Evsizlerin yüzde 90 ı erkek, ağır ve riskli işlerde çalışanların yüzde 90 ı erkek, sünnet olanlar erkekler (hiçbir faydası olmayan bir erkek istismarıdır), zorunlu askerlik yapanlar erkekler, "kadın beyanı esastır" gibi erkek düşmanı yasaların kaldırılması gerekiyor (ki bu erkek düşmanı uygulamayı savunanlar da feministler, onların yüzünden çıktı bu), her gün yüzlerce erkek eşlerinden şiddet görüyor. Google a erkeğe şiddet yazın tonlarca haber çıkıyor, tabi feminist ana akım medyalar paylaşmaz bunları. Erkekler ayrımcılığa uğruyor, nafaka ödüyor (süresiz nafakayı savunan da feministler), şiddet görüyor, tacize ve tecavüze uğruyor, ufacık erkek çocukları yetişkin kadınların istismarına uğruyor (bkz kadın öğretmen ve erkek öğrenci vakaları), erkeklere sahte taciz ve sahte tecavüz suçlaması yapılıyor, masum erkekler hapse atılıyor, hadım işkenceleri görüyor, hadım işkenceleri sadece erkeklere yönelik yapılıyor (ki bunu savunup çıkartan da feministlerdir).
Feministler ne zaman bunlarla mücadele için eylem yapmış, hiçbir zaman. O zaman feminizm şudur, feminizm budur, feminizm kadın-erkek eşitliğidir, feminizm herkes için var gibi yalanlarla insan aklına hakaret etmeyeceksiniz. Erkeklerin çektiği bütün sıkıntıların sorumlusu feministlerdir, tüm erkek düşmanı kanunların, uygulamaların sorumlusu feministlerdir.
Feminizm cinsiyetçi faşizmdir. Yalan, manipülayon, anlamından manasından saptırma gibi sürekli taktik ve stratejiler kullanırlar bu erkek düşmanlıklarını devam etmek için. Feminizm sadece erkeklerin değil, kadınların da bir sorunudur. Bu faşist ideoloji insanlığa ve topluma zarar veriyor.
Feminizm eğer eşitlikse (ki öyle değil) neden erkek hakları için eylem yapmıyorlar? Erkek haklarını savunmuyorlar?
Feministlik bize uygun bir kavram değil bence bu yüzden ne yapacaklarını şaşırıyorlar kendi savundukları fikirler birbiriyle çatışıyor eşitlik her yerde eşitliktir kafalarına göre çarpıtıyorlar bence
7
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğru diyorsun. O yüzden eşitliğe evet, feminizme hayır diyorum. Değerli yorumun için teşekkürler.
bu anlattiklarinin tum sebebi yine erkek ve kadin arasinda esitsizlik. aslinda feminizmin olmamasi sadece kadinlari degil bilakis erkekleri etkiliyor. kadinlar toplumdan o kadar atilmis , cemberlerin o kadar gerisine otesine surulmus ki herhangi bir alanda one cikma sanslari yok edilmis. orada burada yuzde doksan erkek calismasinin sebebi kadinlarin yetersizligi degil ataerkil duzendir. feminizm kadin erkek aynidir demiyor dikkat cekmek isterim , feminizmin tek amaci kadin ve erkeklerin esit sosyal , ekonomik haklara sahip olmasini saglamaktir. feminizm ne kadinlari ilah ne de erkekleri yerlerde paspas yapar. basit , anlasilmasi cok kolay bakin. esit sosyal ve ekonomik haklar. bu kadar, ne azı ne fazlası. birkac canımsın ben feministim diyip erkekleri gebertmek gibi bir projeye atilmissa , o tur soylemlerde bulunmussa bunu nasil feminizme mal edebiliriz. ekledigin resim ornegin , duhhhhh?
Kadinlar sünnet olmuyor 😨😨😨 Dünyaya kadin larin hükmetmesini isterdim
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Feminizm eğer eşitlikse (ki öyle değil) neden erkek hakları için eylem yapmıyorlar? Erkek haklarını savunmuyorlar?