3.5 yıldır ciddi giden bir ilişkimiz vardı. Bu zamana kadar illaki kavga ettik, bazen benim de ağzımı bozup hakaret ya da küfür ettiğim oldu. Karşımdakinin de oldu. Ama bugünkü çok büyük bir olaydı. Benim tamamen haklı olduğum bir konuda saçma sapan tavırlar ve kötü bir üslup sergileyerek kalbimi çok kırdı. Sonrasında bu konuyu uzattım, üzüldüğümü de söyledim. Bazen sinirlenip laf da ettim. En sonunda ben gidiyorum yazma engellerim diye tehdit etti. Yazmam etmem dedim ama beni tehdit etme boşuna dedim. En son olaylar çığırından çıktı ve beni engelledi. Ben de çok sinirlenip sen kimsin de beni engelliyosun diyerek başka bir platformdan inadına aradım. (bu yaptifim doğru değil biliyorum ama kendisi tehdit konusunda bu kadar hassasken kim oluyor da benimle böyle konuşabiliyor) daha sonra aradığım yere gelip gelmişini gecmisini... dedi **cık dedi ben de çok sinirlenip adam olmayı öğren diyince sülalene ogreticem adam olmayı dedi. ben de sen kimsin benim sulaleme laf ediyorsun dedim. burdan da engellerim dedi. ben senin sulalene küfür etsem hoşuna gider mi dedim. eğer sövmek isteseydim oturamazdın şuanda emin ol sovmedim dedi. cokkkk ağır konuştu. canım mal canım aptal demelerini geçtim bile. yarın öbür gün bu laf ettiğin insanların ellerini opeceksin garkinda mısın dedim. s*kimde değilsiniz dedi. cidden o kadar şaşkın ve o kadar üzgünüm ki. ağlamaktan kendimi alamıyorum. ben bu haldeyken arkadaşına sohbet etmeye çıktı. sinir problemleri var diye, çok kalp kırıyor diye ilaç bile kullanmaya başlamıştı. bu yüzden yanındaydım düzelir dedim. ama ben onun askerlik arkadaşı, oyun arkadaşı değilim. cidden bu ne anlama geliyor o kadar üzgünüm ki sizin başınıza böyle bir şey gelse ne yapardınız? (Bu olaydan sonra bittiğini söyleyip instagramdan takipten çıktım ve wpden engelledim)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkeklerde vardır böyle bir şey duygusal olarak gidebilecekleri kadar giderler son raddade küfür ederler git adım at derdimde baya ilerletmişsiniz düzelir mi bilmemde çocuğun siniri geçince bir yokla derim yüzsüzlük olmaz emin ol caninida sıkma olur öyle şeyler
yüzsüzlüğü geçtim benim kendi gururum var, bu kadar tehditten ya da küfürden sonra nasıl hâlâ daha yüzüne bakabilirim ki. ben bu kadar üzgünken arkadaşına gitmek ne demek mesela? erkek kız olayını geçtim benim de ağzım var istesem ben de sulalesine de ona da küfür ederim ama etmiyorum doğru olan bu çünkü, bilmiyorum ne yapmam gerektiğini
sülalene kufur etsem oturamazsin diyince çok sinirlenip ne dicektin diye sordum. gelip anneme mi babama mi kardeşime mi amcama halama teyzeme mi kime edecektin onları mi s*keyim dicektin dedim. pazarliyor musun bu ne dedi. bu ne demektir ya Allah aşkına bir indan sevdiği bir kıza böyle bir şey der mu yarın öbür gün yüzüne bakacağı insanlar
Sen o kadar emin olma orada gülüp evlendiğine aynı hatayi bende yapmıştım zamanında zamana bırak derim ama zamanında akışına izin verme yön ver daha çok açmam gerekirse engeli önce kaldır attıysan sonra sakın göndermeli story atma iş inada biner Cok girmiyorum bu siteye ama bildirim geldikçe yardımcı olurum sana şimdilik yani olay tazeyken ateşi harlama ikinizde uyumadan önceki düşünce evresinde ne yaptığınızı sorgulayacaksiniz hayırlısı olur
Fakeden stalklar haberin olsun erkeklerin gizli sırrı bu fakeden illaki takip edilir
ben tanımadığım hesapları kabul etmiyorum takip etmesi biraz zor olur. ama ben direkt engeli kaldırmak ya da sıcak davranmak istemiyorum, hatasını görsun anlasin kendisi gelip özür dilesin istiyorum. ki o zaman bilr affeder miyim bilmiyorum yani. karşısında bir kız var
Haklısın ama gözü dönüyor bazen insanın annene falan küfür etmesi iyi olmamış ama bak ne diyorum zaman lazım şöyle temizinden bir hafta ortak arkadaş varsa ki 3.5 yılda illaki olmuştur devreye girme ihtimalleri var
ben arkadaşlarımla genelde paylaşırım bazı kavgalarimizi. çünkü bazen kendimi goremiyorum dışardan biri beni uyarınca hatamı anlayabiliyorum ama o hiç kimseyle paylaşmıyor. hele ki böyle küfür ettiği bir şeyi paylaşsa aklı olan her insan kızar neden böyle söyledin der. kimsenin bir şeyden haberi olmadığı için aramıza yardımcı olabilecek biri de yok
zoruma giden şey o zaten. uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. arkadaşları kavgalar edince yardıma koşup barıştırmaya çalışıyor. ama kendi ilişkisine gelince batırmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. benim yardımıma kim koşsun şimdi
İlişkini gözden geçir derdim ama kendimi çocuğun yerine koyunca hoş olmuyor ilk adımı onun atmasını bekle gururda bir yere kadardır seviyorsa illa yazar ama ilk adımı senin atman için daha çok erken
bunlardan pişman olacağını düşünüyorum zaten. onu cidden çok seviyorum ama çevremde hangi arkadaşımın sevgilisi varsa illaki bir şey konusulunca, konuşma okutulunca ya da sesini duyunca diyorum ki vay be hiç küfür yok ne kadar seviyeli ve düzeyli bir konuşma. kendime bakiyorum evet güzel konusmalarin sayısı da çok çok fazla. beni sevdiğine de bu olaya kadar inanıyordum zaten. ama bu sekilde küfürlü hakaretli konuşmalar beni çok yoruyor artık. onun öncesinde de ben sakinken beni sinir etmek için her şeyi yaptı desem yeri var. ben de insanım ben de sinirlenebiliyorum
şu an hiçbir şey yapma mı diyorsun yani
Erkek sevdiğini sinirlendirmekten zevk alır gözünde küçük bir kız gibi olursunuz bunu siz kızlara anlatamam farklı bir duygu ama madem bu kadar ciddi gerçekten dediklerimin arkasındayım kesinlikle yazan olma o yazsın içini istediğin gibi dök ikiye kadar uyandığım elimden geldiğince tavsiyede bulunurum umarım en yakın zamanda barışırsiniz
sinirlendirmek belli bir yere kadar tatlı olabilir ama bu artık o boyutu aştı ya. teşekkür ederim yorumun için cidden içimi döktüm biraz daha iyi geldi. sonuç ne olur bilmiyorum ama gorucez..
Su akar yolunu bulur eğer tatlı şekilde barışır tekrar mutlu olursanız ben teşekkür ederim bu vesileyle az da olsa yardımım dokunmuş olur dediğim gibi yazmasini bekle yazamazsa yap artık biseyler 🙂
sen böyle bir durumda olsan kız arkadaşına yazar mıydın özür dilemek için, yazarsan da ne zaman yazardın
Ben neler yaptım bir bilsen kilometrelerce yol gittim özür dilemeye tanımadı beni demem o ki yaz sen ya başarırsın ya da benim gibi eşe dosta anlatacak güzel bir hikayen olur