Apartmanda geceleri gürültü yapan duvarlara vuran zihinsel engelli komşu?

Merhaba, Apartmanda ev sahibi olan üst katımızda yaşayan, yaşı +60 olan adamın 25 yaşlarında zihinsel engelli oğlu var. İstisnasız her gece sinir krizleri geçirmekte, gece 2 de 3 de duvarlara vurmakta. Bina eski olduğundan en ufak bağrışma direkt duyuluyor. Duvara en ufak tıklatma duyuluyor. Üst üste defalarca yumruk atıldığında nasıl bir şekilde uykudan uyandığımızı siz düşünün bu durum 1.5 senedir böyle çok sabrettik ama artık sabır taşının çatladığı yerdeyiz. Evimizde huzur kalmadı. Sabah 6.30 da iş için kalktığım için uykusuz ve huzursuz bi şekilde işe gidiyorum. Çok gürültü olduğu için yiğenlerim bile gelemiyor kalmaya. Çok empati yaptık çok sabrettik fakat artık psikolojimiz bozulmaya başladı. İnternette ne yapabiliriz diye araştırırken emsal olaylar karşısında hep gürültü yapan taraf haklı bulunmuş hiç bu gürültüyü çekenler için empati yapılmamış. Bu konuda bizim tarafımızda bir empati yapılmasını ve öneride bulunmanızı istiyorum. Hukuki yoldan neler yapılabilir? En azından tüm evini ses yalıtımı yaptırabilir mi yardım ve önerilerinizi bekliyorum

Apartmanda geceleri gürültü yapan duvarlara vuran zihinsel engelli komşu?