AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Din düşmanlığı yapan birisin sen seninle gibilerle tartışmaya gerek yok ülkede senin gibiler yüzünden savas cıkar anaca
Ayır bu cemat Atatürkcü bir tarikat
Ayırca kendin cokmu medenisin gelmiş laf ediyorsun mileti dine göre yargılayıp ayırımcılık yapan bir kişin sen o en iyi medeniyet cumhuriyetcilk cemaatidir diyor sen kişilerin giyimine göre dinine göre mileti yargılıyorsun
La bir yürü git, eksik eksik okuyup yorum yapıyorsun. Seni rezil ettim, buraya da yorumu atıp rezil edeceğim. Bekle de gör
Sana aynen, böyle cevap yazmışım. Chp iktidara gelirse ; B aş örtüsü yasağı gelmez , kuranı istediği gibi zaten okuyorsun ve ezan Türkçe olmaz. Ancak ezanın Türkçe olmamasına bir Türk düşmanı ister demişim ki gayet mantıklı. Millet dediğin ise, laik cumhuriyeti yıkıp ülkeyi bölmek isteyen hainler. Bu ülkenin birlik beraberliğini savunacak olan, biz Atatürkçüyüz ve millet biziz.
Kaldı ki baş ördü yasağını, Sen açmışsın. Be ise yanlış bilinen doğruya değinmişim. Demişim ki ; haklı askeri ve hükumet iş birliği sonucunda alınan 28 Şubat kararları öncesi , ülkede şeriat için sokaklarda türbanlılar ve eşleri eylem yapıyordu demişim. Bu dönemde çok fazla laik aydın ve gazeteci de katledildi. Madımakı, bunlar yaktı. Nice hakim ve savcıları da bunlar hakkında soruşturma açtılar diye katlettiler. Devlet bakanını bile katlettiler bunlar !! Şeriat isteyenleri eleştirdi diye. Bunların hepsi oldu. Yani ap açık silahla laik cumhuriyeti 1990 larda yıkmak istedi şeriatçilar. Türban yasağı, bunun tepkisi idi. Yani şeriatçılar, neden oldu.
Sen gidip sadece devletin normal yerlerinde basörtü calıstıracağız demedinmi
Gidip her basörtülü serihat istiyor demdinmi 6 ay askerlik yapmanın devlet yarar olduğunu söyleyen adamısın her vatandaş görevi olan vergi vermekle senden daha fazla ise yarıyorum demedinmi biz basa gelince hepinizin malını mülkünü alacağız size zulüm edeceğiz demedinmi sonrada suğanda hepimiz noramal vatandaş daha zamanı var demdinmi
Şeriatı getirmek isterseniz, asacağız dedim. Bu da bir bölücülük olup pkkadan farkı yoktur. Bunu, sürekli de izah ettim ama sen malsın ve anlamıyorsun. Bir başörtülü şeriat isteyip ülkeye yıkıcı eylemler yapmadığı sürece, kimse örtüye karışamaz dedim ya. Siz şeriat getireceksiniz ve biz de sessiz kalacaz öyle mi? Bu vatana ihanettir ve asla sessiz kalınamaz
O sorunun, linkini buraya atta. Neler yazışmışız, herkes görsün. Ben , bulamadım
Tekrar diyorum, şu an şeriat düzeni olsa biz laiklik istesek ; hepimizi katletmiştiniz. Osmanlı, az alevi katletmeye bu yüzden. Hal böyler olunca , bizim şeriata izin vermememiz çok normal ve iç savaş nedeni değildir. İç savaş nedeni, senin gibilerin şeriatı getirmek istemesidir. Tekrar diyorum şeriat istemediği sürece, hiç bir Müslümanlarının sorunumuz yok. 28 Şubat dönemi öncesi refah partililer her yerde , laik cumhuriyeti yıkacaz dedi yav. Pkkayî yok eden TSK , Engel olmayıp da ne yapacaktı? İç savaşı mı bekleyecektik
. Bak git işine..
Bu vatanı, yerde bulmadık biz..
Yorumları, düzenli okumana rağmen ; hala benimle tartışıyorsan demek ki şeriat istiyorsun demektir.
https://youtu.be/DVTCRVDl_DU?si=4rwCoP1wmSuTwGHK
28 Şubat dönemi ile ilgili en detaylı belgesel. Refah partililerin, iç savaş çıkarmak için; halkı nasıl galeyana getirdiklerine dair videolar da var. Yani baş örtünün kamusal alanlara geçici olarak girmemesi, sizin tahrikleriniz yüzünden. Ancak bu sorun, çözülüyordu. Görüşmeler oluyordu , bunlar da belgeselde yer almış. Ama refah partililer , cumhuriyete saldırmaya devam edince ; süreci baltalamış oldular. Çünkü daha fazla, taviz istediler. Bu videonun hepsini, boş vaktin oldukça dinle. Bir tane delilsiz bir şey yok. Benim tepkim, bunlara. Yoksa ülkede iç savaş çıkarmayan Müslümana, hiç bir şey olmadı. Zira ülkücüler de müslüman ama 28 Şubat döneminde hapse girmedi. Yani geç bu ayakları
Baş örtü yasağını, biraz daha detaylı araştırdım. 12 Eylül 1980 askeri darbesiyle geliyor. Darbeden önce şeriatçıların, neler yaptığını da anlatayım ki bu olaya da şeriatçıların neden olduğunu anla. Maraş katliamını bilir misin? Şeriatçılar, alevilerin karnını yarıp çocuklarını çıkarmış ve kadınlar ortadan ikiye bölünmüş. Bunların hepsinin, delili var. Türbanlı kadınlar da bu şeriatçı canilerin, kadın koluydu. Bu yüzden, yasak gelmiş. Yoksa , durduk yere getirmemişler. 1997 de bu yasak hafifletilmeye çalışılmış ve refah partisi her yerde şeriat getirecez deyince; askıya alınmış. Bir taraftan Atatürkçüler de şeriat karşıtı eylemlere karşı sokağa çıkmış. Yani ordu müdahale etmeseydi, iç savaş demekti. Hep şeriatçılar kaşınmış. Kaşınmasaydı, bunlar olmayacaktı demek. Şimdi baş örtüsü yasağı yok, CHP nin müttfeikleri içinde de baş örtülüler vardı. Bizzat iyi parti, gelecek ve deva. Yani kimsenin, bu yasağı getirme fikri yok. Ancak yine şeriatı getirip laikleri katletmeye kalkarsanız, öyle müdahale gelir diye yazmışım. Ne yani ülkede iç savaş çıkarıp bizi keseceksiniz ve bizde sessiz mi duracaz? Barış içinde yaşarsak, sorun yok demişim. Tüm yorumlarım duruyor..
12 Eylüle giden süreç olan Maraş katliamını oku bakalım bu linkten. Oku da şeriatçıların zülmlerini gör. Ben hiç bir laikin, şeriatçılara bu zülmü yaptığını okumadım.
tr.wikipedia.org/wiki/Mara%C5%9F_Katliam%C4%B1
Ne yazdığını hatırlamıyorsun bana cevap veriyorsun bu vatanı yerden bulamadım ama mu ülkenin insanına bunları söyle biliyorsun burada tartışan ben değilim sen ve senin pis zihniyetin senin dediğin iç savas cıkarır ülkede farkında değilsin baya komiksin beyinin yıkanmış senin senin derdin sadece ülkede savas cıkarmak sen istiyorsunki Müslümanlar köle olarak yasasın sena kalsa doğu ölmeli cin haklı
Bir yürü git şerefsiz, burada yazılanların aynısı yazdım. Ama senin beynin, farklı yorumluyor. Çünkü Atatürk Türk düşmanı şeriat isteyen bir hainsin. Çin haklı felan değil. Çünkü o topraklar, Uyguların idi. Uygurları, yok edemez. Uygurlar'da herkes şeriatçı. Bu yüzden, iç savaş da çıkamaz. Ama Türkiye'de herkes şeriatçı değil. Halkın yarısı istiyor ve geri kalan yarısı da istemiyor. Bu ülkede şeriat istersen, ülkeyi çıkılmaz iç savaşa sürüklersin. Türkiyenin iyice zayıfladığını gören Amerika 'da yunanları ve pkkalıları kullanıp ülkemizi paramparça eder. Ama bunları bilmeden gelmiş, şeriat isteyen REFAH partisini savunuyorsun bana. Sonra da ben şeriat istemedim diyorsun. Bak git işine be.. Beyinsiz.. Ancak vakit israfısın.
Gir bak yorumlara. Her şeyden önce baş örtülülere karışan TSK yı hedef alarak başlamışsın. Ben de buna refah partisinin neden olduğunu ispatlayınca ve refah partisi gibi cumhuriyeti yıkıcı söylemlerde bulunulmadıkça ; baş örtüsüne kimse bir şey diyemez yazmışım. Ama sen şeriat istediğim için, sanki baş örtüsünü tekrar yasaklayacamışız gibi saçma sapan yorumlar yazmışsın. Sonra da ben şeriat istemiyorum demişsin. Tam bir özürlünün, erkeksen soru linkini buraya atarsın ve millet de yorumları görür
.
Soruyu bulamadıysan nasıl aynısını yazıyorsun serefsiz küm olduğu beli ikide bir devletin kritik noktalarında kaplıları calıstırmayacağız salık tedav göre bilirler kamuda asırıcılığa karsıyım diyen sendin soruma atlayanda sendin iki de bir cıkıp türk değilsin hudapar vatan haini ilan eden sendin tehdit eder bir şeklide seni buldum diyende sendin
Tabi tabi kamuda basörtü karsı olanda sensin
Çünkü yazdığımın aynısını, bir yere kopyaladım da ondan. Türbanlılar hakkında, araştırma yapacaz dedim. Eğer dini cemaatlere bağlantısı varsa, tabi ki almayacaz. Başı açık pkkalıyı nasıl almıyorsak Atatürk düşmanı türbanlıları da almayacaz ki Atatürke düşmanlık eden çok türbanlı tanıdım. Ama seveni de tanıdım. Atatürke düşmanlık ettiğine dair bir şey bulamazsak, alacaz demişim ki soruyu da silmişsin. Bu yüzden, bulunmuyor. Şimdi farkettim. ..
Ama sen bunları nerenle okuduğun belli olmadan; hala bizi iç savaş çıkarmakla suçluyorsun. Ama tarihi belgelere bakıyoruz, asıl hep şeriatçılar ülkeyi iç savaşa sürüklemiş. Şeriat istemez, iç savaşa davettir bir kere!! Hüdapar da şeriat istiyor ve Hüdapara TÜRK düşmanı denilmesinde rahatsız olmuşsun hain şerefsiz. Yorumunda açıkça, hüdapara TÜRK düşmanı dememde rahatsız olduğunu belli etmişsşin. Hüdaparın partı programında; kürdüstanı kurmak ve şeriat istemek açıkça yazıyor. Kimi savunduğun ve şeriat ve kürdüstanı nasıl istediği nasıl belli oluyor ama. Bunlar Türk düşmanı değilde nedir?
https://www.youtube.com/watch?v=aM7e3SK1A18
https://youtu.be/w6wlm7Rni40?si=LE888V82CID8idkb
canım kendin okumayı öğren ben size iç savas cıakrdınız değil iç savas çıkarır fikriniz savas cıkarır diyorum ayırca türk dusmanı filan demene değil alıştık artık onu herzaman diyorsunuz ben bana hudaparlı demene vatan haini demenelaf etim ayırca desteklediğiniz chp ortaklarından biri sadeet partisiydi hatırlatırım
Ne mutlu Türk'üm diyene. İlelebet senin izinden gideceğiz Atam.
Nezitı
Nediyorsun
Yok valla ben sadece nurcuları bilirim onlarda genelde saadet partili oluyor iktidarı sevmiyolar diye biliyorum
Atatürk bir cemat
Tarikatlara girmeyin, fetö tarıkatların içine girdiğini söylüyor cübbeli ahmet hoca
Hım
Yeni mi çıktı
Uzun süredir var BTP partisin tarikatı
Her gün yenisi turedigi için yeni diye düşündüm
Türkiyede ender görünen bir cemat Atatürkcü islamcı
Anladım
Cuf cuf hoca gibi değilse sorun yok yaa
fetö gidiyor başka cemaat geliyor galiba?
Bitmez bitmez
Hiç bitmez hemde
Din adı altında neler yapıyorlar.
Allah korusun bizleri
Amin