Bir arkadaşım benim falıma baktı biliyorum bazılarınız inanmıyor saygı duyuyorum ama öyle yalandam fal bakan birisi değil onun cinleri var dediği her şey çıkıyor dediği şeyler çıkıyor ve dediği şeyler çok etkiledi beni bunun için tanıdığınız güzel para alsa da olur ama cidden ALLAH rızası için namazında herşeyi menfaat değilde yalnızca ALLAH için yapan tanıdığınız bir hoca varsa Sakarya’da lütfen bana söyleyin….
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
paraya gerek yok bedavaya yardımcı oluruz bu işler Allah rızası için olur parayla olmaz
Yardımcı olabilir misiniz bana da
size nasıl ulaşabiliriz?
Hocayı bilmem ama herkese bakıyormu bu arkadaşın merak ettim
Hangi arkadaşkm
Fal bakan arkadaşın onu soruyorum
Herkese bakar ama en son eşiyle kötü bir dönemden geçmişti eşinden şikayetçi olmuş o fal bakma işini parayla yapmıyor sevdiği insanlar için yapıyor ve inan bana dediği her bir kelimesi doğru ve ilerleyen zamanlarda çıkıyor o yönden ona çok güveniyorum
Kaç para istiyorsa veriyim sıkıntı degil yeterki baksın güvenilir birine ihtiyacım var benim şüpelendigüm şeyler var büyü gibi
Sen istersen bana instagramdan yaz istersen kendi hesabından yaz en son kötüydü ama kızın durumu para almaz o bu işi yapmıyor ama sevdiği insanlar için ara sıra oturutr bakar
Takip ettim seni kabul edersen istagram hesabını ordan atarsın
sen ileri derece düşük iq musun. ne hocası ya. büyü bozmak hoca ne alaka. aşırı inanıyorsan bile büyücü bul bari
Lan hadi ordan git * belanı senin * ne anlatıyon * kodumun uygulamasında bari birinin yardımı olur biri akıl verir diye yazdım bana kalkmışsın kendi ismin bile yok * * konuşuyorsun
Sür benim sabrımı sınama
umarım zükmezler seni. kolay gelsin kaba insan
Ya bana insan gibi gelip dersin ki bak böyle böyle bence saçma bu muhabbet diye akıl verirsin bende sana son derece saygılı yaklaşırım bana kalkıp aşşalayıcı tavır sergileyip sinirimi bozuyorsun herkesin inancı da dini de kendine kardeşim bu kadar yargıcı olmayı insanların sizi alakadar etmeyecek şeylerini eleştirip durmayın ya
din ne alaka ya. hoca büyü bozar diye bişi yok iyimisin sen. madem durum bu bari büyücüye git
Banada yardımcı olurmusun
@Canankty anlamadım
Yav arkadaş kanmayın şöyle şeylere dini kullanıp insanları kandırıyorlar
Ya haklısın da
Bak olayları bi anlatsam mantıklı gelecek
Dinleyim sana kendini iyi hissettirecekse
var mı öyle birisi buldun mu acaba banada yardimci olurmusun
Ne büyüsü ya neden sana yapmışlar
Ben bana yapıldı demedim ki
Öyle bişey yok saçmalamayın ya
Ne yok?
Büyü yok