+1 yılSana zor bir şey yaptıysa, kendini kontrol edemiyor demek ki. Amacı da cinsellik olduğu belli, tamam cinsellik bir ihtiyaçtır ama zorla olursa tecavüze döner tabi bir de seven insan anlayış gösterir, sabreder. Sen en iyisi ondan uzaklaş bence, en iyisi bu. Ya bir daha ki sefere kendini yine kontrol edemeyip, bu sefer çok ileriye giderse o zaman ne yapacaksın? Bu düşünceyi hep düşünürsün, düşündükçe de korkarsın, buluşmak istemezsin. Güvenini kırmış, geri dönüşü yok.
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya güvenmiyorum artik 9 ay cinselik yasamadik amaci ne bilmiyorum cok pismanim diyor ama iste moralimi bozdu bu yapti sey
- +1 yıl
Bu adamdan uzaklaş, sana zorla bir şey yaptıysa yine yapar. Kendine hakim olamayan insandan hayır gelmez. Daha ilerisi olabilir, tecavüzler, katliamlar hep böyle tiplerden türüyor. Hayatını yaşa, başka birisi de bir seçenek. Sadece o olması şart değil, daha nazik, daha iyi birisi. Mesela zorla bir şey yapmayan.
Soran+1 yılTeşekkur ederim yorumun icin bunun icin beni aldatirda aldatmistir belkide
En İyi Cevaplar
Herif getirmis dayamis heryeri soymus sogan cevirmis kiz hala allahtan kizligim gitmedi eminim cocukta erken bosalma vardi kafasi girerken falan bosaldi basima bela almayim diyip birakti millete ac vajinayi bide dayasin daha kizim ewlenecgim Adama verecem diyosun ne kalmis ne vercen
20 Yorumla
+1 yılO kişi ile iletişimi kesmen gerek bu en doğrusu, şu an çevrenden korkuyorsun ama sana yaptığı şey bir suç. Ek olarak bir daha kimseyi evine çağırmaman daha iyi olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılÇocuk musun ya sevgili eve alınmaz bunu bilmiyor musun üstelik uzak mesafe ilişkisi cesaretine hayran kaldım valla
10 YorumlaBırak gitsin yani ne barışması
Kendine saygın olsun. Hiç hoş değil10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girip pişman olup tecavüz etti yaftası yapıştırıyorsunuz yazık size
21 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yaptı ben pişman olmamı gerektiricek şeyleri yapma gereği duymam. Kendi başlattı namahremime kadar gordü
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıl kızım iyi misin başına iş mi alacaksın. ayrıca belli ki istediğini alır almaz seni terkedecek...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam senin suçun yok yol ver sapığa engelle her yerden kendini artık koru. Artık seni seviyorum diyene güvenme tek kalma gözünü aç
10 YorumlaSana bu şekilde hissettiren bir insanla bu yolda devam etmen doğru değil..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇook haklısın
Fazla ilerlemeden durdurdum derken? Hem tecavüz diyosun hem durdurdum
01 Yorumla
Soran+1 yılO kısmını ayip olur diye yazmak istemedim kiyafetleri cikardi temas etti heeyerimi gordu namahremimi gordu iffettimi gordu namusumdu benim onlar
Gizli Üye(25-29)+1 yıltecavüz girişiminde bulundu demek istemiş arkadaş..
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır düpedüz tecavyz etti ayıp olmasin diye yasmadim kiyafetlerimi cikardi temas etti namahremimi gordu
+1 yılErkek arkadaşın yanına gelmiş bence bu bil tecavüz. Kınıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Vallaha kusura bakma evine almışsın öpüşmüşsün... ne bekliyordun? onu da anlamadım. ilişkiye girince pişman olmuşsun diye kimseye tecavüz etti dememelisin.
- +1 yıl
Ha üstüne affetmişsin... Daha ne olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar ilerlemeden durdurdun
12 Yorumla
Soran+1 yılKıyafetlerimi çıkardı resmen tam o iş oluyodu durdurdum yani cıplak gordu ellesi temas etti
- +1 yıl
Bence güvenme ona bidaha buluşmada sana değer vermiyo uçkur meraklısı sadece
Bidaki buluşmada halin nasıl olur sen düşün karnında bebekle ahh valim dersjn
+1 yılÇoçuktada var suç yok değil ama 9 aylık bir ilişkide eve çağırarak yol açmışsın ona anlamadığım nokta. Hem seni tutup hemde kıyefeklerini nasıl çıkardı
00 Yorumla
+1 yılöpüşünce hiçbir şey olmadı da ilerleyince mi oldu namusuna
00 Yorumla
+1 yılTaciz etmiş sende ne yüzsüzmüşsün ki affedip barışmışsınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecavüz ettimi etmedimi içine girdimi girmedimi aklımda deli sorulas
00 Yorumla
O dediğin taciz oluyor sanırım öyle değil y013 Yorumla
Soran+1 yılHayır kıyafetlerimi çıkardı namusum olan namahremimi iffetimi gordu temas etti birde
Soran+1 yılHayir orda durdurdum
Soran+1 yılHaklısın ya evlenmeden olmaz cunki simdi kimse onemsemiyo bu tur seyleri ama namus onemli bisey zina olur. Tesekurler ayrilirim galiba soguma oldu biraz aldatmistir bunun icin aldatirda
Soran+1 yıl@flora2409 anva durdurabildim ilk bas cok sertti resmen gucum yetmedi sonradan gucu gitti bende defol git dedim vurdum yuzune
Soran+1 yıl9 aydir sevgiliyiz hic boyle bise yapmamisti guvenmistim cunki
Soran+1 yılYok asla eve cagirmam zaten bakicam ayriladablirim
Soran+1 yılO anki stres ve korku varken ne zevki alabilirim almadim ama bana fizigin beni cok etkiliuor diyodu her zaman son zamanlarda bunu yapica azda olsa aklima gelmisti Allahtan o is olmadi ya ilerde evlenicem kisiye bu durumu nasil aciklicam korkuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Fazla ilerlemeden durdurdumdan kastın ne acaba...
06 Yorumla
Soran+1 yılKıyafetlerimi cikardi heryerimi gordu elleriyle temas etti
- +1 yıl
Birliktelik yaşanmadı yani, o zaman tecavüz değil de taciz olarak adlandırmak daha doğru olur. Bir çiftin birbirini bu anlamda tanıması veya yakınlaşmasında yanlış bir şey yoktur aslında. Ama senin de onayını almış olması gerekirdi. Bunu onunla konuşmanı öneririm. Güveninin kırılması konusunda haklısın, keşke bu tecrüben daha güzel gerçekleşseymiş. Karşı tarafa güvenmediğin bir ilişki içerisinde olmak da çok mantıklı değil doğrusu. Neden barıştın?
Soran+1 yılÇok seviyorum bu yüzden barıştım. Ama güven yok artık benim onayım olmadan yaptı ayrıca evlenmeden yapmak istemiyodum. Teşekkür ederim yorumun icin
Soran+1 yılTeşekkur ederim yorumun icin ayrilirim galiba ya
Ayrıl o karaktersizden
10 Yorumla
+1 yılbir daha o ya.. sakla gorusmuycen bu kadar basit
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl iradesiz birisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. Neydi bu 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin içinde mi yaptı bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde
Cevap sahibi+1 yılÇocuktada hata var ama tek suçlu o değil sen de suçlusun evine almakla.
Soran+1 yılHayr 9 aydir evime gelip giderdi guvenimi kazanmisti guvenmekle hata yaptim
Soran+1 yılBirde virus var disarda bulusamiyoruz ve ben sarilmak istiyorum diyorum evde sariliyodumona
Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. evlen. hemen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliçine girdi mi yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlamadim. napti. ne dedigin belirsiz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım