Eski sevgilimin yaptığı tecavüz mü?

Biraz uzun olucak ama lütfen okuyun ve yardım edin :/ sevgilimle (ayrıldım gerçi) spora gidiyoruz ikimiz de. onun amcasının spor salonu. biz de akşam saatlerinde gidiyoruz. en son çıkışta herkes gittikten sonra ayriyetten kalıyoruz aletlerle biraz daha çalışıyoruz. her neyse biraz daha çalıştık akşam 10 gibi çıkalım dedik. bende dolaptan eşyalarımı alıyordum biraz oyalandım açıkçası kulaklık falan, tam üzerimdekileri çıkardım iç çamaşırlarımla kaldığımda giyindim sanıp odaya girdi. girmesiyle çıkması bir oldu tabi. bende hemen pantolonumu giymeye çalıştım. sonra bu girdi ve kapıyı kilitledi. çık dışarı falan dedim. bişey yapmıycam dedi öptü. bende çık dışarı aç şu kiliti dedim. bağırma amcam duyar ailenle konuşur dedi. bende konuşsun bişey mi yapıyoruz sanki ne konuşabilir ki dedim. sence yapmıyor muyuz dedi, dolaba yaslamaya çalıştı çıktım aradan bu meğer fotoğrafımı çekmiş yan taraftaki camdan. fotoğrafı gösterdi eğer yarın akşam gelmezsen abine gösteririm bütün arkadaşlarıma atarım fotoğrafı falan dedi. elindeki telefonu aldım hafıza kartını çıkarıcaktım kolumu sıktı. vajinamı parmakladı (bekaretimi mast. sırasında yanlışlıkla aldım abimin haberi var yani anlattım olayı öneride bekaret olayına takılmayın) bende ittirmeye çalıştım ki kız gücüyle erkek gücü bir olmuyor. boynumu emmeye başladı. bağıramadım korktum çünkü. bir 5 dk sonra bıraktı ve pis pis laflar etti. yarın eve gelmezsen yandın sen gibisinden de tehdit etti. bu dün oldu hiçbir arkadaşıma da anlatamadım durumu öyle kardeşim dediğim arkadaşlarım yok yani hepsi sıradan arkadaş. size soruyorum yadım edin nababilirim? Allah rızası için ciddi yorumlar yapın. kendimi suçlamaktan başka bir şeye gücüm yetmiyor.
Eski sevgilimin yaptığı tecavüz mü?