda o kadar korkuyor kızlara gül dokunmaktan korkma emin ol hiçbirşey olmaz
00 Yorumlabence böyle düşünmen çok büyük hata ! hata senin fiziksel özelliklerinde değil düşünce yapında.. herkez muhteşem olamaz en güzellerin ya da yakışıklıların bile hayalleri vardır hayallerini öldürme !
21 Yorumla
Soran+1 yılHayalim çok fazla :) polis olmayı istiyorum 3 kere girdim hep elendim torpil yok.
+1 yılBenim de aynı sıkıntım vardı pampa elynza(oleinzapin) verdi doktor Antinöroleptik Bi ilaç. 1hafta içinde dünya umurumda değil :) sen de Bi doktara git. Bn ki depresyondayken yediğimi kusan günlerce uykusuz geçiren biriydim
10 Yorumla- Sağlık konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılat kendini ol zaman yüksek bir yerden neden allah alsınki senin canını.ya kendinle bağlan hayata ya da bağlanma bırak kendini boşluğa.
04 Yorumla
Soran+1 yılRezil b.ktan bir hayatım var atlamayıda beceremem ben
- +1 yıl
o zaman as kendini çünkü tek mantık var ya aşağı ya da yukarı.atlıyamıyorsan yukarı olsun işte asıverde kendini bitsin bu sıkıntı.
Soran+1 yılKendimi öldürmekten ziyade ölümün beni bulması lazım yani kendi canımı kendim almayacağım Allah alsa olup bitse tamam . Günaha girecez şimdi durduk yere bide korkuyorum canım acır mı eder mi :D Bilmiyorum off.
- +1 yıl
+1 yılNeden tipim yok, neden boyum uzun değil, diyeceğine Allah ' a şükür elim ayağım tutuyo desen biraz, kendini sevdiğin şeylere yönelt biraz
60 Yorumla
+1 yıldurumun iç açıcı olmasa da şükret kardeşim sınav dünyası kim olarak yaratıldıysak oyuz zor bir durum ama elden bişey gelmez sabret.
00 YorumlaSağlık konusunda 490 cevap paylaştı. Özelden yazarsan sana bir kaç bişey söylemek isterim dostum
04 Yorumla
Soran+1 yılBurdan söylesene
Soran+1 yılEklenmiyosun k,i
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen guzel oldugum halde senin gibiyim hersey guzellik degil ozguven lazim sanada bikere 170 kisa saylmaz senin boyunda bir arkadasim var vucut yapio cokta yakisiyo dislerinide tel taktirablrsn
10 Yorumlaherkesin yaşamaya hakkı var ama bazılarının yaşatmaya hakkı yok..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke yanında olsam lan* sıktıgım kendıne gel dıyıp sağlam bır kafa atardım
10 YorumlaSağlık konusunda 399 cevap paylaştı. Sen kendini sevmessen kimse seni sevmezki arkadaşım etrafındakiler çokmu iyiler
00 Yorumla
+1 yıllink
al işte ben artık ne diyim yahu =D05 Yorumla- +1 yıl
İi de hacı adam o zaman da yakışıklıymış
- +1 yıl
la tipi görmüyon mu kaşlar bağısızlığını ilan etmiş saçlar o biçim kulaklar kepçe adamın şimdiki hali maşallah dalyan gibi evrime inanmak gerek
- +1 yıl
Hacı valla bence gayet yakışıklı. Niye kaşlarına laf atıyon benim kaşlar da aynısı*:) kızlara sor istersen
- +1 yıl
Aga senin kaşlar bisey demiyom ki yani adamin o halden bu hale gelmesi seninde yapabilecegin bisey :) sor abi kızlara :))
- +1 yıl
Adamın önceki hali bnce ortalamının biraz üstünde sayılabilir geniş çene ztn yakışıklılık alameti çok araştırdım. Yüz de fena değil bnce zevk bu tartışılmaz ama eski hali çok kötüden çok iyiye geçen Bi evrim değil bnce gende Bi kızlara sor :)
+1 yılSeni seven öyle sevsin. Ben nasıl angelina jolie değilsem sende brad pitt değilsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum bence en iyi cevap bu ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılO değilde hep merak etmişimdir sen de bana yardımcı olmak ister misin? Günün sorusu nasıl yapılıyor? Bende yapıcaktım yapamadım
12 Yorumla- +1 yıl
:)) güldüm yahh
Cevap sahibi+1 yılYa ciddiyim ama ben. Biri tarif etsin. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim her şeyine her haline şükür ediceksin, bak insanlar yüz nakli oluyolar, doğuştan fizyolajik sorunları olanlar, engelli olanlar vs. var. Her şeyin için yediğin ekmek için her şey için şükret.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyun normal, sen spor yapmaya başla o yürüyüş bozuklukların geçer hem de mutluluk hormonu salgılarsın. Dişler de yapıldı mı senden iyisi yok.
09 Yorumla
Soran+1 yılKaşlarda sarkma var sürekli birisiyle konuşurken filan kaldırıyorum indirince çok tipsiz oluyorum . Dişleri inşallah bu yaz yaptırcam özel bir hastanede . Spor yapıyorum zaten böyle kas yapma işini abartmıyorum boy 1.71 filan ben pek ağırlık vermiyorum boyum 1.90 filan olsaydı çoğu sorunumu çözmüştüm çünkü ben önceden böyle değildim küçükken özgüvenli her kızı tavlayan biriydim şimdi bişeyler oldu .
Cevap sahibi+1 yılO boydaki erkekleri severim, tatlı olurlar. Kaşlarını kaldırma alnında kırışıklık yaparsın, belki birkaç cımbız darbesi ile kalkık gösterebilirsin, berberler bile yapıyo artık onu. Boyun 190 olsaydı emin ol bir şey değişmeyecekti. Kas yapsan biraz belki hoş durabilir.
Soran+1 yılKaşlarımı alıyorum :) serbest bırakınca gözlerimde değişik bir ifade oluyor alıştım kaldırıp konuşmaya . Giyimimi düzelirsem biraz daha vücuta ağırlık verirsem heralde daha iyi olacak
Cevap sahibi+1 yılAynen, kıyafet çok önemli. Vucutta da kas oldu mu kim tutar seni.
Ama kaşlarını kaldırma lütfen, bir de kırışıklıklarınla uğraşma. Kolay gelsin.
Soran+1 yılKaşlarımı alıyorum gerçekten göz çevrem çok etkileyici duruyor kaplan gibi bakıyorum . Göğüs kasım çok fazla tshirt giyince yanlardan filan çok güzel duruyor
Cevap sahibi+1 yılEe sorun ne? :D
Soran+1 yılSorun boy kaşlarım sarkıyor onuda kaldırıyorum konuşurken tamam dişler kötü onlarıda yaptırcam
Cevap sahibi+1 yılKaşların sarksa da kaplan gözlerin var, boyun 170 olsa da göğüs kasların yeter. :D Diğerleri de yapılcak. Bitti gitti
Soran+1 yılTamam :D
benimde yaşım 27 senden farkım yok bende actım böyle konu ama tutmadı seninkini takip ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBen özellikle 15 tatile denk gelsin diye kaç gün önceden düşünüp yazdım bunları :) xper kastım o kadar.
+1 yılsaçma sapan konuşma*et gitsinler türk kızlarına yüz vermeye gelmez ne kadar peşinde koşarsan o kadar kendilerini bir halt zannederler
10 Yorumla
+1 yılSen sana göre neysen osun , kendini bu kadar aşağılama , elsiz kolsuz doğanlar , sakatlar var. Haline şükretmelisin.
00 Yorumlab, kaç soru sormak istiyorumda cevap verirsen sevinirim
okulda hep dalgamı geçiyolar03 Yorumla
Soran+1 yılSınıftaki kızlar hep .
Soran+1 yılUtangaçlığım filan
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası