Erkek arkadaşım çok ağır küfürler etti?

3.5 yıldır ciddi giden bir ilişkimiz vardı. Bu zamana kadar illaki kavga ettik, bazen benim de ağzımı bozup hakaret ya da küfür ettiğim oldu. Karşımdakinin de oldu. Ama bugünkü çok büyük bir olaydı. Benim tamamen haklı olduğum bir konuda saçma sapan tavırlar ve kötü bir üslup sergileyerek kalbimi çok kırdı. Sonrasında bu konuyu uzattım, üzüldüğümü de söyledim. Bazen sinirlenip laf da ettim. En sonunda ben gidiyorum yazma engellerim diye tehdit etti. Yazmam etmem dedim ama beni tehdit etme boşuna dedim. En son olaylar çığırından çıktı ve beni engelledi. Ben de çok sinirlenip sen kimsin de beni engelliyosun diyerek başka bir platformdan inadına aradım. (bu yaptifim doğru değil biliyorum ama kendisi tehdit konusunda bu kadar hassasken kim oluyor da benimle böyle konuşabiliyor) daha sonra aradığım yere gelip gelmişini gecmisini... dedi **cık dedi ben de çok sinirlenip adam olmayı öğren diyince sülalene ogreticem adam olmayı dedi. ben de sen kimsin benim sulaleme laf ediyorsun dedim. burdan da engellerim dedi. ben senin sulalene küfür etsem hoşuna gider mi dedim. eğer sövmek isteseydim oturamazdın şuanda emin ol sovmedim dedi. cokkkk ağır konuştu. canım mal canım aptal demelerini geçtim bile. yarın öbür gün bu laf ettiğin insanların ellerini opeceksin garkinda mısın dedim. s*kimde değilsiniz dedi. cidden o kadar şaşkın ve o kadar üzgünüm ki. ağlamaktan kendimi alamıyorum. ben bu haldeyken arkadaşına sohbet etmeye çıktı. sinir problemleri var diye, çok kalp kırıyor diye ilaç bile kullanmaya başlamıştı. bu yüzden yanındaydım düzelir dedim. ama ben onun askerlik arkadaşı, oyun arkadaşı değilim. cidden bu ne anlama geliyor o kadar üzgünüm ki sizin başınıza böyle bir şey gelse ne yapardınız? (Bu olaydan sonra bittiğini söyleyip instagramdan takipten çıktım ve wpden engelledim)
Erkek arkadaşım çok ağır küfürler etti?