Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kızla yaşadığım olayı anlatayım sana. İnternetten tanıştığım bir kızla konuşmaya başladık. Daha 2. günden bana jartiyerli ve çıplak tonlarca fotoğraflarını attı, beni yanına çağırdı. 1-2 hafta konuştuk her gün. Sürekli kamera açtı, uyurken bile açık bıraktı ve onu izliyor oluşumun güvende hissettirdiğini söyledi. Yanına sadece seks için mi çağırıyorsun diye sorduğumda, hayır seni seviyorum dedi. 4 kez tecavüze uğramış bu kız, en azından söylediği oydu. Sürekli cinsel yaşamı olan biriydi aynı zamanda, ilginçtir. Ben bu kızı sevdim, yanına gittim. Seks yapmaya başladık ve daha 10 dakika bile olmadan durmamı istedi. Üstünü giyindi ve unutamadığı biri olduğunu, bunu istemediğini söyledi ve sürekli soğuk davrandı. Gittim ve düşünmesini istedim ondan. Böyle bir şey istemediğini, ilginin onu baydığını söyledi. Eğer o kız verilen değeri hak ediyor ve saygı duyuyor olsaydı, evlenirdim. Belki de ben salağım bilmiyorum, fakat emin ol hala daha düzgün erkekler de vardır ve seni ne olursa olsun sevip, kabul edecek biri de.
37 Yorumla
Soran+1 yılVe ben kimseyi inandiramiyorum tecavüz olduğunu
Cevap sahibi+1 yılİnandırmak zorunda değilsin. Bunun için uğraşmamalısın bile. Seni seven adam zaten inanır.
Soran+1 yılSevdiğim adama anlatamam anlatsam yüzüne bakamam
Cevap sahibi+1 yılYalan mı söyleyeceksin? Asıl o zaman yüzüne bakma! Nefret ederim yalandan. İsterse 1000 kişi ile yatmış olsun, isterse para için yapmış olsun. Bunları önemsemem asla. Fakat gelip de bana yalan söylerse, işte o zaman gözümde bir or*spudan daha değersiz olur.
Soran+1 yılYalan söyleyemem diktir diyenler de oldu ama böyle bir şey yapamsm
Cevap sahibi+1 yılYapma zaten, onların ahlakına tüküreyim. Yargıladıkları insanlardan daha aşağılıklar. Kocama söyleyemem dedin ve yalan söyleyemem diyorsun. Bunun bahsi mutlaka açılır bir şekilde. Sen sadece dürüst ol her zaman, her konuda!
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Geçmiş olsun arkadaşım. Yaşadığın bu kötü olaydan dolayı hayatının da hep kötü gideceği düşüncesinde olabilirsin belki de. Kimse seni istemeyecek diye bir durum söz konusu dahi olamaz. Çünkü senin elinde olan bir şey değildi. Senin elinde dahi olsaydı geçmişine değil sana önem verecek, seni sevecek insan sayısı oldukça fazla. Bu doğru insana denk gelmeyi beklerkende doğru zamanı da bekle. Allah elbet kalbine göre birini lutfedecektir arkadaşım, meraklanmayasın. Ayrıca hayatta herşey gönlünce olsun.
27 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Soran+1 yılDeniyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yıldürüst olduğun sürece Allah önünü açık eder ama şunu unutma her yalan bir gün ortaya çıkar
00 Yorumla
Sen bircok bakire kizdan bile daha temizsin kendinke gurur duy
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar bekaret zarınıza sizin de bu kadar önem vermeniz sizi rahatsız etmiyor mu? zar mı daha önemli sizin beyniniz ve kişiliğiniz mi?
köle alırken dişlerine bakılır. at alırken dişlerine bakılır. siz de sizi alırlarken buyur bak ben bakireyim zarım da var diyorsunuz :(( bu aşağılıkça bir şey değil mi sizce de? erkeğin sizin üzerinizde bu hakkı varmış gibi boynunuzu büküyorsunuz siz kalite kontrolü yapılacak bir mal mısınız? bu durum sizi rahatsız etmiyor mu? beyniniz ve ahlakınız var sizin kişiliğiniz var sizin. bu sizi yeterince insan ve dürüst yapmıyo mu?11 Yorumla öncelikle büyük gecmiş olsn. ben olaya böyle bakmam. bir ömür mutlu olurum karım olacak insanla. başından ne gectiyse gecti. birbirimii sevdikten sonra ne önemi var
22 Yorumla
Soran+1 yılSevgi çözmuyor herseyi galiba
+1 yılSaçmala ma ya hayat daha neler getirir ben sevdiğim kızda tecavüze uğramıştı 3 yıl birlikteydik tenine bile dokunmadım psikolojisi düzelsin diye sonra zamanla düzeldi ve mesafe nedeniyle yolları ayırdık yani şu zar meselesini abartmayalım bu kadar tamam dinen bir durum söz konusu ama olmuşla ölmüşede çağre yok yani bu kadar takma kafana zar herşey değil seven insan herşeyiyle kabul eder sende bakir olmayan birini bul sorun yaşamazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılOyle dusunme ya bence bunu ciddi dusundugin erkek olursa ona aciklamalisin.. ben zamaninda cok sevdim sevgiliyken beraber olduk , ayrildik demek cok farkli.. tecavuze ugradim demek cok farkli allah yardimcin olsun basinida dik tut
01 Yorumla
Soran+1 yılDik durmak çok zor ama deniyorum
Boyle bir olay yuzunden seninle evlenmeyen erkege s*karim
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok kişi böyle
insanin yasamasini saglayan zar beyin zaridir digar dogmaz beyin cevresini sarmaya baslar ortalama 7 yasina kadar devam eder, sen baskalarinin dediklerini takma kafana, sal gitsin onlar halen soganin cücügündeler
10 Yorumlaİster biri takma kafana en azından isteyerek yapmamışsın bunu anlayabilecek düzeyde biri çıkar karşına.
00 Yorumlayok olmaz öyle şey mesela ben seni sevseydim sen bana anlatsaydın isterdim seni ama o adamı bulup anasını anladın sen onu
13 Yorumla
Soran+1 yılO adam hala numara mi arıyormus
Ben evlenirim hem tecavüze uğradın diye senin sevme hakın sevilme hakın evlenme hakkın yok diye birşey yok sonuçta seni alacak insana bunu başta söylersin kabul eder seven insan ben öyle bir durumla karşılaşsan seversen evlenirim.
10 Yorumlaben almam şahsen seni. diyecen ki sana bakmam o zaman dert etmemelisin
211 Yorumla
Soran+1 yılGünün en saçma cevabı
Soran+1 yılSana inandirma çabam yok başına birgün gelirse anlarsin herkesin çevresinde kız var şimdi yol al
- +1 yıl
Bence çoğu insan aşmış bunu burada yorum yapanların çoğu samimi bir şekilde sorun olmayacağıni söylüyor ve bende inanıyorum çoğuna çünkü mantıken ve insani bir şekilde düşününce tecavüze uğrayan bir insana herkes destek olur seviyorsa bu sorun olmaz bir tek sen bu kötü durumu yaşayan insana ben olsam almam seni diyerek görüş bildirmissin ve herkes eksilemis seni
Böyle düşünmediğin sürece ve hayatına böyle düşünen bir hanzo bulmadığın müddetçe çok da güzel bir hayatın olabilir.
00 Yorumla
+1 yılAlakasi yok karsina dogru duzgun birisi cikar anlatirsin durumu illaki anlayisla karsilayan birisi olur dunyada sadece anlayissiz ve kotu insanlar yok
00 YorumlaCanım dert etme hayata tutulmaya bak sende Herkes gibi aşık olucan sonra evlenıcen hadi gül bıraz hersey unut
00 Yorumla
+1 yılsana bir serefsiz pislik yaptı diye sevme ya da sevilme hakkın olmıyacakmı asla böle düşünme tanıştığın birir eğer senı gercekten severse bunu sorun etmez zaten ederse bırak gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende evlenirken diktirirsin böyle şeyleri kafana takma
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam diyeceğim adamı kandırmam canım ben
tabiki hayır seninde bir geleceğin bir yuvan olacak bence çok karamsar olma kimler kimlerle evleniyor
00 Yorumlaya o zar parçasına tüküreyim, yıl oldu 2015 hala bunu dert eden geri beyinliler var ve ben onlardan bir erkek olarak nefret ediyorum.
20 Yorumlaİster niye istemesin. Ben isterim, sevdikten sonra istememek için bir sebep yok.
10 YorumlaDiktir seven öylede sever halden anlar merak etme gerçekse tabi
20 Yorumlatakma kafana allah büyüktür illaki bir yoluna koyar o seni lanet olası öyle şerefsizlerin şeyini kesip dötlerine sokasım geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecavüze uğramasaydın sen de. Ne yapalım şimdi? Toplumun algısını nasıl yıkabiliriz, sen söyle.
09 Yorumla- +1 yıl
Daha minicik altı yaşındaki çocuklar tecavüze uğruyor bu ülkede yaşını başını almış insanlar bile sen hangi toplum algisindan bahsediyorsun tecavüz edenin suçu yok toplum algisinin mı suçu var tukureyim böyle toplum algisinada toplumun böyle cahilce algilarina karşı gelmeyenlerede
Cevap sahibi+1 yılYa bana maval okumayın. Çok gördüm ben böylelerini. İşine gelmediği biriyle asla evlenmez. Birisi buna sahip çıksa gel kabul, evlenelim dese işini beğenmez. Bunların amacı başka.
Soran+1 yılBu cesaretini nerden buluyon beni tanıyor gibi konuşma çevrende kızlar vardır birinin başına gelebilir adam gibi yorum Yap çok şey istedim ama
Cevap sahibi+1 yılKimsenin seni istemeyeceğini ne bildin? Sen bu ülkede izdivaç denen bir sektörün neden ortaya çıktığını biliyor musun? Milyonlarca genç evlenemiyor haberin var mı? Sen hala bekaret derdindesin.
Soran+1 yılBekaret hala toplumda önemli yere sahip biraz dışa dön bak
Cevap sahibi+1 yılYok öyle bir gerçek. Bu devirde kimse bekarete bakmıyor. Diplomaya, tahsile, kariyere bakıyor. Sen eğer okumamış biriysen işin zor. Derhal okuyup vasıflarını yükselteceksin. toplumun ne dediğini boşver. bu cehaleti tek başına yıkamazsın. cehaletle savaş ilimsiz olmaz.
- +1 yıl
Yaşa bak
Zekaya bak...
ya millet nasıl evlenıyo kaç kişinin altına yatıp abartmayın
00 YorumlaNasil oldugunu anlatabilirmsn yani sadece bama anlayamada olur
00 Yorumla
+1 yılkasıtlı patlattıranlarda var sen öyle değilsin ama. takma kafaya.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun kardeşim. Allah gönlüne göre birini nasip etsin. Bulursun elbet, birçok bakire de evde kalabiliyor orası imtihan biraz da
00 Yorumlahayır herşey o değil isteyen olur tabiki hem senin suçun yok
00 YorumlaTecavüze ugramissin kendi isteginle değil niye istenmesin
10 Yorumlao değil de tecavüzü eden şerefsize cezasını verdiniz mi onu merak ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece 1 kere tecavüz oldu bitti mi? kendi isteğinle hiç ilişkiye girmedin yani?
124 Yorumla
Soran+1 yılGirmedim
Cevap sahibi+1 yıltecavüzü yapan şerefsiz* kimdi peki, aileden falan biri mi
Soran+1 yılArkadaşımın abisi
Cevap sahibi+1 yılulan ne şerefsiz* insanlar var bu dünyada... kimse sahip çıkmadı mı kızım sana? nasıl yaptı sana bunu, yalnız mıydınız kimse yokmuydu?
Soran+1 yılKim sahip çıkacak ki çığlıklarini kimse duymuyor
Cevap sahibi+1 yılnerede oldu ki bu olay? seni alıp bir yere mi gitti (eğer öyleyse sen neden gittin)
Soran+1 yılProje ödevi olayı vardı bir gün bizde birgün arkadaşım gilde yapiyorduk biz yaparken geldi arkadaşıma annem seni çağırıyor sevda teyze gilde dedi öyle oldu sonrası o gitti kapı kirlendi
Cevap sahibi+1 yılsevda teyzegilin ev başka bir yerde mi?
direkt atladı mı üstüne şerefsiz*
Cevap sahibi+1 yılhiç zevk almadın değil mi? yani tecavüz zevk vermez galiba, nasıl olursa olsun
Soran+1 yılYan bina daydi
Cevap sahibi+1 yılof ya, keşke o an orada bir yerde olup kurtarabilseydim seni:/
Cevap sahibi+1 yılpeki sonra arkadaşın yanına gelince nasıl haldeydin ki?
Soran+1 yılKimse duymadi yarım edemedi üstünden yıllar geçti ama bu utanç geçmiyor
Cevap sahibi+1 yılunut onu, takma kafana... Allah biliyor neler olduğunu, sen üzülme:/ hayatının geri kalanını güzel yaşamaya bak
Soran+1 yılDeniyorum
Cevap sahibi+1 yılseni sen olduğun için sevecek birisi çıkar elbet.
ben 24 yaşındayım, hiç bir cinsellik yaşamadım, hiçbi kızı öpmedim bile, sırf evleneceğim kızla yaşayayım diye herşeyi
Cevap sahibi+1 yılsenin yaşın kaç bu arada
Soran+1 yıl19 biticek
Cevap sahibi+1 yıldoğum günün kutlu olsun o zaman
Cevap sahibi+1 yıldoğum gününü kutlayan ilk kişiyimdir galiba :P değerimi bil :D
Cevap sahibi+1 yılBir şey değil, her zaman. Sen iyi hisset kendini , asla üzülme takma kafana bunu
Allah ona cezasını verecek zamanı gelince
Cevap sahibi+1 yılO bu vebalin altından kalkamaz.
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılVardır gönlüne göre birisi canım korkma
00 Yorumla
+1 yılYani benim bildigim ameliyatla diktiriliyor
00 Yorumla
+1 yılTecavüz raporu almadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılMahkeme dolayısıyla mecbur
- +1 yıl
Ee daha ne kafana takıyosun seven adam sevdiği kızın Tecavüze uğradığını duyunca daha bir bağlanır kollar korur
+1 yılDiktir kuzum sen de. Tıp böyle şeyler için var.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye yıkık hayaller kurayim
- +1 yıl
yıkık derken? anlamadım.
+1 yılNasıl oldu tecavüz :/
00 YorumlaSaçmalama ya kaçıncı yüzyıldayız
12 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzyıl meselesi değil ki insanlar böyle düşünüyor
+1 yıltakma kafana seni seven bunu sorun etmez zaten
00 YorumlaKendini üzme. Boşver onları.
00 Yorumla
+1 yılİsterler neden istemesinler.
10 YorumlaSeni seven bir adam kabul edr seni
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Seviyorsam zara bakmam. Üzülme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka birisi çıkar takma kafana
00 Yorumla
+1 yıldiktirebilirsin canım
00 Yorumla
+1 yılTroll mu ciddi misin
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim
Icini ferah tut sen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo adamnerde peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel, evlenelim:)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım