Arkadaş grubunda içiyorduk sonra erkek olan isim vermeyeyim tapilacak kadınsın sen demişti tabi ben o arada iyi değildim sinir krizlerine girmiştim ağlıyordum o esnada söylemişti zaten sadece onun böyle demesini hatırladım sonrasında birde işte arkadaşlarla buluşup içtiğimi gerisi yok bende çok içtiğim için hatırlamıyorum halada anlattiririm ne yaptım diye film gibi gelir bana o gruptan sevdiğim vardı ayrıldı benden ama arkadaş kaldık sürekli ona beni neden sevmedin diyormuşum Bunu bin defa filan demişim o da hiçbir şey söylememiş susmuş
Amoo üzülme ben doby gibiyim bildin mi Harry Potter da hani kendine vuruyor harry ona kızınca ya da dobby harryi üzünce bu yüzden de ben şimdiye dek sadece kendimi üzdüm gül bahçem :)
Kıızz sen ne yaptın? Ekmek kırıntısı üstünde tango mu yaptın? Hacca giden uçağı kaçırıp, Amsterdama mı indirdin? Yoksa bir yakınınız vefat etti de, mevlüdünde Dj Tiesto mu çaldırdın? Anana, babana el mi kaldırdın kız? Taş olmuşsun, Allah seni taş etmiş! Taş gibi kız olmuşsun 😍
Iltifat mi bilmiyorum ama dün gece başıma bir olay geldi😂 instagramdan biri yazmış sali aksami konusmam normalde önemli filan demis bayağı cevap verdim dün sabah mesajimi akşam gördü tanışalım filan yazmış hayır önemli bişey olmuştur diye cevap verdim dedim erkek arkadasim var lutfen yazma dedim ışte erkek arkadaşınla ciddi olmadığını biliyorum sadece seviyosun demiş nerden vardın bu düşünceye dedim çünkü senin gibi tatlı kızlar erken yaşta evlenmez demiş 😂😂😂 iyi geceler size dedim tanışalim demiş yine sonra engelledim bende😊 Keşke baştan engelleseydim ama neyse yapacak bisey yok 🙄
iş için tanıştığım öylesine bir insandan gelen iltifat.
- yaşınızdan çok küçük gösteriyorsunuz. (adam yaşımı bilmiyor) - ney? nasıl yani.. - bence çok küçük gösteriyorsunuz. - sizce ben kaç yaşındayım? - 24, 25 - kaç gösteriyorum? - 18,19
ve not: yaşım 19.
adam kendi kendine yaşıma karar vermiş, sonra da yaşımdan küçük gösterdiğime karar vermiş. dünyada böyle erkeklerde var.
Hangisi daha ilginç karar veremedim :) -Crop top giymiştim, arkadaşlarımla dolaşıyorduk ve bir teyze gelip "Dayanamadım, göbeğin çok tatlı, dokunabilir miyim?" dedi :) -Buradan biri de "Demek ki trilyonların da olsa sana sahip olamadıktan sonra hayat boşmuş, aklımı aldın ya." demişti :) *Gecen bol olsun.*
dişlerin geometrinin dilin mutfak sanatlarının gözlerin optik biliminin fiziğin tüm sporların saçların en özel kuaförlerin zihnin en iyi bilgisayar mühendislerinin gülüşün en başarılı sirk oyuncularının ses tonun en güzel orkestranın eseri gibi ama sen sadece Allah'ın patentini anne babana verdiği bir kız çocuğusun ( kendimi hiç bunu okuduğumdaki kadar garip hissetmemiştim )
etmem ama aldim en degisik iltifat hic terlemem yani o yaz sicak aylarda dahi terlemem terleyenlerede eskiden cok irenc geliyordu bir kez arabada denize gidiyoruz bacagim deyince yillan gibi kadinsin bu ne sogukluk demisti ve cok degisik bir iltifati tabi erkek ozaman tavlamaya calisiyor beni dgisik
Sokakta delinin biri kollarını açarak bana doğru yürüyerek "" Mualla hayatımın klozet kapağı saçının içine sinek girse intihar eder ""dedi iltifat mı etti beddua mı hiç bilemedim 😃
İlginç olanlar vardı ne olduğunu hatırlamıyorum ama en komik olanını paylaşabilirim bir zamanlar mavi lens kullanıyordum bir beyefendi metroda of be gözlerin de ateş ediyor demişti gerçekten inanmış olmalı dhjsks
"Ansiklopedi gibi adamsın" Demişti biri vakti zamanında. Onun dışında iltifat etmeyi fırsat buldukça ben de severim. Hoşlanmam, sevmem diyen herkes aslında kendisine iltifat edilmesini bir şekilde istiyor. Ve bundan mutluluk duyuyor.
Havalimanında uykulu şekilde yerde uzanırken, uçak düşüren gözlü bir hanfrndi geçmişti, gittim yanına hanfendi gözleriniz mükemmel kaş göz tango yapıyor sanki ve uçak düşüren gözleriniz var demiştimnsöfmmdkf. Aldığım iltifatları boşverelim söfösmd
işten çıkınca tanımadığım bir kadına '' hanımefendi kombininiz çok hoş makyajınızda çok yakışmış'' desem, çevredekilere ağzımı burnumu kırdırır o kadın oracıkta. ben ederim etmesine de karşı taraf alır mı bu iltifatı ya da nasıl alır orası meçhul
Yengemin saf gibi duruyor ama çok kurnaz demesi. Yüzüme söylemedi. Yurtdışında ispanyola benziyorsun dediler ama neden öyle dediklerini anlamadam da o an hoşuma gitmişti.
Bunu bahane ederek iltifat etmem çünkü iltifat edeceğim kişilere fırsatını buldukça iltifat ediyorum. Aldığım en ilginç iltifatta "kaşların çok güzel" iltifatıydı ne varsa artık kaşlarımda sjjajaaj
Gecen pazar arkadaslarima Gitmistim parti malzemeleri satan yere girdik ordaki adam sizi ajans mi gönderdi ne alaka dedik hepiniz birbirinizden guzelsiniz masallah dedi hem hosumuza gitti hem kizdik😂
Marmelat mi reçel mi ne tattırmak isteyen tadımcı kıza "ben tatlı şeyleri sevmem. Mesela seni de hiç sevmedim" demiştim. .. Kızın aldığı en ilginç iltifatlardan biriydi heralde.
İltifat günü diye birine iltifat etmem, içimden geldiği için ederim. Aldığım en ilginç iltifatlar ise gözlerin pembe mi senin ve yavrum hepsi senin mi olmuştu 😂😂
bir kıza gotün çok güzel demiştim, tokadı basmıştı küfür etmişti. Halbuki iltifat etmiştim yani kötü bişey yapmadım ki. Pilatese squata bunun için gidiyor kızlar zaten kızacak ne var bunda
O tatlı kızın babası kızlar soruyordaki kızların sorularını cevaplamakla meşkul. Boş vaktin var madem prensesine ayırsana. Gözünü açıp kapamadan buyuyorlar sonra büyüyünce geçmişe baktığında pismanliklarin oluyor
En İyi Cevaplar