Erkek arkadaşım çok cilvelisin diyerek kavga çıkarttı?

• Sarjım bitmisti bende garsondan güçmatik rica ettim. Kendisi de telefonla konusmak icin disari cikmisti. Garson güçmatiği getirdi bende tesekkur ediyordum tam o sırada erkek arkadasim geldi bir sinirle. Garsonuda gönderdi. Neymiş ben garsona karşi cok cilveliymisim adamın gozunun icine bakarak konusuyormusum gülümsüyormuşum. Bende hayatim ben herkese böyleyim ona özel degil ki dedim. Ah keske bunu demez olaydim daha cok bagirmaya basladi iste sen herkese boylesin zaten biktim senden benim arkadaslarima da boylesin dedi. Oysa ki hayatima kolay birinide almiyorum mesela 2 senedir beraberiz ama sevgili olmak icin cok ugrasmisti. İlk defa kavga ediyoruz. Bende o sırada kahve siparisi verir misin kahvemizi icerken mi konussak sevgilim dedim. Yine bagirdi hala siparis diyorsun dalga mi geciyorsun o garson bu masaya gelmeyecek konusmayacaksin gormeyeceksin onu diye. Bende kalktim masadan kendine gelene kadar beni arama dedim. Eve geldigimden beri ariyor açmıyorum. Mesaj atmis. Seni cok seviyorum birdaha olmayacak ozur dilerim yazmis. Şok içindeyim bu zamana kadar hicbirseyime karismazdi bende asla onu kisitlamadim. Simdi evlilik hazirligi yapiyoruz ve ben inanilmaz soğudum korkuyorumda acikcasi. Ya evlendigimizde şiddete falan başvurursa?
Erkek arkadaşım çok cilvelisin diyerek kavga çıkarttı?