Ben inanmıyorum ya öyle biri gelse uğradım dese ayrılırım yalan söylüyor kızlar çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ya yalan söyleyeni de illaki vardir ama hic bir kiz kolay kolay bu konuda yalan söylemez ülkede damacanaya tecavuz eden var ve cidden cinsel tacize tecavuze ugrayan cok fazla kadin var ve bu kizlardan bir tanesini taniyorum aileden biri tarafindan yapilmis hatta ama kizin ailesi örtbas etmis (cocuk yasta olmus bu hemde ) kusura bakmayin da kadinlar 7 8 yasindan itibaren cinsel saldiriya maruz kaliyor ya sözlü ya da fiziki buna bu kadar kolay diyemezsin bosa dememisler yasamayana kolay gelir karsisindakinin yasadigi diye
27 Yorumla- +1 yıl
Söyler şimdiki kadınlar söylüyor
- +1 yıl
Ne bilcem ben ya insan tüccarı değilim ki anlayauım anlamayayıö en kötü belge isterim
- +1 yıl
Ben herkes yalan söylüyor demedim zaten söyleyen cok sevgilisi ile yatıp sonra ortada kalınca ben tecavüze uğradım diyor
- +1 yıl
Ee o zaman neden inanayım kadınlara söyler misin😀
En İyi Cevaplar
Bilemezsin, her kız yalan söylemez masum kıza yalancı demek büyük vebal almaktır akli selim kimse bu derece yalan söylemez söyleyene de ceza veya tedavi şart olmalı.
215 Yorumla- +1 yıl
Ne bilcem başkasına veripte tecavüz süsü vermedigi
- +1 yıl
canım söyleyen var işte aklı selim diyor
- +1 yıl
Birazcık beyin olsa sen benim ne dedigimi anlardın
- +1 yıl
Valla ben inanmam umurumda mı değil millete veripte bana gelmesinler
- +1 yıl
😀zırlama
- +1 yıl
😂yok kadın seviyorum ben
- +1 yıl
Evet kadınlardan gıcık kapıyorum ama inanmyorum hayatınız yalan çünkü
- +1 yıl
canım sevgilim bile olmadı neyin kafası bu terk edilmedim ki
- +1 yıl
Keşke beynini biraz kullanabilen neyse daha fazla uğraşamıcam seninle
+1 yılBence hiç bir kız bu konu hakkında yalan söylemez veya şaka yapmaz.
Zaten anlatış şeklinden veya davranışlarından anlarsın yalan mı doğru mu diye.01 Yorumla- +1 yıl
Diyen var cokta güzel yalan söylüyorkae
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Ben herkese inanırım bi gereksizliği varsa kendinedir zaten anlaşılır ne olduğu ne yaptığı ha herkes anlamaz kanki en iyisi inanmak direkt
014 Yorumla- +1 yıl
Ben inanmam knk belge isterim
- +1 yıl
Ben bilcem tabi elaleme verip gelipte tecavüze uğradım demesin
- +1 yıl
Dogruyu söyledigini nerden bilcem a q kdkff
- +1 yıl
Ne bileyim söylet misin ya oral yapmışda
- +1 yıl
Ya söylemesse?
- +1 yıl
Şimdiki kadınlar gizliyor
- +1 yıl
Kısmet
+1 yılTecavüze uğramayı kimse istemez ve neden istemediği birşey için uğradım diyip yalan söylesin
118 Yorumla- +1 yıl
Söyleyen var kadınlara zerre inanmıyorum
- +1 yıl
Sırf kendisini kabul etsin diye
- +1 yıl
Temiz kadıb çok var bu konu hakkında yalan söyleyen olursa o da oros*pu dur knk
- +1 yıl
Knk valla onrusbu diye kendi hayatıma öyle birini alamam
- +1 yıl
İnanmıyorum kadınlara
- +1 yıl
Hiç sevgilisi olmamış cinsel ilişki yaşamamış kız yok mu aga şimdi
- +1 yıl
Yoktur inanmıyorum
- +1 yıl
Kız kuzenin var mı
- +1 yıl
Yoktur varsada oda yapıyordur knk inanmıyorum onada sevgili yapmış itin birinin peşinden koşuyordu geçen
- +1 yıl
Knk temiz kız var öyle düşünme
- +1 yıl
Düşünmüyorum knk illaki orasına burasına elletiriyorlar varya önümde Vahiy indirseler yinede inanmam
- +1 yıl
Ahahahahahha abartma knk valla temiz kız çok gördüğüm için bu gibi sıkıntı yaşamıyom eski manitam bana köpek gibi aşıktı hiç ilişkiye girmemişti okul okuyordy falan yani aga çok var böyle düşünmen doğru değil
- +1 yıl
İnanmam knk ne desen boş bu kızlara inanmıyorum
- +1 yıl
İftira atan kıx çok var aga geçen polise bir oros*pu iftira atmıştı videolar çikti polis birşey yapmıyordu videoda
- +1 yıl
Evet cok var
- +1 yıl
Geçen markete gittim aldığım şeyleri arabanın bagajına yerleştiriyordum bir tane suriye'li kız geldi bana para ver dedi verdim sonra onun yanındaki kız dedi banada ver dedim vermem gidin işinize dedi vericeksin yoksa taciz etti der bağırırım dedi üstüme saldırdı ittim kızı sonra dedim hadi git işine falan arabaya bindim arabaya binmeye çalıştı aqq kezbanı sonra bağırdum dedim severim belanı lan sitir git korktu indi
- +1 yıl
Oluyor knk sjdjf
- +1 yıl
Valla vursam Allahına kavuşur kezban 😂
+1 yılHal hareketlerinden belli olur çünkü anlatırken o günü tekrar yaşar. Yalan söyeyen biri rol yapmak istese de o derece yapamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kız bunu kullanıyor aslında. Tecavüze uğramış ama şikayeti yok. Eeee hani şikayet?
04 Yorumla- +1 yıl
Ki şunu ayrıca belirtmek isterim benim birkaç polis arkadaşım asla ve asla kızların evine gitmeyin der. Bu vakalar artmış baya çünkü. Erkek bir şey yapmasa bile erkeğin üzerine tecavüz etti beni damga vuruyorlar yararlanmak için.
- +1 yıl
Bizim burda oldu suçsuz 3 cocuk hapse atıldı iftitar yüzünden
- +1 yıl
Ne yazık ki. Ben de duyunca baya şaşırmıştım.
- +1 yıl
Oluyor yani İstanbul sözlşemesi gelseydi o zaman durum vahimdi Allah'tan gelmedi
Ya kısmen katılıyorum çünkü tecavüze uğrayan bir insanın psikolojik olarak durumu " yaşamış olduğu travmadan ötürü kötü olur" ama bu koduklarım çok rahat tecavüze uğradık diyorlar
Sanki yaşanılması çok sıradan bir olaymış gibi20 Yorumla
+1 yılValla ben 15 kızla flört etmissem yarısi tecavüze uğramıştı en az. Sen düşün gerisini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKolay kolay hiç bir kadın bu konuda yalan söylemez
121 Yorumla- +1 yıl
Söyler başkası ile seks yapıp sonra tecavüze uğradım diyor
- +1 yıl
Onlarda onların sorunu ama bir kaç kişinin yanlışıda doğru söyleyen insanları kapsamamalı, neticede olabilecek şeyler bunlar illa bir iki kişi yalan söylüyor diye ciddi manada yaşayan kadınlarımız yalan söylüyor diye de birşey yok 🙃
- +1 yıl
O zaman belgelesin ben nerden bilcem yaşadıgını başkasının artıgınu almak bakmak zorunda mıyım😀
- +1 yıl
Tamamdır bende genel açıkladım zaten 🙃 ya Allah aşkına sen sus konuşma artık falan ne kötü cümleler kuruyorsun sen öyle
- +1 yıl
Vala bende öyle kadınlara saygı gram yok agzımıda bozarım
- +1 yıl
Alla alla ee sen kadınlardan önce kendini eleştircen o zaman senin bir kadına saygın yoksa ağzın bozuluyorsa bir kadın 200 kere de başka insanlarlada birşey yaşamış olsa senin bu tavrın yanında 40 kere yıkanmış temiz sayılır unutma, yok yani hiç birinizin de kız kardeşi annesi yok mu ne bu yok ben ağzımı bozuyorum yok onu yapıyorum eee bizde o zaman bütün erkekler şerefsiz diyip çıkalım hoş oluyormu?
- +1 yıl
Ha yok mecbur cevap vereceğim yoksa bunların önü alınmıyor
- +1 yıl
Oluyor sende de banane elalemin altında inlemiş kadını nasıl alayım mantıklı düşün
- +1 yıl
Ya sabır arkadaşım tamam kendi terichin karışmam ona beni de ilgilendirmez kimseyle herhangi birşey yaşamamis birini istemen doğal olabilir, ama kullandığın cümleler yanlıştır yok ben kadınlara ağzımı bozuyorum yok öyle böyle bunlar hoş durmuyor sadece tercihine de tabiki saygı duyuyorum.
- +1 yıl
Duymak zorundasın zaten de ben bozarım yinede sıkıntı yok saygıyı hak etmiyor kadınlae
- +1 yıl
😅ne desem boş erken zamanda bir psikiyatriste gitmenizi öneriyorum 🤝🏻
- +1 yıl
Alakası yok
- +1 yıl
🙃🤷🏻♀️👍🏻
- +1 yıl
Kadınlar yalan söylemese bu sorunlar çıkmaz
- +1 yıl
Kendi üzerime alınmıyorum o nedenle diğerleri de beni ilgilendirmiyor 🙃
- +1 yıl
Bence sende alın kadınsın sonucta😀
- +1 yıl
Kadın olmam yalancı olduğumu göstermiyor ve bu nedenle kendimi ayrı tutarım 🙃
- +1 yıl
Tamam skdjd
- +1 yıl
👍🏻🙃
- +1 yıl
😀😀😀
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beni ilgilendirmez öncesi
04 Yorumla- +1 yıl
tecavüz diyor neyini ilgilendirmicek
- +1 yıl
geçmişte olsa bile kolay unutulacak bir şey değil psikolojik olarak yardım etmez misin
+1 yılsaçmalama furki
01 Yorumla- +1 yıl
Niçin
+1 yılDoğru olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği