Ben dinledim ogün rukyeyi aslında o gün çok yorulmuştum gözleri kapalı dinledim çok rahatlattı beni hafif sol bacağımda uyuşma oldu oda bende skolyozum var yorulunca uyuşma oluyor neyse bunu dedim hastalımı demedim bana dediki Musalllat ve ve nazar var bende ona şöyle cevap verdim
Namaz kılana cidden musallat olur mu bizim evde sürekli kuranlar okunur namaz kılınır bana bunun hocalığı saçma geldi sizce?
Sürmeli Hocayı tanıyan var mı Rukye ayetleri ile tedavi ediyor?
Üç harflinin Musallat olduğu İnsan namaz kılabilir oruç tutabilir kuran okuyabilir ama okutmazlar yani canın Çok ister niyet edersin olmaz yani bir yandan cayarsın şeytan kanına girer miden agrir sırtın agrir basin ağrır kalbin sıkışır her hocaya sakon güvenme musallati alıyorum ayağona yatıp daha çok salarlar bilinen bir hocaysa düzelirsin anca bide muskanin icinde ne dualari var oda önemli
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
BAK kuzum muskada enam suresi bakara suresi cin suresi Vardı bir sürrğ ben salih memiş oğluna gittim takıntım evham vardı panik atak geçti ama bu salak hocaya gıcık oldum namaz kılarkende çok haz alıyorum ezan okunsada kılsaö diyorum bide ben fal olayını bıraktıktan sonra bana bir vesvese geldi tövbe edip Allaha yöneldim sonra işde idrak ettim tedavi olmak istyrm die musallat olsa buna izin vermezdi demi
Mesala kapandım ben canım zikir çekiyorum , rabıta yapıyorum evt geçmişten gelen bir etki vardı ama oda bende sinirlerimi yıpratmışlar paikolojik baskı yaptılar bana o yüzde muska takıyorum ama Allahın ayetlerine inandım için takıyorum
En İyi Cevaplar