Kendimi beğenmiyorum...Benim yaşamaya hakkım yok öyle değil mi ?

Arkadaşlar şimdi benim sorunum liseye geçmemle birlikte artarak günümüze kadar geldi . Sorunum şunlar ciddi anlamda sosyal fobi özgüven eksikliği utangaçlık çekingenlik . Rezil olacağımı sezdiğim an ateş basıyor, terliyorum, kızarıyorum kulaklarım yanıyor. Biliyorum bu sorunlar çok kişide var . Ben tek başıma bir şey de yapamıyorum takıntılı birisiyim fazlasıyla. Kendimi beğenmiyorum kaşlarımda sarkma var, kulaklarım kepçe gibi , dişler desen üstten filan çıkmış diş üstüne diş yani anlayacağınız ondan sonra dişlerim bakımlı olmasına rağmen sürekli fırçalayıp etmeme rağmen ağız kokusu var geçmiyor oda yıllardır var .Ayaklarıma gelirsek yamuk oda ne güzel öyle değil mi?

Tipimi de beğenmiyorum, insanların yüzüne bakamıyorum yere bakıyorum hep gözümü kaçırıyorum. Berbat bir haldeyim herkes evrim geçiriyor çağ atlıyor ben geriye gidiyorum liseye geçtim sorunlarım başladı ve devam ediyor. Her gün yepyeni aklımın ucundan geçmeyecek sorunlarla karşılaşıyorum. Benim herşeyim sorunlu. Herkes tarafından dalgaya alınıyorum ölmeyi istiyorum yani b.k gibi bir hayat yaşıyorum. Depresyondayım bunu da belirtiyim.

Boyum 1.70 diyorum ki 1.85 filan olsam kas yaparım güvenim gelir kendime filan yok ordan da eksi. Gülüşüm de berbat. Kısaca her şeyimle sorunlu bir insanım nefret ediyorum kendimden isyan ediyorum Allah neden böyle yarattı diye sorguluyorum hep. Kalbim mühürlenmiştir kesin benim ne namaz kılıyorum ne şükrediyorum ne bir şey yapıyorum . Yaşım 22
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes asosyal olmamla dalga geçiyor zevk ediyolar beni . Artık bıktım yaşamaktan
Güncellemeler
+1 yıl
Allah keşke canımı alsa ya da bir işaret yollasa bana çünkü kendimden iğreniyorum ve insanların dalga geçmesi , ağızlarına laf olmam çok zoruma gidiyor sabrediyorum ama isyan ediyorum Allaha herkes kızıyor yapma etme diyor ama oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ayaklarim yamuk gibi mal gibi yürüyorum ordada sıkıntı var off.
Kendimi beğenmiyorum...Benim yaşamaya hakkım yok öyle değil mi ?