Kalicak yer vericek iş bakabilir kendisine hatta ufak da olsa yardımcı olabilirim birkaç müdür tanıyorum otel falan ya da pansiyon tarzı bı yerde kalsın geçici iş bulmada yardımcı olurum... Allah yardımcısi olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılNickname im d harfi ile başlıyor takip ediyorum ulaşın lütfen
Anne baba..
Ve yurtta büyüdü derken..
Biraz detay anlatırsanız?15 Yorumla
Soran+1 yılGizli bile olsa hayatını gözler önüne sermek istemem biliyorum sizde tabiki güvenmek istiyosunuz haliyle ama şu an okadar berbat bir kafadayım kii
Soran+1 yılMesela ankarada iş ayarlamak olabilir bu size güven verebilir dimi? Bunu yapabilir misiniz
- +1 yıl
Kardeşim herşeyi anlatın lütfen?
Detay vs herşey estağfurullah.. Müslüman insan kardeşinin hayatın dan yanlış birşey düşünmez kardeşim sadece olduğu gibi kısa ve özet geçerseniz elimden pek birşey gelmez ama yinede her türlü herşeyi yapmaya calışcam nitekim kız kardeşim den farkın yok
Soran+1 yılYurtta büyüdü çıkınca ailesinin ynına geldi sonra yani ablaları ve üvey annesinden felan bahsediyorum sırf onlardan kurtulmak için kendini kandırıp 1 evlilik yaptı evliliğinde 2 kere düşük yaptı ve uzun sürmedi evliliği kaynanası ölmüş annsine küfredince eşide bişey demeyince olan oldu ayrıldılar evliliği yüzündem aile bağları zaten iyice koptu ablası abisi düğününe bile gelmedi ayrıldıktan sonra ord burda kaldı bugünden itibaren evsiz kalıcak sanırım şu an kaldığı yerde durmaya ikna edemiyorum sürekli gidicem intihar edicem diyo zor tutuyorum ve bende başka şehirde yaşıyorum evimde hergün kavga olur tabak çanak uçuşur ve daha fazlası.. Grl diyemiyorum çözüm arıyorum düşmanları doatum olur onlardanbile yardım istedim onlar bile yardım etmeye çalışıyo yani anlatılacak çok şry var kimseden nakit vs istemiyoruz sadece Ankara veya kırıkkalede bir iş istiyoruz ve bir süre kalıcak yer
+1 yılBence asgari maaşla öğreni evlerinden birine başvurup yardım isteyebilir kirasıda uygun olur vede kalacak yeri ev araştırmak için facebook grupları da var
13 Yorumla
Soran+1 yılAyneeen bu neden aklima gelmedi? Ama simdi yarindan itibaren evsiz kalicak oan icin ne yapabilir vakiftan para istese olabilir mi acaba
- +1 yıl
Bence sizinle kalsın olmadı ordaki çalışanlardan rica etsin bir kaç gün için
- +1 yıl
En güvenlisi yukarıda dediğim gibi olmadı omerizm diye bir sayfa var instagramda kadınlara yardım ediyorlar manevi anlamda ama o kişiyle konuşursanız belki size bir yer ayarlayabilir hatta öğrenci evi bile olabilir eğer arkadaşınız iyi bir insansa problem çıkmazsa
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbuldaysan kendine yeni bir hayat kurana kadar misafir edebilirim canına kıymak ne demek sakin öyle bişey düşünme bu neyi değiştirir ki
04 Yorumla
Soran+1 yılDegil maalesef bu kisi benim yurtta veraber buyudugum arkadasim ona onericem mesaj atmam icin profilinizi acar misiniz
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Soran+1 yılMesaj atılmıyor takip ediyorum D ile başlıyor adım
Cevap sahibi+1 yılYazdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kendi ayaklarının üstünde durmalısın, güçlü olmalısın, kendine yetebilmen için iş bulup çalışmalısın,
14 Yorumla
Soran+1 yılO kisi ben degilim hanimefendi ve size cok katiliyirum yarindan itibaren bu kisi issiz
Soran+1 yılEvsiz.. Anne baba abla arkadas hicbisey yok intihar kelimesini kullandikca daraliyorum
Bacım buradaki yazınızı gördüm kız kardeşimin bunda sonraki yaşamında zor hayata şartlarında yaşayacağını ve evsiz işsiz ve hatta intihar etmeyi düşündüğünü üzülerek okudum ve allahım her zaman zorda kalanlara yardım eder bunu unutmamalı ben ist da yalnız oturuyorum kızkardeşim isterse ben ona sahip çıkar bakarım abi kardeş geçiniriz ileride iş de bulurum ben ona. Namusumu namus bilir hiç kimsenin kötü davranmasını müsade etmem eyer ist gelme isterse. Evim onun için yeni bir hayata başlama. Ben onun her ihtiyacını karşılayacak kapasite de olan biriyim. Yeterki abi kardes. Gibi yaşayalım. Oda. İsterse
00 Yorumla
+1 yılkaç yaşındasın nerede yaşıyorsun. evli misin bekar mı?
14 Yorumla
Soran+1 yılO kisi ben degilim bu bir ikincisi sizin gibi avcilara o kizi emanet eficegime su yasadigim rezil eve onu getiririm daha iyi
- +1 yıl
pardon da senin sıkıntın ne cidden anlamış değilim. burdaki her erkek gözünde sapıksa niye soru soruyorsun. ben şimdi adam gibi soru sordum nerde avcılığımı gördün. neyse gerçekten sıkıntın büyük. bence millete yardım etmek yerine kendine psikolojik destek alarak başla
Soran+1 yılÇok gerginim sadece.. İstediğim sadece zarar görmeyeceği şekilde ona yardımcı olucak birini bulmak
- +1 yıl
ben sordum çünkü evli ise sıkıntı olur bekar ise rahattır yaşı 18 altı ise yine sıkıntı olur anlamında. ben ankarada ailemle yaşıyorum yani evimiz birisini ağırlamak için uygun. ona iş bulurdum 18 yaş üstü ve bekarsa çalışırdı 1 2 ay kazanır sonra ufak yer tutardık ayrılırdı. ya da başta yeri tutardık çalışınca bize borç gibi verirdi
+1 yılMecburen kadın sığınmada kalcak iş bulana kadar yaşı kaç ki?
13 Yorumla
Soran+1 yıl20 henuz ve bilmiyorum okadar umitsiz ki
- +1 yıl
Neyin oluyor sen sahip çık o zaman
Soran+1 yılYurtta beraber buyudugum arkadasim kendisi bizim evde hergun tabak kasik ucusuyo annem asiri huysuz biri kizi pisman eder ama gerekirse yapicam sokaktan iyidir ben veya bu sehirdeki tanidiklarim.. Sansimi zorlicam
Ne durumda a aba arkadaşınız, Biz aileyiz 2 küçük kızımız var bakıcımız yakında ayrılacak, çocuklarımıza ve ev işlerine yardımcı olacak bir bayan olsa çok iyi olur, güvenilir düzgün aileyiz bakıcımız 2 yıldır bizimle ikamet etmekte, her türlü güvence de verebiliriz tabi gelen kişinin de bize güven vermesi önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Güven verip güven kazanmak şart daima
+1 yılDevlet mecbur sana bakmaya iş bulmaya. Ama keşke hikayeni bilsem..
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mecbur benim değil arkadaşımın bu hikaye onun için çok endişeliyim yrni bir hayata başlamalı
- +1 yıl
Evet kesinlikle
Ben kendi çapında ederim ulaşsın
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi? Hangi konuda mesela is gibi mi? Hangi sehirdensiniz ve nasil guvenicem inanin bilmiyorum insanlara yani onu alip kendi elimle koymak istemiyorum atese
yurtta büyüyenlere devlet iş veriyor zaten
10 YorumlaYardımcı olmamı istersen yaz belliki çok zorda
07 Yorumla
Soran+1 yılKarşında salak mı var senin? Noktandan virgülüne belli ne bok olduğun siktirol git asabımı bozma
Soran+1 yılSeni tanıyorum boşuna oynama ve defol
Soran+1 yılBeylerden bir beklentim yok onlar konusunda müthiş seçici olmalıyım kızın hayatı berbat halde ellerimşe ateşe atamam kusura bakma çok gerginim
Çalışıp ev kiralayabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılİş bulamazki 1 günde yarından itibaren evsi
- +1 yıl
Bakırköyde meydanda özellikle butiklerde çok iş var
- +1 yıl
Ayrıca bir iki gün sizinle kalsın
+1 yılAcil eve ihtiyacım var param yok ne yapmalıyım
20 Yorumla
+1 yılNe canına kıyması ya
21 Yorumla
Soran+1 yılSalak işte anlamıyo ölüm çare değil. Ve hiç ümidi yok ümitlendiremiyorum onu
Allahın yanna
00 YorumlaKim o
08 Yorumla
Soran+1 yılKim olduğundan sanane arkadaşım. var mı bir önerin?
Soran+1 yılYarindab itibareb evsiz ve sokakta kalicak
Soran+1 yılOnu hic tanimadigim bir beye emanet edecek kadar gerizekali degilim cok zor bir hayati oldu zaten. Ve bilmiyorum bende bakiyorum cozum maddi olarak ama yok maalesef cevreme bakiyorum nereye kadar diyorum
Soran+1 yılOzur dilerim kusura bakmayin onu dusunuyorum sadece... Endiseliyim gelecegi icin
+1 yılİstanbuldamisin peki
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar