Sizce kadın bana tecavüz mü etmiş oldu ?

Otel resepsiyonunda görevliydim. Sabah saat 04:00 sularında genç bir bayan geldi ve bir oda istedi. Form doldurttum işlemlerini yaptım. Biraz alkollüydü ve benden odasını göstermemi istedi. (O sırada bellboy falan yoktu. Gececi garsonlar da cafenin mutfağındalardı. Yani ortalıkta başka kimse yoktu.) Her neyse... Birlikte asansöre bindik ve odasına kadar eşlik ettim. Kartla kapıyı açtıktan sonra elektrik sisteminin nasıl devreye girdiğini, klimayı falan gösterdim. Odadan çıkmadan önce bir isteği olup olmadığını sordum. O da "evet var" dedi ve boynuma sarılarak beni öpmeye başladı. Şaşırmıştım... "Hadi soyun seni istiyorum" diyordu. "Lütfen olmaz yapamam" dedim; "deskte kimse yok aşağı inmem gerekiyor" dedim. Öpmeye ve üstümdekileri çıkartmaya devam etti.

Kız bana silah-bıçak çekmedi, kaba kuvvet de kullanmadı ama öyle birşey söyledi ki; kendimi bunu yapmak zorunda hissettim:

Bana, "sen erkek değil misin, yapamıyor musun yoksa?" dedi. İstediğini vermesem, sanki sorunluymuşum-yapamıyormuşum gibi olacaktım. Kaçsam kız gibi kaçmış olacaktım. Erkekliğimle alay edecek olmasına (eksik gözle bakmasına) dayanamazdım. Bunu yapmaya mecbur hissettirdi ve istediğini aldı...

Yani bir anlamda beni zorlamış oldu ama psikolojik olarak."

Herşey 5-10 dk içinde oldu bitti. Sonrasında aşağı indim. Kendimi iyi hissetmiyordum. Bi taraftan hastalık kapmamışımdır umarım diyordum kendi kendime. Bir taraftan da kız arkadaşımı aldatmış gibi hissettim.

Şimdi söyleyin lütfen; bu durumda kim kime sahip oldu ? Bana tecavüz mü etmiş oldu ? N'oldu şimdi yani ?
Güncellemeler
+1 yıl
Çoğunluk direkt beni suçlayınca şöyle bir soru geldi aklıma: link
Güncellemeler
+1 yıl
Benim yaşadığım tecavüz değildi belki ama inanın o an silah çekse o kadar etkili olmazdı belki. Yani erkeklik gururumun incinmesi beni daha kötü etkilecekti. Küçük düşmemek için yaptım.

Konuyu uzatmamak için ilk mesajımda belirtmemiştim ama size olayın şu kısmını da aktarmak istiyorum. Bunu, o an benim de azıp kadından faydalandığımı düşünenler için de anlatıyorum:

O an (heyecandan-korkudan) penisim kalkmamıştı. "Tamam, kaldır o zaman" deyip kemerimi açmıştım. O da ağzına alıp kaldırdı...
Güncellemeler
+1 yıl
(Kız arkadaşım olmasa, bu kadar takmazdım aslında...)

Bir hafta sonra neden güncelledin diyenler olabilir veya kızanlar:

Kendimce en cevabı seçtim. Nasıl olsa "turuncu ışık" yanacak diye arada güncelleme de yazayım dedim. :)

Konuyla ilgili olumlu-olumsuz yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.
Sizce kadın bana tecavüz mü etmiş oldu ?