Sürekli engelli çocuğunu döven komşu?

İyi akşamlar öncelikle herkese. Bir konu danışmak ve tecrübeniz varsa öğrenmek istedim. Alt komşumuzun 4 çocuğu var. İki tanesi hem zihinsel hem bedensel engelli, ortaokul yaşlarında kızlar. Birisi hiç yürüyemiyor, konuşamıyor bu yüzden sürekli evde. Diğeri ise okula gidip geliyor bir şekilde. Kızlardan biraz küçük de bir oğlu var fakat onun tek engeli konuşamamasıymış sanırım. Bunun sebebinin de korkudan olduğunu düşünüyorum. Çünkü annesinin ablalarını sürekli dövdüğüne şahit oluyor yavrucak. Evimize sürekli bağırma, ağlama, vurma sesleri geliyor. Ben polise şikayet etme taraftarıyım fakat annem de "kimse annelerinden daha iyi bakamaz onlara" diyor.

Benim fikrimce kadın tamamen delirmiş. Zaten arada sırada "ilaç koyucam yemeklerine hepsini öldürücem sonra ben de atlarım balkondan" diyormuş.. Baba evde yok ara sıra gelip gidiyor. Kadın hep evde çocuklarıyla. Onun durumu aşırı zor olsa da bu kadarı çok fazlaymış gibi geldi..

Siz olsanız ne yapardınız, düşüncelerinize ihtiyacım var
Güncellemeler
+1 yıl
Maalesef küçük bir ilçede yaşıyoruz ve polisi ararsam ciddiye almamaları ihtimali de var. Bir adım atacaksam kesin sonuçlara ulaştıran bir şey olmasını istiyorum
Sürekli engelli çocuğunu döven komşu?