Kültür & Sanat Hangi kültürün mitolojisi seni en çok etkiliyor? ruhu-revann Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beni en çok antik Yunan ve antik Mısır mitolojisi etkiliyorSizi en çok hangi kültürün mitolojisi etkiliyor? Hangi kültürün mitolojisi seni en çok etkiliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Yunan ve norveç adını unuttum ama norveç mitolojisi vardı iskandinav herhalde 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Antik Mısır tabiki. İslam’daki sünnet kavramını bile Antik Mısırlılardan araklamışlar. 1 1 Yorumla ruhu-revann +1 yıl Evet doğru dedin Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 929 cevap paylaştı. Yunan mitolojisi.. Onun haricinde de İskandinav mitolojisi diyebilirim 1 0 Yorumla
tommymaxwell Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl aynen avrupanın atası yunan ve ortadoğu kültürünün atası mısır tercihim tabiki yunan olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yunan ve norveç adını unuttum ama norveç mitolojisi vardı iskandinav herhalde
Antik Mısır tabiki. İslam’daki sünnet kavramını bile Antik Mısırlılardan araklamışlar.
Evet doğru dedin
Yunan mitolojisi.. Onun haricinde de İskandinav mitolojisi diyebilirim
aynen avrupanın atası yunan ve ortadoğu kültürünün atası mısır tercihim tabiki yunan olur
Roma ve Rus
Yunan boş geliyor mısır olabilir
Yunan
Yunan tanrıları