Ss yess 🙏🥳
#cevaplarimisorulandirin
YouTube videosundaki hintliler favorim benimde kutsal ve sadık olmalı sonuçta 😂
evlenmeden gelini kaçırtıp yakalamak mı gövde gösterisi vuuu ve daha nicesi... iyi ki bu ülkenin insaniyim kkmmdkkm
karşınıza çıkan bu tür durumlarda tepkiniz ne oluyor?
Yorumlara bakınca ritüellerine sahip çıkan anlatan Azerbaycanli kardeşlerimizden yola çıkarak sordum soruyu.👆 Nar onlarda bereketi vs. Temsil ediyor ama biz Türk milleti nara mani dizmişiz. 💁
" 'Nar tanesi tanesi de seviyom bir tanesi', 'Antebin fıstığı meşhur ordada fistiktan çıksın o zmn', Giresun'un fındığı Malatya'nın kayısısı bu böyle gider " Evet onların ritüelleri ama bize bazen saçma gelebiliyor. Ne olursa olsun saygı duyulası konulardan. Nede olsa hayat farklılıklarla güzel
Tayland'da yanlış hatırlamıyorsam insanlar Boyunlarına bilezik bağlıyorlarmış, Bu bilezik onunların sanırım gerçek yaşlarını ortaya çıkarıyormuş. Ama her taylandlı öyle yapmıyormuş, sadece belli bir bölgede oturanlar yapıyormuş onu. Onedi. com'da gördüm onuda "Diğer ülkelerin değişik akıl karı gelenekleri" yaz çıkar.
Birde Çinlilerin hani yarasa, Köpek, Kedi v. b. şeyler yemesi var. Yani absürt değilde tiksindirci, İğrenç geliyor bunlar bana ne bileyim. Yiyecek o kadar çok şey var ki Fakir bir ülke gibide durmuyor. Başka şeylerde yapıp yiyebilirler yani.
Ve son olarak hani Hindistan'da İneğe tapıyorlarya İneği Tanrı olarak görüyorlarya birde o var. Ahkscohcjospcsjpvs 😂
Cevap
6Cevap
Bence çoğu absürt
Ooooo bu toplara girersek...
Türkiye bu anlamda başı çeker
Hindistanda 9 yaşlı kız çocuklarını köpekle evlendirme geleneği.. Güya güven aşılıyorlarmış.
Azerbaycan da üniversite okuyorum ve o kadar garipler ki cidden lsskdölsösşsş
Ne dirsen sen aybalam 😂
Daha fazla ne yapıyorlar acaba
Türkiye de ki gelenekler den nefret ediyorum dış ülkeler de ki gelenekler umrumda değil
Dünyanın en absürt geleneği evliliktir. Hem kadın hem de erkektir.
Herkesin icinde damat gelin otururken gelinligin altina girip ic camasirni ciksrmaso🙈😂😈
Ağzıyla iç çamaşırını çıkarması*
Hindistanin bütün gelenekleri o kadar saçma ki
Hintlilerin nerdeyse tüm gelenekleri
Hindistan gelenekleri abi ya berbatlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?