Kimisi dış görünüşü ile ilgili iltifattan hoşlanırken, kimisi de zekası, karakteri ya da yaptığı işler üzerinden iltifat almayı sever.. Peki siz?

Kimisi dış görünüşü ile ilgili iltifattan hoşlanırken, kimisi de zekası, karakteri ya da yaptığı işler üzerinden iltifat almayı sever.. Peki siz?

Rahmetli Anneannemi kendi Annem kadar belkide Annemden bile çok seviyordum. 10 sene geçti vefatından. Hep başım sıkışsa bi derdim olsa rüyama gelir mutlaka ve inanın her şey yoluna girer. Oda beni çok severdi biz ona hepimiz Ana derdik oda bana hep Anan sana kurban derdi
İnanın onunla arkadaş gibiydik
Bi yere gidince giyinip gelirdi şu nasıl olmuş rengi nasıl falan derdi bana gösterirdi
Onun hep saçını ben boyardım
Tarardım örerdim
Bakım yapardım ona
Biraz fazla abarttım cevabımı kusura bakmayın
Onun her lafı benim için en güzel iltifattı
Bugüne kadar aldığım en güzel iltifat, birinin bana “Seninle konuşmak iyi hissettiriyor” demesiydi. Çünkü dış görünüş, yetenek ya da zeka hakkında iltifat almak güzel olsa da, birinin yanında rahat hissetmesi, enerjinin ona iyi gelmesi bambaşka bir şey. İnsanların kendilerini değerli hissetmesine sebep olmak, bence en güzel iltifatın ta kendisi.
Hepsini hatırlamıyorum ama aklımda kalan şey var "hani olurya o çok sevdiğin vazo kırılmasın diye üzerine titrersin ya işte sen o vazosun "demişti biri aklımda kalmış..
Bugüne kadar aldığım en güzel iltifat, “Senin gibi birini tanımak gerçekten bir şans” cümlesiydi. Çünkü dış görünüşle ilgili yapılan iltifatlar güzel olabilir ama insanın karakterine, duruşuna, güvenilirliğine dair söylenen sözler çok daha anlamlı. Birinin hayatında gerçekten fark yaratmak, ona güven vermek ve değerli hissettirmek benim için en büyük kazanım. Bu yüzden böyle bir iltifat almak, gerçekten olduğum kişiyle değer gördüğümü hissettirdi ve unutulmaz oldu.
Cevap
25Cevap
İşimle ilgili iltifatlar alırım genellikle. Ama anlatması uzun sürer bunları. :)
bu siteden çok sevdiğim bir ablam iltifat etmişti bana
Bana çok nadir bir kişiliğin var ve farklısın diyen oluyor.
İşimde başarılı olmakla ile alakalı aldığım iltifatlar beni her zaman yüceltmiştir. Çünkü fizik gelip geçici güzellik gelip geçici ama yaptığın eserler kalıcıdır.
Insanlar hep ne kadar iyi bir insan olduğumdan bahseder buna alıştım ama
Sevdiğim kızın sen çok yeteneklisin çok güzel futbol oynuyorsun demesi... Hayatımda aldığım ilk ve tek güzel iltifatti bana yüz vermedi ama kırmadı da onun için hep iyi dilekler diliyorum.
"keşke hiç var olmasaydın "
Beddua gibi görünsede aslında iltifattır.
Kimseye güvenmemen gerktiğini gösteren bir iltifat ve yalnız olduğunu belirten bir iltifat.
Soğuk bir kompres etkisi. Güzel bir soru elinize sağlık.
Sen gülünce çiçek açıyor anne.
Ödev yapmak istemeyen kızımın iltifatla kurtulma yöntemi. En güzellerini duyuyorum o an ondan.
Bugüne kadar birçok iltifat aldım; büyük gözlerim, uzun saçlarım, burnum… Ama hiçbiri ‘Senin kalbin o kadar saf ve güzel ki, gerçekten çok nadir bir insansın’ kadar içime dokunmadı. Sanırım en değerli iltifat, dış görünüşümden çok içimdeki iyiliğin fark edilmesi. (Deli demeler de hoşuma gidiyor tabii😅)
Bu hayatta en cok gozlerıme ıltıfat aldım ama benı boyle derınden etkıleyıp sekız gun yataklara dusurecek ıltıfat henuz olmadı
arada gerçekten yaratıcı iltifatlar alıp "aldığım en güzel iltifattı" şovunu da yapıyorum ama bu soru geldiğinde hiçbirini hatırlamıyorum jdmsmsmd
“Yanında kendimi huzurlu hissediyorum.” Çünkü dış görünüşle ya da geçici şeylerle ilgili değil, gerçekten bir etki bırakmakla ilgili.
İltifatları gönderene iade ettiğimden onları geçerek; en sevdiğim hitabı söyliyim, donuk bakışlı kadın olmuştu.
Bu iltifatı ben almadım ama izlediğim dizide kız günlüğünde bir kişiye ithafen, canımın en tatlı köşesi yazmıştı..,
Grvrbfnt anca dizilerde geçer böyle sözler...
O dizileri yazan senaristlerde gerçek hayatta yaşıyor
Yazarken hayal dünyasında yaşıyorlar ama..,
Hayal dünyasındakilerini yazsalar kimse izlemez gerçeklik süzgecinden geçirip yazıyorlar herkes kendi hikayesinden parça buluyor içinden benim.., aa işaretimi kullanmis o benim 😅
Çaldım bile 😅😄😃
Görünüş ve zekâ konusunda hep iltifat alırım, fakat en güzel iltifat hiç kuşkusuz, vatana yaraşır bir fert olmam konusunda idi.
'Bu kadar ciddi biriyken nasıl olur da bir o kadar sempatik olabiliyorsun?' demisti biri, cok hosuma gitmisti.
Ben karakterim ile almıştım aldığım iltifatlar beni çok mutlu etti 😋
İyiki seni tanıdım ve iyi ki varsın dedi iş arkadaşım.
Merhametli ve lider olduğumu düşünüyorlar, bir de kendimi çok iyi geliştirdiğimi
Aldığım güzel iltifatlar oldu elbette ama tam manasıyla keşfedildiğimi düşünmüyorum
Gözlerini okyanusa değdir de etraf yeşile boyansın aslanım denmişti 😃
Kim demiş
@userrr1234567890 aşkım şey
oşş bir sıçaklık bastı çok zekisin lafını duymak istesemde hiç duymadım
En güzeli hangisi bilmiyorum ama bakışlarıma aldığım iltifatlar en güzeli benim için.
Her yerime aldım iltifat xd
Senden başkasıyla konuşunca sadece beynim değil ruhumda askıya alınıyor sanki😌😊
Çok güzel konuşuyorsun diyen olmuştu kaşın çok güzel diyen birde
Pratik olduğumu herkes, söyler... Temiz olduğumu söylerler,,,
O kadar içten gülüyorsun kii gözlerinde bile o mutluluğu görüyorumm
İyi ki varsın sözü
aklıma gelmedi
Çok masumsun demişti birisi
Hatırlamıyorum olmadı ya herhalde hiç 😂
Kalbin, niyetin ne kadar da iyi
Karizmatik çalışkan yakışıklı adamsın sözleri oldu
Her gün tekrar aşık ediyorsun kendine