Dünya gelenek-görenek taşıyıcısı ve koruyucusu olsanız hangi diyarın gelenek ve göreneklerini korur ve taşırdınız?
Türk gelenekleri: Bir kahvenin kırk yıl hatırı olması, simit ve çay keyfi, ata sporumuz güreş, sünnet ve düğün gelenekleri
Eskimo gelenekleri: Eskimo bireyleri, yaşlandıkları zaman yakınları tarafından gömülmeyi ister :)
Afrika gelenekleri: Lobobo başlık parası, Masailerin tükürürek selamlaşması yeni doğan bebeklere de tükürüyorlar imiş ve Madagaskar ahalisiin ölülerini beş yıl içerisinde çıkartıp müzik eşliğinde dans etmeleri :D
Hint gelenekleri:Evlilik esnasında yaşanan ilginç bir gelenek var bu geleneğe göre evliliğin olacağı gün damat adayının ayakkabıları gelinin ailesi tarafından saklanmaya çalışılır. Damadın ailesi ise kız tarafına engel olmaya çalışır
Antik Mısır gelenekleri: Hem kadın hem erkek makyaj yapardı. Firavunlar saçlarının görünmemesi için nemes adı verilen bir başlık takardı ayrıca firavun yanına sinekler gelmesin diye bir kaç kölesini balla sıvamıştır
Antik Roma gelenekleri: Romalı kadınlar arasında saç boyamak oldukça yaygındı. Mor kıyafeti sadece üst yetkililer giyebilirdi. Romalı soylular gladyatörlerin kanını içerek kendilerinin yaşam süresini uzattıklarına inanırlardı
Diğer ben bu diyarın gelenek göreneğini korumak ve taşımak istiyorum :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar