Kimse ne tecavüze uğruyor ne tacize işiniz gücünüz mağdur edebiyatı mağdur olan erkek halbuki
Kız tecavüzcü olarak iftira atarım diyor?
Kimse ne tecavüze uğruyor ne tacize işiniz gücünüz mağdur edebiyatı mağdur olan erkek halbuki
Daha önce tecavüz davası açmış biri olarak sana bilirkişi gibi bu konuda bilgi vericem. Tecavüz davası açıldığında öncelikle savcı suçlu mu değil mi bakmazsızın göz altına alıyo yani mahkeme gününe kadr içerdesin bir defa bunu kafana sok. Ama savcı elbetteki aptal değil iftira olduğuna kanıt bulursa takipsizlik kararı çıkar dava falan açılmıyo yani. Ama şunu da asla unutmamalısın erkekler bazen cinsel ilişki ile tecavüz arasındaki ince çizgiyi ayırt edemiyolar. Yani belki kız geldi eve orda yapma dedi sen yaptın ki bunu yapan Türk erkeği çok yani bizim erkeklerimizde kadın eve geldiyse her şeyi yapma hakkına shibin zihniyeti var ama kanunlar Türk erkeği kafasıyla bakmıyo duruma. Yani kız tecavüz davası açıcam diyosa tecavüz etmişsindir ama tecavüz iftirası atıcam diyosa havasını alır. Yani iftira olduğunu kanıtlayabilirsin bu sefer sen tazminat davası açarsın. Malesef bazı kızlar böyle kadın olmanın avantajlarını kullanıyolar
Yok ben daha önce cinsellik dahi yaşamadım abla onunla.
Ama bu cinselliğin tecavüz sayılmasını ilk kez duydum ki kanunlar saçmalıkmış bunu anladım. Demekki ülkede erkek olmak suç. Kadın istediğini yapıyor bu "cinsel özgürlük" erkek yapınca "tecavüz'" bu yani. Lanet olsun. Lanet olsun. Kadınlar sefa sürerken bizim kanıt olmadan hayatımızın kayması ne kötü. Evlenememek, düzgün kadın bulamamak, her zaman güçlü olmaya çalışmak ne kötü. Ya bu ülkede kadın olacaksın o zaman hakların oluyor. Erkeksen yok hakkın felan. Sizde dediniz ya cinsellikte kız dur derse durmazsan suç sayılıyor saçmalığa bak... Yazıklar olsun birde halen ülkemizde kadınlara saygı göstermemizi bekliyorlar kadın istediği yere elliyor sorun yok erkek yanlışlıkla sürtse taciz... Böyle işte her konuda erkek olmak suç. Kullanmayın şu imtiyazları. İmtiyaza siz kadınlar olarak karşı çıkın. Karşı çıkın yani. Ezilmemize müsade ediyorsunuz. Yeter bıktık ablacım bıktık bıktık
Ben sırf cinsiyetimden dolayı hedef alınmamak için cinsiyet değiştirmeyi bile düşündüm. Trans kadınların daha fazla hakkı var bizden.
Genceciktim ya offf...
Size vasiyetim; kadınlara verilen imtiyazlar kaldırılsın lütfen yalvarırım abla lütfenn 🙏 Bıktım ben. Lütfen abla lütfenn bunaldım ben
Tek bildiğim bu ülkede erkek olmanın suç olduğu...
Abla lütfen ya. Off bir kadın mağdur olunca herkes ayaklanıyor bir erkek mağdur olunca neden herkes erkeğin üzerine geliyor lanet olsun ya...
Abla yalvarırım neden ya cinsiyetimizden dolayı mı suçluyuz? Lanet olsun ya imtiyazlara lanet olsun kadın-erkek her açıdan eşit olmalı artık
Abla şimdi ben intihar edersem bunun hesabını kim verecek? Giden hayatlara kim el uzatacak? Gerçekten kadınlar çok bencil çookk
Kadınlar eşit davransa sorun kalmayacaktı onlar hep fazla hak istediler lanet olsun eşit olmak istiyorum abla eşit lütfennn bizim hiçbir hakkımız kalmadı erkekler olarak offf yardım eli uzatın bize eşitlik getirin bu topluma
Nasıl evleneceğim bana bu dayatma çok haksız bir dayatma hiçbir erkek mağdur edilmesin artık
Ne hakkımız var ya dalga mı geçiyorsun ablacım ya? Hiçbir hakkı yok erkeklerin. Kadınlar her konuda şanslı. Erkekler daha zor ve kısa yaşıyor, her konuda yük erkeğin sırtında. Erkekler kanunlar önünde hep savunmasız. Kadın mağdur olsa dünya ayaklanır, erkek mağdur olunca kimse ses çıkarmıyor. Eminim ki bu ülkede erkeklerin %90'ı kadınlar nedeni ile mağdur. Bıktık abla bıktık bittik yeter nedir bu imtiyazlar ya hem bizi dünyaya getiriyorsunuz hem eziyorsunuz yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum kadınlara!
Lanet olsun ya.
Evlenmek de istemiyorum cinsellik de yaşamadım abla zaten. Evlensem 2 gün evli kalıp süresiz nafaka talep eder. İşte erkeğe yapılan bir adaletsizlik daha
Acımızı paylaştığınız için size teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki tarafsız bakabildiniz olaya. Kadın düşmanı değilim. Kadınlarla erkekler aynı değerde ve eşit olmalı. İmtiyaz İKİ TARAFA DA VERİLMESİN. BEN erkek olarak imtiyaz istemiyorum zaten her insan eşit ve özgür olmalı. Kadınların çocuğuyum kadın düşmanı değilim yani... @Delitilki
@Delitilki
Teşekkür ederim eşitlikçi olanlar iyiki varlar 🙏
Onunla mesajlaş ve bu tehditlerini mesajla da yapmasını sağla. onlar kanıt olarak dursun. ayrıca yasak olmasına rağmen ses kaydedebilirsin çünkü ortada hayatına mal olabilecek bir iftira mevcut
Ben anlamıyorum bu kanunları ya. Gerçekten... Kanıt olmadan insan hayatını karartan kanunlar bunlar... Hayır kadın beyanı ne diye esas olur ki? Kimler tacizci, tecavüzcü diye iftiraya uğramaz... Kanıt yoksa işlem yapılmamalı, kanıt olmadan insanları cezalandırmak akıl alır gibi değil. Ne yani erkek olunca sözümüze güvenilmiyor kanıt şart, kadın olunca kanıta gerek yok direkt hapis! Anlayamadım gitti suçumuz erkek doğmak herhalde... Minimun 20 sene alırım eğer bahsettiğiniz eylemi yapamazsam... Yani hayatım pamuk ipliğinde... Cinsiyeti farklı diye imtiyaz verirsen kötülerin önünü açarsın, nafakasından bu beyan olayına kadar hukuk sisteminde kadını rahat, erkeği perişan edebilecek unsurlar var. Hani dünyaya erkek getirmeyin ablacım diyorum kadınlara artık...
Bence de eşit değil.
Zaten erkek olunca direkt hapis, kadın olunca kanun da işlemiyor.
İşte böyle önüne gelene de iftira atarlar, atarlar tabii... Devlet olarak sen kadınlara bu fırsatı sunarsan en ufak hatada insanın hayatını kaydırırlar.
İnsan öldürür bana tecavüz etti der kurtulur, insan döver beni taciz etti der kurtulur kanıt? YOK.
Kadına yönelik imtiyaza bir kez daha #HAYIR
Erkek kadına vursa suç, kadın erkeğe vurunca kimseden ses çıkmaz..
At gözlüğü derken? Kanıt olmadan işlem yapılabilmesi bence adaletsizlik, eşitsizliktir. İntihar sebebidir açık ve net. Kaç erkeğin hayatı kaydı kim bilir... O kadın beraat etti ayrıca ortada kanıt da yok satacağına dair erkeğin... Hadi onuda geçtik otobüste birine yanlışlıkla sürttün direkt hapis kurtuluş yok. Çocuklara, hayvanlara tecavüzle konunun ne ilgisi var... Kanıt olmadan kadın beyanına göre işlem yapmak saçmalıktır hukuk bugün bunu sürdürüyor. Para koparmak için bile kullanırlar bu taktiği. Hayatında görmediğin kadın tecavüzden hapse tıktırıyor seni. Türkiyede erkek olmak... Kadını sorgulayan, muayene eden yok. Merhaba desen bile seni 7 sene hapse tıkabiliyor... Lanet olsun...
Yani bu ülkede erkekler bu kadar ezilirken, erkek hakları bu kadar gasp edilirken, kadınlar bu kadar medya ve hukuksal güce sahipken üzerine birde bu hakkın verilmesi erkekleri dışlamaktır.
Az vicdan. Yarın öbür senin oğluna da iftira atacaklar. Kız ne muayene edilecek ne sorgulanacak. Çocuğun hayatı bitecek. Hayır cinsiyete göre ceza veren hukuktan ne beklerim ben?
Eşit olmak kadınların işine gelmiyor. Hep imtiyaz tarafındalar lanet olsun. Çıkın şu kadın kollayan kafadan hiçbiri masum değil hiçbiri. Sadece iki cilve kendini masum gösteriyor mahkemeye
Her kadın erkeğe iftira atabilir.
Bunu para için yapabilir, kendisi için yapabilir, şahsi çıkarı için yapabilir. Geçenlerde 16 yaşındaki bir çocuğu tecavüz iftirası üzerine öldürdüler, çocuk masum çıktı kız açıkladı iftira attım diye itiraf etti her şeyi. Hapis cezası almadı. Olan çocuğun canına oldu... Sizde biraz farklı pencerelerden bakın.
Kanıt olmadan ceza veren bir hukuk sisteminin akılcı ve eşitlikçi olmadığı aşikar zaten. Ne aklıyor onu cinsiyeti mi? Hani eşitti kadın-erkek? Kadın muayeneden bile geçmiyor ancak kadının üzerine evi arabayı yap ki çekeyim şikayetimi desin kadın. Der tabii sen bu hakkı verirsen yapar. Sen önceden önlemini alacaksın beyana değil kanıta bakacaksın ki insanların hayatı sönmesin bir iftira yüzünden.
Biz erkekler olarak artık kadınlarla eşit haklara sahip olmak istiyoruz. Her anlamda...
Muayeneden geçirilsin kız yahu teknoliji o kadar ilerledi tecavüz olsa her türlü bulunur. Para için neler yapmaz kadınlar?
Söze göre işlem yapılmaz. Farklı pencerelerden bakın çıkın şu erkek düşmanı feminnazi kafadan.
Bana kadınların çıkarları için iftira atmadığına ve iftira atmayacağına dair garanti veremezsin ama konuşuyorsun boyuna. Vur birini öldür sonra bana tecavüze kalktı de kurtul böyle adalet mi olur? Bu resmen katile, hırsıza güç vermektir. Kadın beyanına karşıyım.
Hayır devlet olaya şöyle bakıyor: Aslında her 100 tecavüz davasından 97 gerçek 3 ü iftiraymış. Yani kimse tecavüz yoksa o kadar ileri gidip dava açmaz. Bence tecavüz olmadıysa bu kız da dava açmaz çünkü çok ciddi bir dava ve mutlaka dava sürecinde gerçekler ortaya çıkıyo. Fakat devlet %3 lük ihtimaldense %97 lik ihtimali göz önünde bulundurduğundan yalan dahi olsa tecavüz davası açıldığında polis hemen kapında biter alır götürürler dava gününe kadar tutuklu yargılanırsın. Tecavüz çok ciddi bir davadır yani bu işin şakası iftirası falan dahi olsa devlet ciddi dava muamelesi yapıyo. Kanıt diyosun ama tecavüzü kanıtlamak da kolay değil. Aradan süre geçmişse kadında iz kalmamışsa zor iş. Yani uzun lafın kısası kız dava açarsa savcı anında aldırır
Tecavüz varsa sıcağı sıcağına şikayet edilir olaydan hemen sonra. O esnada da kanıt vardır hatta kamera kayıtları dahi o anları görüntülemese dahi yakın zamanları görüntüler. Tecavüz çok kolay anlaşılır.
Zaten teknolojide gayet iyi durumda. Çok rahat anlaşılır. Ama yok 20 sene sonra, 10 sene sonra 10 ay sonra açılan davalar, hep iftira ve bununda önü açılıyor maalesef.
Kadın beyanı değil KANIT esas alınamlı. Biz bugün kanıt olmadan kadını suçlayamıyorsak oda bizi suçlayamamalı. Kadın kendi menfaati için her şeyi yapar AYNI ERKEKLER gibi hiçbir farkı yok kadınların erkeklerden. İftira hakkı VERİLMESİN, VERİLMEMELİ!
@ozianna
Para ve menfaat sonra akıllarına geliyor. Kurnaz, bencil ve cinsiyetçi zihniyet. Sorsan kendilerine FEMİNİST derler ancak HER ANLAMDA eşitlik diyen feminist yazarları okuyanı yoktur. Elbet bir gün cinsiyetçi sistemin ucu onlara da dokunacak ben seziyorum birçok olayı. Kötü niyetli oldukları açık tecavüze uğrayan soluğu karakolda alır zaten ilk başta. Sagda solda gezip 1 sene sonra şikayetçi olan açık ve net iftiracıdır...
Kanunlar pozitif ayrımcılık yapıyor bu konuda kadin kayrılıyor
Sen suçlu olmasan bile kadının beyaniyla mahkeme gününe kadar özgürlüğün kısıtlanıyor
Ayrıca ilk mahkemede asla karar çıkmaz Adlı tıp raporu gibi evrakların hazırlanması icin de birkac ay geçer suçsuz olsan bile hayatının içine edebilir
Tecavüz sucundan 25 yıl ceza alıp 18 sene sonra suçsuz olduğu ortaya çıkan bir haber okudum daha dün ve tecavüz ettiği için öldürülen kisinin mezarın açılması sonrası tecavüzcünün o olmadığının ortaya çıkması gibi
İşin özü bazi kadın lar bu igrenc olayı sırf erkegi elinde tutmak için lehlerine çeviriyorlar
👏👏👏
Takdir ettim yazını HELAL OLSUN
Bu pozitif ayrımcılık değil ama bence. Hafifletmeyelim. Düpedüz cinsiyetçilik.
Mesajlarda bu konuyu aç kanıt olsun olmadı yüzyüze aç ve ses kaydı al sonra ayrıl iftirayı atsın sende kanıtını sun sonra kıza iftiradan dava aç hayatını s*k. Malesef bu b*ktan kanunlar yüzünden bu hale geldik bu kanunu çıkaran, emeği geçen herkesin yeri cehennem olsun.
Amin İnşAllah Allah belalarını versin bu pislik çirkeflerin bu kanunlar yüzünden bu haldeyiz
Cevap
9Cevap
Ses kaydı yap. Onu kızdır önce sonra konuşur zaten bunuda delil olarak ver. Buda suç ama korkudan yaptım dersin.
Abla çok saçma değil mi? Kanıt olmadan hapse sokmakla tehdit ediyor tabii bu hakkı verirse devlet yapar tabii ya off ya genceciktim daha abla ben çok gençtim
Zorlayarak tehditle ilişki elbette tecavüz ancak iki tarafın istekli girmesi asla tecavüz kabul edilmemeli. Erkek düşmanı herkes. Bu ödetilecek Allah görüyor haksızlığı!
Kanıt olması lazım öyle saçmalık mı olur kız evlenmediyse daha önce anlaşılır tecavüz etmediğin
Maalesef.
Kadın beyan ettikten sonra hiçbir şeye gerek kalmadan direkt 25-30 sene hapis. Çok kişi var böyle iftiraya kurban giden... Bıktık yani. Kadınlara verilen saçma sapan bir imtiyaz. Can yakmaları, insanları diledikleri gibi karalamalarına imkan verirsen, kadın yanında erkeği hiç sayarsan olur tabii böyle düzenbazlıklar...
Off off ne yapmam lazım?
Bunu diyen kız zemini çoktan hazırlamıştır
Ya kardeş onu muayeneden geçirmeleri lazım
Kanıta gerek kalmıyor ki zaten. Kadın her zaman ezen, erkek de ezilen taraftır. Düzen kadına iftira atma hakkı verdiği sürece bu böyle sürecektir.
İftira atma hakkı demeyelim kendini savunma hakkı o
Kendini savunma derken?
Hiçbir kanıt olmadan erkeği yakabilme hakkı var.
İstediği kişiyi bu şekilde iftira ile karayabilir, hapse tıkabilir.
Kaç erkeğin hayatı söndü... Kaç erkek yaşamını bu yüzden yitirdi...
Kadın beyanı değil KANITLAR esas olmalı.
Biz neden elimizde kanıt yokken kadınları suçlayamıyoruz da onlar bizi istediği gibi hapse tıkıyor? Hani eşitlik?
Elinde adam akıllı bir kanıt olursa alayı gelse de se hapise sokamaz
Onun elinde kanıt yokken attırabiliyor ama saçmalığa bak ya işte cinsiyetten dolayı imtiyaz tanırsan yaşam hakkı vermez karşı cinse. Şu cinsiyetçilik son bulsun artık. Ya yuh ya cinsiyeti farklı diye mahkemede kanıt istenmiyor ooo tabii olmaz kadın-erkek eşitliği çok dertliyiz çok...
Hasbinallah 😄
Niye atmasın ki bu iftira hakkı verildiyse? Yapar kötü niyetli insan mı tükenir... Sen hırsıza çalma hakkı verirsen çalar, iftira atmaya yaygın insanoğluna da at iftirayı hakkın var dersen atar. Bu böyledir. Herkes dürüst ya da iyi niyetli olmaz, olamazda zaten her toplumda kötü insanlar var. Ve kadın da çok böyle iftiracı. Kadınlar yaşasın diye erkekleri öldüren sistem...
Ben iftiraya kurban giden kişi olduğuna inanmıyorum. Ben de 21 yaşında tecavüze uğradım o adam da iftiraya kurban gittim diyo hala da yaptığı şeyin tecavüz olduğuna inanmaz şerefsiz. Erkekler cinsel ilişkiyle tecavüzün ayrımını bazen yapamıyolar yani sadece erkeğin istemesi ilişki için yeterliymiş gibi bir zihniyet var. Bazen aşırı ısrarcılar bazen kadını tehtid ederek ilişkiye giriyolar erkeğin kafasında olay cinsel ilişki ama kanunlar ona da tecavüz diyo. Bana tecavüz eden erkeğin arabasına ben binmiştim zaten adam savcının önünde de söyledi savcı bey arabama kendisi bindi 20 kişi şahidim diye yani bazı erkeklerde şu zihniyet var: kadın arabaya bindiyse ya da eve geldiyse istiyodu ben de yaptım. Hayır efendim kanunlar Türk erkeği kafasıyla işlemiyo
Öyle tecavüz vakaları var ki zaten tecavüz eden hiçbir erkek yaptığı şeyin tecavüz olduğunu kabul etmezmiş. Hatta amerikada bile bir anket var tecavüzden içeri girmiş mahkumlar ile ilgili ankette hepsi de kadın kendi istedi demişler. Hatta bazıları kadının yardım için bağırmasını zevk çığlığı olarak algılamış. Malesef dünyaya erkek gözüyle bakınca farklı kadın gözüyle farklı. Yaptığın şey belki zorlamaydı ama sen farkında değilsin çünkü hiçbi kadın bu akdar ciddi bir davayı zevk olsun diye açmaz.
Birçok mağdur erkek var.
Sayıları oldukça fazla. Hiçbir suçu yokken içeride yatan birçok erkek var. Tek suçları da bir kadınla yakınlaşmak istemeleri. Ne yani kadın yapınca cinsel özgürlük erkek yapınca sapıklık, taciz, tecavüz kalıplarına sokuluyor. Cinsel ilişkiye tecavüz gözü ile bakıldığını bizzat belirtiniz.
Evet efendim erkek düşmanı kafası var bu bariz.
Kadın kendi isteği ile yapmış sonra iftirada bulunmuş olabilir ki sayısı hayli fazla bu insanların ben inanıyorum.
Kadının elinde ne kanıt var ki de erkeği cezalandıracağız ne malüm istekli olmadığı iki tarafın...
Ablacım çok cinsiyetçi ve saçma düşünüyorsun...
Her zaman erkekler mağdur ediliyor, tabiki sonra cinnet geçirir öldürür kadını. Bunu yapar. Erkeğinde kadınında kanıtı yok ama kadına inanıyorsun haksızlık bu
Kolay o işin çözümü. Kendi isteği ile ilişkiye girdi, ama beni tehdit ediyor diyerek savcılığa dilekçe ver ama suç duyurusunda bulunma. Böylece sen erken davranmış olursun.
Teşekkür ederim abi en güzel cevap senden geldi. Ciddiye alınır mı dilekçem? Göz önünde bulundurulir mu?
Hukukçu değilim. Ama savcı ile konuşabilirsin.
mesaj olarak ekran goruntusu aliyosun dogru kizin ailesinin yanina sonrada polise
Yüz yüze söyledi. Mesaj olarak değil, ses kaydı filanda alamadım maalesef. Ani söyledi çünkü.
İşte kanıtsız, iftira atmasına imkan tanırsan devlet olarak olacağı bu...
Ne yapmalıyım? Ne yapabilirim? Ya lanet olsun. Böyle saçma kanunlar yüzünden kaç erkek canından oldu... Off off...
kendinden eminsen korkmana gerek yok aslinda artik hastaneler var polisi var senin olmadigin her sekilde cikar
Evet kendimden eminim ve çok kısa bir ilişkiydi zaten. Hem seni sevmiyorum deyip hem ilişkiye devam etmezsen tecavüz iftirası atarım demek ne kadar leş bir piskoloji ya... DNA testi yapılıyor dediler ve zaten farzedelim ki cinsellik yaşasam bile (yaşamadım) bu iki tarafın rızası ile yapıldıysa ne sorun olacak... Pislik, bağnaz insanlar yönetirse olacağı bu.
Teşekkür ederim...
aynen oyle kardesim balik bastan kokar
Kesinlikle ablacım çok teşekkür ederim eşitlikçi insanlar iyiki varlar.
Tehdit ettiği bir mesaj ya da ses kaydını elinde bulundur öyle birşey yaparsa polise gosterirsin
Bu kanunlar ne diye imkan verir aşağılık insanlara... Bilmiyorlar mı burası Türkiye para söz konusu olunca, menfaat düşmanlık şahsi olaylar söz konusu olunca kadınlar nasıl iftiralar atabiliyor...
Vermeyin şu saçma sapan hakları...
Ben onun ses kaydını ya da mesajını alacağım ve onu süründüreceğim asla affetmeyeceğim.
Eğer buda olmazsa başaramazsam onuda döveceğim. Öldürücem
Ama bugün her şeyden evvel savcılığa dilekçe vericem polisle konuşucam
Bence elinde bulunsun yeterli. Belki de buna cesaret edemez seni korkutmaya çalışıyordur kendisi giderse sen elindeki leri sunarsin olur biter.. ayrıca aranızda cinsel birliktelik bulunmadiysa kesinlikle birşey yapamaz çünkü kuru kuru ifade almıyorlar vajinal muane ediyorlar sana ait bir iz var mı diye..
Daha önce başka bir erkekle ilişkiye girmiş midir bilemem ancak ben hiç cinsellik yaşamadım. O konuda içim çok rahat. Ancak kanunlarda eşitsizlik olduğu yine çok açık. İstekli ilişkiye de tecavüz diyebilir bu şekilde... Neyse...
Ben biraz saftım beni kullanmak istiyor bence... Allah belasını versin diyecek bir kelime yok böylelerine!!!
DNA mı? İlk kez duydum buna çok sevindim. İçim çok rahatladı şu an size çok teşekkür ederim eşit yaklaşan kadınlar iyiki var 🙏 Gerçekten içim rahatladı. Kendimi berbat hissediyordum rahatladım. Mahkemeye verirse de yalancı çıkacak yalancı çıktığı an çok yüklü miktarda tazminat davası açarım acımam cidden. İftira ağır suç, insan karalamak büyük karaktersizliktir. Sanki beni karşısına alıp konuşsa ben ihtiyaçlarına cevap vermeyeceğim... Böyle insanlarla karşılaştırmasın Allah...
Kanıtlayamazsa ceza almazsın. Yok öyle kadın beyanı esastır filan. Orda burda uydurma şeyler okuyup trol soru soruyorsunuz mağduriyet kasmak için.
polise git bir kız bana böyle iftira atacakmış ayrılırsam böyle yaparsa ne olur danış
Peki ne olur sonuç gelir mi? En azından polise geldi danıştı derler mi? Suçsuz olduğum anlaşılır mı?
aga şikayet olmadan önce gideceksin
neyle karşı karşıya olduğunu bil yapmadığım halde kız böyle derse bana birşey olur mu soracaksın polise
İşte saçma kanunlar...
Kadına kanıtsız, iftira atma hakkı ver sonra yak hayatları... Tüh lanet olsun... Adiler... Gidip konuşacağım her yerde. En azından önce söylemiş desinler... Belki bir umut. Dünyada kötü kadınların sayısı kötü erkekler kadar çokken bu imtiyazların verilmesi SAÇMALIK!
polise sor gerçek bilgiyi al bence öyle birisi ortaya laf atınca direk birini tutuklamıyorlardır
İnşallah dostum. Peki nasıl girilir ki bu konuya öyle ki...
Mesaj mı yazdı yazmadıysa bunu mesaj olarak sana atmasını sağla ya da ses kaydını al yoksa başın ağrır
Söyledi. Ah şu kanunlar!!!
Saçmalık yalnızca kadını savunuyor lanet olasıca! Ulan mağdur erkekler halbuki çoğu konuda...
Polise git oyle dertles bir .
Ne olur suçsuzum ama işte devlet kadına iftira atma hakkı tanıyor beyanı esas kılıyor Allah belalarını versin ne diyeyim...
Çok zor dostum durum, umarım atlatırsın sorunsuz.
Şu haklar verilmesin saçma sapan insanlara ya!
sonra hadım ederler seni
Bu hak kadınlara hiç tanınmaması gereken bir haktı.
tabi
Lanet olsun ya lanet olsun böyle imtiyaza, hakka adi köpekler
cinselik yaşadın mı bu kişiyle
Yok hayır kardeşim yaşamadım zaten kısa bir ilişki oldu
@ozianna ilişki yoktu abla
İlişkiye devam et kardeşim ne olacak
Bakalım abi... Umarım sorun olmaz.
Çok üzgünüm
Nanayi yemişin.
Devlet ve kanunların suçu.
Sen kadına iftira atması için fırsat sunarsan atar tabii. Kötü kalpli kadın yokmuş GİBİ ŞAPŞALCA kanunlar koyarsan elbette her haltı yer kadın...
Yanina bir ses kaydi al kizin yanina git tartış o yine tehdit eder zaten kayitlari da delil diye sunar yirtarsin kardes
Bu kanunun da kaldırılması lazım. Lanet olsun ya. Dediğini deneyeceğim umarım şüphelenmez. Saçmalığa bak!
Mağdur çok kanun kalkmaz sucsuzsan anlasilir zaten dert eetme
Mağdur çok ama hepsi de erkekler.
İftiraya kapı açıyor aşağılık kanunlar.
Birde kadın deyince araştırma yapılmıyor biliyorsun muayene filan yok direkt hapis cezası.
Bundan dolayı ne insanlar iftiraya kurban gitti... Çok kişi mağdur oldu bu kadınlar için konulan imtiyazlardan çok... Biri 1 sene evli kalır 30 sene nafaka öder biri sevgilisinden ayrılır taciz iftirası atar kız 7 sene yatar çocuk giden hayatları kim verecek acaba...
20 seneden aşağı almam bitti hayatım lanet insanlar...
Bunları görün görün ki size tek çağrım hiç kimseye cinsiyetinden dolayı imtiyaz tanımayın. Yoksa asla karşı cinse yaşam hakkı tanımaz. Kadın da olsa erkek de olsa bu vasiyetimdir size...
Ya kodumun evladi tecavüzle yargilanan cocuga kadina tecavuz eden serefsizler bile disarda eli kolu sallaya sallaya geziyor adaletin a'si kalmamis gelmis buraya sucsuz oldugun halde zirliyorsun vasat bir trollsun belli kaybol sektir git burdan
Hani kim tecavüz ediyor da serbest kalıyor?
Kaç erkeğin canı yanıyor farkında mısın? Ne trolü yahu. Hayatın acı, karanlık yönü bunlar. Kanıt aranmıyor diyorum anlıyor musun? Kadın beni taciz etti diyor ne zaman 13 sene evvel ee kardeşim 13 evvel nerdeydin kanıt nerede misal...
Adaletin a sı kalmadı radikal feminist zihniyet yüzünden erkek çocuğum olmasın diye dua eden boşandığı eşinin hayatını çalan kadınlar yüzünden elbette adalet kalmadı
Ablam kanıt aranmıyor diyorum lütfen anla beni lütfen lütfen
Ya bir kaybol git lan lanet trol
Off toplumda neden bu kadar kaos var sanıyorsun uyumaya devam etme bence uyan
Gercek olduguna inanmiyorum fakat gercekse kizi kendinden sogut kaniti da soyledik ses kaydi iste bir kere tehdit eden tekrar tekrar da etmeye devam eder sallama simdi
Tarih boyunca erkeği ezen bir sistemle boğuştuk feminizm maskulizm humanizm bu yüzden var
Size değil KANUNA sallıyorum SİSTEME söylüyorum.
Ve tabiki pek çok kadın iftira atar. Erkek de öyle doğasında var insanın
Ya vir virlama cozumu sunduk kullanirsan kullan iste senin amacin belli kaybol
Amacım neymiş ki? Kadın-erkek eşit olsun kimse mağdur olmasın dedik...
Her türlü iftiraya açık hale geldik...
Her türlü iftiraya açık hale geldik... eşitlik 0
100 tecavüz davasından sadece 3 tanesi iftiraymış. Yani devlet %3 ihtimal için %97 ihtimali çöpe atmıyor. Ayrıca sen ne dersen de durum senin istediğin gibi olmanın tam aksine tecavüz davaları daha da sertleşecek daha sert kanunlar çıkacakmış. Yani sen böyle olmaz iftiraya açık durum diyosun fakat daha da beter olacak :-D
@ozianna yav troll iste bu salak akli sira ortaligi karistirmak istiyor
Ee bunu kadınlar da gayet yapıyor.
Merhaba diyeni tacizle suçlayanlar var bu ülkede.
Kanıt olmadan kadına güveniyor, erkeğe güvenmiyorsun? Ee bu cinsiyetçilik ! Erkek olarak medyada dahi suçlu gösteriliyoruz, üzerimize atılan iftiralar araştırılmıyor bile.
Elbette %3'ü derler onlar kanıtlayanlar iftira atıldığını kanıtlayamayanların sayısı hayli fazladır.
Kadına sırf cinsiyetinden dolayı güvenmek saçmalıktır. Devlet bugün bunu yapmakta maalesef. Erkek yapınca sapıklık kadın yapınca cinsel özgürlük diye lanse eden bir toplumdan bahsediyoruz. Vicdan lütfen, vicdan Allah aşkına. Bu ülkede en çok erkekler mağdur biliyoruz bu gün gibi ortada, açık bedihi net yani...
Olayın arka yüzü nerede? Ya gerçekten kadın ve erkek istekli beraber olduysa... Kanıt yok sonuçta, nereden kim bilebilir tecavüz olduğunu? Kadına şiddet diyorsunuz ya kadın başta vurmaya başlamışsa nereden biliyorsunuz kanıt yok zaten. Kimin ne yaptığı belli değil ceza verilmesi doğru değil.
Salak derken? Tabiki ortalık karışmalı bu hakkınız elinizden alınacak az kaldı... Öyle kanıt olmadan işlem yapamayacaksınız. Aynı olay kadına olsa kadın magdur olsa dünya ayağa kalkardı erkeğe olunca kimseden ses çıkmıyor. Erkeği mağdur etme odaklı sistem erkekler ayaklanacağız kadın hakları değil İNSAN HAKLARI !
Erkeklerin kokune kara kara sular inecek😢😢😢😢😢
Erkekle kadın eşittir. Kadınların yaptıkları alçaklıklar da cezasız kalmaz İlahi düzende her şey layığını er geç bulur bir gün belki gerçekten tecavüze uğrayıp öldürülür... Kim bilir?
Erkeklee tecavuzcu coskunlar
Coskun abiden ders aliyolar😢😢😢😢
Coskun abiye hakkimi helal etmiyom hep o alistirdi size bunlari😢😢😢😢😢😢
Ablacım yok öyle birşey. Bizimde evde bekleyen annemiz, bize yardımcı olan ablamız, kız kardeşimiz, bizim geleceğimizin iyi olması için çalışan babamız var. Yok tecavüzcü çoşkun felan hepsi hikaye. Hepsi. İnanmayın lütfen. Bizi dünyaya getirip eziyet ediyorsunuz ya pes
😢😢😢😢😢😢 nedir bu erkeklerden cektigimiz coskun abi nefret ediyom senden
Nedir bu kadınlardan çektiğimiz asıl bizim ya! Pes ben artık diyecek birşey bulamıyorum bize eziyet etmeyin!!! Lütfen ya. Hepimiz biriz birr
Ywter gayri erkeklerden nefret ediyom coskun abiden dahada vok nefret ediyom😢😢😢😢😢
Ya yeter be nedir bu kininiz cinsiyetçiliğiniz? Ne oldu kim ne yaptı size?
Sen yaptin beni ortada biraktin askim bu siteye senin icin geldim😢😢😢😢😢
Yok ben tehdit ediyomusum
Ben seninsevdim onun icin yaptim bunlari
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
İnanmıyorum. Siz? Siz kimsiniz?
Sen kendin hem beni sevmediğini söyleyip hem ilişkiye devam etmemiz gerektiğini söyledin...
Seni seviyom ben birakma beni nolur
Askim ben sensiz yasayamm😢😢😢😢😢 olurum sen olmazsan
Ama beni çok üzdün, resmen iftira atarım sana dedin? Seven insan neden iftira atıp gözyaşlarına sebep olsun ki?
Yeter gari biktim😡😡😡😡😡
Seni seviyorum askim sana kendi ellerimle yemek yedirecem
Evlenince cok mutlu olacaz😢😢😢😢😢
Ya Allah aşkına dediklerine bak ne kadar tutarsız davranıyorsun neden böyle yapıyorsun? Ne yemeği, sen yemeğin içine zehir katıp öldürürsün beni! Benim gözyaşlarımı akıttın, intiharı düşündürttün dediklerine bak ya, burada bile buldun beni lanet olsun ya ne diyeyim artık pes doğrusu pes!
Sen benim ol gerisini bosver askim seninle beraber bastonla gezeriz yasliligimizda😊😊
Bu kadar baskıdan sonra beni öldürmeyeceğin ne malüm, bence tehlikelisin sen. Beni saf görüyorsun kullanmak istiyordun. İyi niyetli değilsin.
Hayir seni seviyom birakmiycam oldurmuycem sen bize lazimsin
Nasıl yani? Ne anlamda lazımım?
Sen benle evlenecen sensiz yasayamam aakim 😢😢😢😢😢😢
Sen ciddi misin ya inanamıyorum burada nasıl buldun beni?
Trolllllllll😂😂😂😂😂
Ah üzgünüm... Çok safım kusura bakmayın
Anlamismiydin
Hayır gerçek sanıyorum sabahtan beri...
Öfkeden deliye döndüm ya
tamam neyse olabilir
Ben konusuncami
Yok yok. Kız arkadaşım sandım ya o zaman öfkelenmiştim baya
Anladim saglik olsun iste bidakine kiz arkadasini daha duzgun secersin
Teşekkür ederim umarım kurtulur başım beladan...
Kız kaç yaşında?
21 kardeşim
Kiz kac yasinda
21 kardeşim
Mesaj yoktu ki sözlü söyledi sorun olur mu?
En İyi Cevaplar