Bir kız olarak erkek arkadasınızın yanınında hiç osurdunuz mu?
Yada bir erkek olarak kız arkadasınız yanınızda osuruğunu kaçırdı mı? tepkiniz ne oldu?
Yada bir erkek olarak kız arkadasınız yanınızda osuruğunu kaçırdı mı? tepkiniz ne oldu?
Bikeresnde dışarda lağım çekiyolardı bzde evdeydk camlar açıldı o sırada nişanlımın önnden geçtm bna demezmi aşkım osurdunmu dye yerin dibine grdm ama snra TBİ ANLAŞIKLDI benim olmadğım:DD:
Yanlız soru Aşk katagorisinde :):):):) valla güldürdün bizi yapmadım yapamam oda yapmasın mümkünse yanlışlıkla olursa bişey demem gülerim yine :)
karşımda ki insan yaparsa sorun değil olumlu karşılarım da benim hiç başıma gelmedi gelmesin de pek istemem ama olursa da yapıcak bişi yok insanlık hali diyorum bende :))
Elena yapmıştı bir keresinde mine çiçeği etkisi yaptı bende her yanım yandı. Sonrasında anladıkki Clausu elenanın osuruğuyla öLdürebiliriz sadece :)
Cevap
26Cevap
Erkek arkadaşım kaçırmıştı hahahah :D:D Bende telefonu titredi sandım mesaj geldi demştm ayy çok gülüyormm :D Snradan fark ettm ama hiç bozntuya vermedm :D
ben yapmadım da, bilerek olmuyor sonuçta insanlık hali ne var sanki..
Bunu, yanında rahat rahat yapabildiğim kadına aşık oluyorum.. Yine, bunu yanında rahat rahat yapabildiğim kadınla da evlenirim muhtemelen..
konserde beni havaya kaldırdığında suratına fıs diye osurmuştum beni yere attı :/
gerçekler acı :(
ne alaka? bir kere oldu sadece
Beraber s.çtığımız bile oluyor.
eyyyy
" zom osuruk eser gecer, fis osuruk deler gecer "
Can Yucel...
böyle birşey yapmadım.eger karşımdaki bilrek yapıyorsa saygısızlık ve bi gram terkdir katlanamam
ahahaha :D çok güldüm ya nasıl bi sorudur nası bi sorma şeklidir =)
İçinde tutup kanser olacağına... dışına vur konser olsun :)))
ZUUHAHAHAHA AGA NAPTIN SEN YA Yarıldım gulmekten :))))))))))
:DD:D::D:D:D ulen ben kendi odamda ossururken utanıyom biri duyar diye bırak sevgilimin yanında yapmayı . siz hangi dünyadansınız :DD:D:d zaten ne zaman ossursam içeri birisi dalıyor aaaa :D
Eger oyle bi durum olsa istemeden kacırsa lafım yok bilerek yapan kırolar var ya...nefret ederim onlardan henuz yapmadım oyle bişey.
Anal sex Yaparken başıma geldi Kız arkadaşım Kaçırdı :)
Ciddi değilim Zaten onunla Sex amaçlı Partneriz .
cıkarken o..sran evlenince agızna s..car hacı ben onu bilir onu sölerimm
herkes iğrenç yazmış da bence normal bişey olursa da güler geçerim. :)
abi bu nedir bu nasıl sorudur allah aşkına yeminle çatladım gülmektennnn :D :D :D
İstemeden kacırdıgım olyordu tabı. ama hastalık tabı benımkısı yapıcak bısey yok.
Bikeresnde dışarda ağım çekiyolardı bzde evdeydk camlar açıldı o sırada nişanlımın önnden geçtm bna demezmi aşkım osurdunmu dye yerin dibine grdm ama snra TBİ ANLAŞIKLDI benim olmadğım:DD:
Kızlar osurabiliyor mu ? Nat geo gibi bu site bize çok şey kattı..
Bu nasıl bi soru aga gaz kaçırsa sanki burda söyleyecekmi .d hiç olmadı
webcamin açık olduğunu unutup yapmıştım çok gülmüştü başkada olmadı :)
olmadı olmasında...başbaşayken her naneyi yiyelimde dışarda filan yakalanmayalım :D
benim hayatımda 1 kere sevgilim oldu, onun yanında yellenmedim hiç.
kız dediğin böle olcak arkadaş
kaçırsa da bişi demem :) sonuçta bana en yakın kişi ne dicem bide ayıplicammı :)
burda gülmekten öldüm yaa, sevgilim olmadı ama bazen düşünüyorum evlenince felan nasıl olacak rahatlık olmaz bu kdar diye utanırım ilk zamanlar :)
ıııyy hayır tabi ki Allah göstermesin ya iğrenç bişey :D
daha henüz öyle bişi olmadı umarımda olmazzzz :D
iğrencsin ya bu doğal bişey olabilir yani senin içinde patlasın hıh :D
ve bu soru flört kategorisinde öyle mi
Yok ya gelmedi daha başıma böyle bir şey :D
sen ne diyorsun camlar kırıldı
osurmadığım gün yok
rahatladın mı?
Evlenincede sıçar artık :)
Evet onu osuruk manyağı yaptım :)
:D
:))
ıyyy irenc
yakışıklı erkekler osurmaz , kaka çiş yapmaz.
Osuruktan teyyarre selam şöyle o yare.
nayn dağvut
Hayır ... Olursa da normal derim ...
Yok, şükürler olsun hiç öyle birşey olmadı. :D
ohooo beraber s*çtık bile.
Te Allam.
helal kardeşim biraz daha kibar olsaydı iyiydi
osurmadim ama anlar koku bu rezil oluyor insan
osurmam genelde agzına sıcarım kestırme:D
fıs osuruk pis osuruk buna dikkat etmeli
ben osurdum bir ara ;)
olabilir tabi insanlık hali ama hala olmadı :)
amin :)
be biçim konuşmalar bunlar yakışıyo mu hiç
Suratına sıctım.
ahaha ne güzel soru.
Igrecsiniz igrenc soru
Yok heryerde ilan edelim..pes yaa
yok deve ..
asla :S
hahah :)) ben kış günlerine saklıyorum D: soguk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar