Benim bir sevgilim var 4 sene önce kendinden büyük biri ile çıkıyormuş ve ayrılmak istemiş ayrılmak için işyerine gitmiş sonra adam hazmedemeyip tecavüz etmiş ve adam hapiste bana akıl verin ne yapmalıyım şuanda hiç iyi değilim hazmedemiyorum ne yapmalıyım 😰
Cevabın nedir?
+1 yılSenin ne haddine hazmedememek? O kadın varken. Maçoluğun tutacaksa, her gün kadın cinayetleri, zorla ensestiyöz ilişkiler, tecavüzler oluyor. Yap bir plan, yakalanana kadar hepsini öldür.
O kadar da değil diyorsan eğer, bu konuyu bir daha ona açma. Ayrılmak istersen de saygı duyulacak bir karar ama, eğer seviyorsan; konuyu öğrendikten sonra asıl bunu ona yapmanı hazmedemeyecektir.
Sağlıcakla.312 Yorumla
Soran+1 yılElimden gelse emin olun hepsini yaşatmicam senin başına gelirse anlarsın acısını ben bu güne kadar ağladığımı bilmem kimseyede anlatamıyorum durumu bıraya yazmak geldi aklıma sizden akıl almak için
- +1 yıl
Kimin başına neyin gelip geleceğini, neyin gelip gelmediğini nereden bilebilirsin sevgili dostum?
Sakin ol. Sağlıklı düşün ki, verdiğin kararlar sonrasında ne pişman ol, ne pişman et.
Fevri olmanın, sitemkâr hatta nefret dolu olmanın ne faydası olacak bir düşün? Hiç.
Sağlıcakla tekrardan.
Soran+1 yılKonuş abi sen mantıklı konuşuyorsun fevri düşünmüyorum abi sinirli değilim Şu an sadece durup durup ağlıyorum çok koyuyor abi kızı canımdan çok severken bunu öğrenmem benden önce kıza başkasının dokunması evlendiğimiz gece hayallerini kurduğumuz günü başkasının mahfetmesi hazmedemiyorum abi başkasının dokunmuş olmasını
- +1 yıl
Bir şey soracağım? Samimi ol ama olur mu? Hayatında hiç başka birine dokunmadın mı? Eğer dokunmadıysan, eline bu fırsat geçseydi; gerçekten yapmaz mıydın?
Soran+1 yılAbi dokundum kabul ama onunla cinsellik yaşamadım çünkü o zamanlar küçüktüm biliyordum benim olmicağını ama artık aileler tanıştı bu kızda kesinim şuda var benimle olmak isteyen oldu abi ben o ilk tadı evlendiğim kadınla yaşamak istediğimden dokunmadım ben bu kadının ilki olmicamki 😔
- +1 yıl
Tamam o zaman madem dürüst olamıyorsun, ben olayım.
Bak sevgili dostum, ben birçok sevgilim ile cinsel ilişkiye girdim. Bunu her iki taraf da istediğimiz için yaptık. Bu kişiler şimdi gözünde kötü, ucuz insanlar olabilir. Sokak terimlerini tekrar etmeme gerek yok zaten. Ama o kadınlar arasında vicdan olarak, duygu olarak, davranış düşünce olarak; nihayetinde insan olarak o kadar iyileri vardı ki; inanamazsın.
Benim onlarla ya da onların benimle yaşadığı şeyi kimi insan hata, kimi insan aşk, kimi insan da ucuz bir gece olarak adlandırabilir; haklılar.
Ama gerçek şu ki; ilişki yaşadıklarımın arasında gerçekten insani özellikler barındırıp, gönül rahatlıyla evlenebileceklerim vardı. Ha evlenmedik, oluyor öyle.
Tüm bunlar olmuşken, kendime yakıştırıp, sevdiğim ve beni gerçekten seven bir kadınla evlenmek istesem; oturup konuştuğumuzda, daha önce böyle bir ilişkiye girdim dese; evlenmekten vazgeçmeye hakkım vicdanen yoktur. Mantıken vazgeçebilirim ama inan işte bu çok ucuz olur. - +1 yıl
Kaldı ki o kadın, isteyerek yapmamış böyle bir şeyi. Onun için bundan büyük bir travma yoktur emin ol. Dolayısıyla, sen de onun ilki olacaksın. Ama mesele ikinizinde birbirinin ilki olmakla bitmez hiçbir zaman, sonu olmak daha iyidir.
Soran+1 yılBen hem ilk hemde son olmak istemiştim sen birileri ile yapmışsın abi ben ama kimseyle yapmadın senin karşına cinsel ilişki yaşamış biri geçsin söylesin sende başkalarıyla yaptığın için çeviremessin ama ben kimseyle yapmadım
- +1 yıl
Sen hala fiziki kıstaslarda kendini haklı görmeye çalışıyorsun ya, ne diyeyim sana.
O kız tecavüze uğramış. Ve sen sanki biriyle isteğiyle biri olmuş gibi; "benim ilkim olacaktı, ben bakirim, o da bakir olmalı" diyorsun. Parani biriktirip gidip diktirebilirsiniz kızlık zarını.
Ruhunu da bir gemici düğümüyle dikebiliyorsan, dikersin artık.
Soran+1 yılO aklımda sürece hep acı çekicem ama hayatının geri kalanında mutlu etmeye çalışıcam onu 😔 Saol
Soran+1 yılBana bitek sen etkili oldun ve Şu an kızın yanındayım onu hiç bırakmicam teşekürler
- +1 yıl
Güzel karar sevgili dostum. Mutluluklar!
Öyle birşey yaşadıysa ona destek olup bu olayı unutturman ve hatırlatmaman gerekir..
Zaten bir travma yaşamış bir diğerinide yüzüne vurarak veya bırakarak sen yaşatma..
Ama şöyle birşeyde var bu aralar geçmişinde ilişki yaşamış kızların klasik yalanı tecavüz..
O yüzden dogruluğundan emin ol..10 Yorumla
Sakin olmalısın öncelikle ve kızı üzme, sana güvendiği için anlatmış bunu onu kır yahut incit , terket diye değil, bu yaşadığı olay yüzünden erkeklere güvenmiyor olmalıdır, o adamı Allah 'a havaal et ve sevdiğini de yüreğine bas sarıp sarmala, ve bu olayı ona asla hatırlatma
32 Yorumla
Soran+1 yılHazmedemiyorum ben daha ona dokunmaya korkarken elin adamı ne yapmış hazmedemiyorum
- +1 yıl
Burda sağlam durmalisin işte, belki o kız da intihar etmek istemiştir ama bak şimdi senin yanında, senin öfken kızgınlığın ve kırgınlığın olanları duzeltmeyecek ki, şimdi sana düşen ilişkinize sahip çıkmak. biraz yüce gönüllü ol, herşey düzelecek, iyi dileklerim sizinle olsun
+1 yılKız zaten zor şeyler yaşamış simdi sen de onu birakirsan seven adam bile bırakırsa o kızın hali ne olacak çocuklu adama mi versinler kızı kim alacak herkes böyle istemeyecek mi peki kızın burda suçu ne 😠
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
17Cevap
Sorun şu daha ortalama 5 sevgilim oldu ve saçma bir şekilde 2 side küçük yaşta tecavüze uğradığını söyledi ilkinde üzüldüm lakin sonrakinde kendi kendime dedim ki dümen ya eski sevgilim de buda önceden ilişkiye girmiş belki lise çağında belki üni çağında belki de gerçekten doğrudur bilemem ama sevgiliniz kız olmayışı önemli değildir zaten ciddiyseniz yaşanacak ki emin olun o kadar çok ilişkiye girdim ki 31 çekmek gibi geliyor artık cinsel ilişki bile sıkıyor o yüzden sevgililik dönemizde cinsel ilişkiyi gözünüzde büyütmeyin 2 yastık arasına sokup çıkarmanız ile aynı zevki veriyor size tavsiyem gerçekten sevmeye ve sevilmeye çalışın unutmayın ki ciddiyseniz bir ömür beraber olup çocuklarınızı büyütüceksiniz öyle biri olsun ki kel kalıp çiekinleşseniz bile karakterinizi sevecek ayrılmıcak boşanmıcak yoksa ömür boyu o mutluluğu bir daha bulamazsınız
00 Yorumla
+1 yılKiz zaten bir travma yaşamış tecavüze uğramış sonuçta. O istemezdi öyle olmasını. Sahip cikmani tavsiye ederim seviyorsan
70 YorumlaSana gerçeği anlatmış yalan yeri yok belliki
Ona sahip çıkman gerekir
Saçma sapan düşüncelere kapılacaksan eğer kızdan ayrıl20 Yorumla
+1 yılŞu an hapiste olduğundan emin misin öyle birşey söylediyse bunun gerçekliğinden emin ol :) dosya numarasını al hatta
10 YorumlaNryi hazmedemiyorsun kardeşim kıza zorla sahip olan lavuk yüzünden mi senin destek olman sahiplenmen gerek şerefsiz hak ettiği yerde ama bunu sana anlatan biri var sana güveniyor belli saçma sapan tavırlar yapma
10 Yorumla
+1 yılSen bu kızdan ayrıl haketmiyosun onu belliki yeteri kadar sevmiyosun da baştan ayrıl varsın bir travma daha yaşasın senle devam etmekten daha iyidir
20 Yorumlaya ayrılıcan ya sineye çekicen seni onun geçmişi değil geleceği ilgilendirir yapıcak hiçbirşey yok dostum olan olmuş...
00 YorumlaZor bir durum rabbim bizi boyle seylerle karsilastirmasin ama olaki boyle bir durum yasandi ben birakmazdim daha sıkı baglanirdim çünkü kızın suçu yok namusuzluk o bacım picte
Kusura bakma agzimi bozuyorum ama onu yapana anacak bu soyle ir00 YorumlaTecavüz diyosun yani istegiyle degil zorla. Seviyosan anlarsin. Sevmiyosan hazmedemezsin.
00 Yorumla
+1 yılValla kardeşim allah hiç kimseye sevgilinin olduğu durumu yaşamasin ama tecavüz diyosun kızın elinde olan bir olay değil umarım asarsiniz bence öyle kabullenmek onu
00 Yorumla
+1 yılAdam cikinca sana tecavuz eder bence
Uzaklas kanks10 YorumlaNe yapmalıyım derken? Kanun yapacağını yapmış zaten.
00 YorumlaAyrıl dünyayı sen kurtarmiyacan ya bunu zaten senden gizlemiş hayir gelmez ne demişler acıma yetime döner koyar g... ne
23 Yorumla
Soran+1 yılYetim zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek misin adam mı? Önce buna karar ver.
Sen çekip gidersen o tecavüzcüden daha ağır darbe vurmuş olursun kıza. Yok ben hazmedemem diyorsan zaten o kızı haketmiyorsun.00 Yorumla
+1 yılkafanda bitirmişsin sen, ayrıl kızdan onada kendinede eziyet edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıza güveniyosan seviyosan sıkıntı yok. Bunu duydugunda kıza üzülmek yerine gurur yapmıssın baksana
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsanız kabullenmelisiniz tabiki.
10 YorumlaSeviyorsan kabulleneceksin.
40 YorumlaBenim durumum da senin durumuna benzer gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye alabilirmiyim ozelden
kabulleneceksin ya da ayrılacaksın
00 Yorumla
+1 yıloha çok kötü birşey allah sabır versin bro
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin yanında ol?
00 Yorumla
+1 yılbence bu yüzden ona kötü davranma
10 Yorumlahicbirsey yapamasin sen, ancak kafayi yersin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılKızı sewıp sewmedıgını anlamış olursun
00 Yorumla
+1 yılSana kalmış ama zor bir iş... Üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilime destek olmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin suçu ne?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkek adamligini
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılHerkesten çok seviyorum ama bu benim aklımın bir köşesinde beni hep öldürücek her geçen gün
Soran+1 yılSen benim yerimde olsan ne yapardın
Soran+1 yılZaten o adamın önceden sevgilisi olduğunu bilmediğim zamanlar onun bir hatası yok diye her daim yanındaydım ama önceden sevgilisi olduğunu öğrenince ben bittim
- +1 yıl
Her insan hata yapabilir bu da o kızın pişmanlığıdır. Kızma ona sahip çık
Soran+1 yılŞu an onu yapıyorum dün çağırdım marangozumuza sım sıkı sarıldım sonra soba başında sohbet ettik geçmişi silicez dedim geleceğe bakicaz dedim yaktım sobayı ona közde patates yaptım
Yapcak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılBu onun sucu degil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem